- 19 Temmuz 2023
- 1.903
- 2.642
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.601
Böyle çift çizgi kıpkırmızı çıktıktan kaç saat sonra çatlama oluyor? Bilen var mı? Aşılamada dr çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra 36 saati değerlendirin diyor, ya da tüp bebekte. Bu durumda kırmızı çizgi çıktıktan sonraki 36 saat mi önemli, ama benim genelde ertesi gün çizgi solar yani yumurtam 24 saatte çatlar, yarın sabah da aynı saatlerde test yapacağım bakalım be çıkarEvet canımm çatlamak üZeresin, hayırlı haberler alalım inşallah
Başkasımı okumuştu 41 tanesini tam anlamadım kuzumBu ay bizde yedik eşimle41 Meryem suresi okunmuş bir hurma vermişti birisi. Eşimle paylaştık
Ben ilk gebeliğimde iki üç gün kalası yapmıştım sanırım silik çıkmıştı 22 gibi de kanda çıkmıştıAma laboquick kaset test çok düşük hcg algılamıyormuş kuzum çıkar mı ki bilemedim
Çizgi silikleşince çatlamış oluyorsun canım. Muhtemelen bugün yarın çatlayacaksınBöyle çift çizgi kıpkırmızı çıktıktan kaç saat sonra çatlama oluyor? Bilen var mı? Aşılamada dr çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra 36 saati değerlendirin diyor, ya da tüp bebekte. Bu durumda kırmızı çizgi çıktıktan sonraki 36 saat mi önemli, ama benim genelde ertesi gün çizgi solar yani yumurtam 24 saatte çatlar, yarın sabah da aynı saatlerde test yapacağım bakalım be çıkar
Ne göğüs ağrısı ne bir şey hiç belirti yaşamadım dediğim gibi adete yakın su gibi iç çamasırımı ıslatan akıntım oldu birden fazla . Uykumdan bile uyandırdığı olmuştu afedersin altıma çiş yaptım sanmıştımOy çok şükür böyle yorumları okuyunca seviniyorum. Belirtim yok diye üzülmemeye çalışıyorum. Sizlerden hep destek alıyorum da arada da şeytan dürtüyor walla "nerde bu belirti" diyor, hemen onu susturuyorum. İlla belirti gerekmez kardeşim diyorum .. @melegim can
Şimdi demiyorum ki zaten. Yapacağım gün öyle çıkacak gibi hissediyorum demek istedimYok canım o kararda değildir bekleyelim biz
Soldaki de benAha ben
Yaptım test beklemedeyimSoldaki de ben
Hadi bakalım inşallahYaptım test beklemedeyim
Aaay galiba evet ahahahahaha@Eternal_8 miydi? Kız sen miydin testlerin pozitif çıkmasına rağmen hamileliğe zar zor inananSensen nasıl inandın gel anlat burda senden bir tane daha türedi golden-snitch tecrübelerine ihtiyacı var
Evet canım 11di bugün olcerim tabii ki7 gibi ölçmen doğru olur canım o saat cok erken olur net sonuc vermeyebilir ben meraktan sordum senin bugün 11. günün yani 10. günden sonra hamilelik netlesiyorya ateşte ne kadar bi artış oluyor hangi derecelerde oluyor onu merak ettim
Test mi yaptınnnnnnnYaptım test beklemedeyim
Benden ümidi kesin artık bat yarınHadi bakalım inşallah
HıhıııTest mi yaptınnnnnnn
Ay inşallah benim çişim de problemli ben gece bile 4 5 kere tuvalete çıkıyorum hayırlısı rabbimden inşallah dönerDaha önce bu senaryoyu da yaşadım 2 gün kala pozitif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?