- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.621
Ben genelde yatak odasında vakit geçiriyorum televizyonda netflix filan uzanıyorum dün bende uyuyakalmışım şuanda da zor direniyorum uyumamak içinKızlar ya çok uykuluyum gündüzleri sizin de öyle mi? Gözlerimden uyku akıyor işte içim geçip duruyo oturduğum yerde sinid oldum
İçim geçtikçe de midem ekşiyorBen genelde yatak odasında vakit geçiriyorum televizyonda netflix filan uzanıyorum dün bende uyuyakalmışım şuanda da zor direniyorum uyumamak için
Noldu kızBen bi 5 dakka bunalıma girip geliyorum
Evet canım başkası okumuşBaşkasımı okumuştu 41 tanesini tam anlamadım kuzum
Olmadı bu aydaNoldu kız
Benim negatif çıktığı gün de çok sık gitmiştim tuvalete ondan mı negatif çıktı bilmiyorum ama azcik bile çizgi yoktuAy inşallah benim çişim de problemli ben gece bile 4 5 kere tuvalete çıkıyorum hayırlısı rabbimden inşallah döner
İnşAllah öyle olacakŞimdi demiyorum ki zaten. Yapacağım gün öyle çıkacak gibi hissediyorum demek istedim
En belirgin belirtimdiiKızlar ya çok uykuluyum gündüzleri sizin de öyle mi? Gözlerimden uyku akıyor işte içim geçip duruyo oturduğum yerde sinid oldum
Buna çok sevindim kuzummm
Ay ne güzel kim okumuşsa helal olsun Allah kabul etsin.AminEvet canım başkası okumuş
İnşallah çok amin çokİnşAllah öyle olacakpespembe göreceğiz
Olmadı galiba üzülmek yok devam mücadeleye kuzumHıhııı
Öyle canım beş dakikalık bunalıma girdim ama çıktımOlmadı galiba üzülmek yok devam mücadeleye kuzum
Ya ciddi misinEn belirgin belirtimdii
İnşallah kuzum hayırlısı artikBen seni hamilesin sanıyordumdiğer ay olacak İnşAllah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?