- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
- #31.561
Bütün bozuk testlere ben denk gelmişim hayatta ki şansımAllah Allah nasıl öyle oluyor senin beta o zaman ben anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün bozuk testlere ben denk gelmişim hayatta ki şansımAllah Allah nasıl öyle oluyor senin beta o zaman ben anlamadım
He tabi herkeste aynı olmayabilir biri çok hassastır midesi hemen bulanır onu bilmiyorum ama biz sıkı takip ettiğimiz için o aşamalara kadar öğreniriz diye düşünüyorumKuzum gerekmiyor belirti. Vallahi regl ile aynı. Hiç fark yok. Test yapmasam ben daha beklerdim pcos olduğu için regl imi
Benimki de çift çizgiydiAaaaaae ama tek çizgi değildi yani çift çizgiydi öyle şey mi olurmuş
Kıyamammmm sanaBütün bozuk testlere ben denk gelmişim hayatta ki şansım![]()
Neyse zaten gidip test vermemiştimBenimki de çift çizgiydiAma onun belirdiği katman önemliymiş o yüzden negatif dedi
Kuzum onun zaten baya belirgin çıkmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum daha biraz önce istedim bugünkü testti baya koyulaşmıştıGenel bütün konuşmalardangolden-snitch direkt şüpheye düştü ya o yüzden söyledim bebeğim
Sadece senin için söylemiyorum yani konuşmalara baktıysan kız şüpheye düşmekte haklı ama sonuç olarak hamile olduğu gerçek
![]()
Mümkün mü böyle bir şeyBütün bozuk testlere ben denk gelmişim hayatta ki şansım![]()
Konu bensem mümkünMümkün mü böyle bir şey![]()
Öyle bebeğim onunki kesinKuzum onun zaten baya belirgin çıkmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum daha biraz önce istedim bugünkü testti baya koyulaşmıştıgolden-snitch kuzum sen kesin hamilesin şüpheye düşme lütfen
![]()
Sen bir oku üfle kendineKonu bensem mümkündüşün ki markete gidince önümde ki 10 kişi rahatlıkla ödeyip gidiyor bana gelince PC donuyor
kan vermeye gidiyorum herkesin işi tıkır tıkır bana gelince sistem donuyor
eczaneye gidiyorum aynı şekilde eşimde şaşıp kalıyor
![]()
Kurşun döktürmeye karar verdimSen bir oku üfle kendine![]()
Ben seni hamilesin sanıyordumCanlar benim kırmızılar geldii, bu ay ovulasyon deneyeceğimBat 21 Eylül hayırlısı olsunn yumurtlamayi tam bilmeyince galiba değerlendiremedik.
Kurşunmu döktürelim sana napalımKonu bensem mümkündüşün ki markete gidince önümde ki 10 kişi rahatlıkla ödeyip gidiyor bana gelince PC donuyor
kan vermeye gidiyorum herkesin işi tıkır tıkır bana gelince sistem donuyor
eczaneye gidiyorum aynı şekilde eşimde şaşıp kalıyor
![]()
Öyle yapıcam yakında canım buldum döken biriniKurşunmu döktürelim sana napalım![]()
Yakmasın seni dikkat etÖyle yapıcam yakında canım buldum döken birini![]()
Ee patlatıyor musun bi test o zaman gözümüz şenlensin gıızzTestlerimi almış bulunmaktayım tam 7 tene![]()
Sus kız ağzından yel alsınYakmasın seni dikkat et![]()
Ama laboquick kaset test çok düşük hcg algılamıyormuş kuzum çıkar mı ki bilemedimSen kaset test de yapsan çıkar bence ben etken gebelik testlerine güvenmiyorum ya aşkında fark ettim ben nerdeyse hiçbir teste güvenmiyorum![]()