- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #31.541
Ayyy benim yüzümden mi olduBende hak veriyorum sanaBazı testler var hatalı sonuç çıkardığı kesin ama predictor, laboquick, artımed t1 t2, freely doğruluğu yüksek testler. Çok beklemiş kurumuş testleri ciddiye almamak gerek. Yoksa durduk yere hamilelerimiz strese giriyor şüpheye düşüyorlar
Akıntı bende de oldu. Ama regl öncesi de olur ya hani regl oldum sanırsın hep öyle sanıp tuvalete gittimAslında çok haklısın benim ilk gebeliğimde de hiç belirtim olmadı adete yakın su gibi akıntım oldu sadece. Yine öyle mi olur acaba diyorum
Amin amin Allah kabul etsin kuzumHepimizin adına Meryem süresi dinliyorum kızlar Allah kabul etsin dualarımızı duysun biran önce sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize inşallah amin
Offf offf beklemek çok zor AllahımAkıntı bende de oldu. Ama regl öncesi de olur ya hani regl oldum sanırsın hep öyle sanıp tuvalete gittim
Bizim pozitif yorumladığımız pozitif olmuyor bebeğim. Benim de 2 ay önce innovita testim bize göre pozitifti sayfasına gönderdim hayır bu pozitif değil dedilerkışın ben de innovita pozitif çıkardı mesela. Ama kimyasal bile değildi
Sonu güzelse beklemek de güzel olur be kuzumOfff offf beklemek çok zor Allahım
Kul icadı olan hiç bir şey %100 güvenilir değildir. Bizler bile insanız hastalanıyoruz bazen hata veriyoruz gibi düşün.kışın ben de innovita pozitif çıkardı mesela. Ama kimyasal bile değildi
AaaaaaBizim pozitif yorumladığımız pozitif olmuyor bebeğim. Benim de 2 ay önce innovita testim bize göre pozitifti sayfasına gönderdim hayır bu pozitif değil dediler
Gölgeyi dikkate almamak lazım canım pembeyi net görmek daha garanti bazı testler pembe bile çıkartıyor sadece bu test için değil piyasada ki çoğu testler sıkıntıburdaki çoğu arkadaş ordan aldı bozukmu mavilerde mi bozuk ya
Yok canım o kararda değildir bekleyelim bizSanki şu freely yaptığımda ikinci çizgi hemen belirecek gibi hissediyorum neden
Kesinlikle bence de. Hiçbir şey %100 mükemmel olamaz. Ben senin dediğin testi aldım onla yaptım ondan önce kışın innovita vardı elimde ondan yapıyordum ama sık test yapmıyordumKul icadı olan hiç bir şey %100 güvenilir değildir. Bizler bile insanız hastalanıyoruz bazen hata veriyoruz gibi düşün.
Benim lh da aynı herhalde anlamadım ben doktorda sorun yok diyor betam 1.20 yüksek de değilCanım bozuk test filan değil. Sapsarı olmuş test. Çok bekleyince çıkıyor bu kuruma çizgisi. Senin zaten idrarında enteresan bir şekilde sürekli bir beta var. Sen ne test yasan çıkartıyor canım.
Kuzum sen hormon testlerini yaptırdın mı hiç?Benim lh da aynı herhalde anlamadım ben doktorda sorun yok diyor betam 1.20 yüksek de değil
Kuruyumca daha belli oluyor demişti o yüzden dedim bende canımSonrasında gördüğünü söylemiş ona dayanarak yorum yaptım canım bilemem tabi ıslakken nasıl olduğunu. Bendekiler çıkarmadı hiç
Yaptırdım 2 kere hemde biri detaylıydı 6-7 tüp kan vermiştimKuzum sen hormon testlerini yaptırdın mı hiç?
Oy çok şükür böyle yorumları okuyunca seviniyorum. Belirtim yok diye üzülmemeye çalışıyorum. Sizlerden hep destek alıyorum da arada da şeytan dürtüyor walla "nerde bu belirti" diyor, hemen onu susturuyorum. İlla belirti gerekmez kardeşim diyorum ..Aslında çok haklısın benim ilk gebeliğimde de hiç belirtim olmadı adete yakın su gibi akıntım oldu sadece. Yine öyle mi olur acaba diyorum
Allah Allah nasıl öyle oluyor senin beta o zaman ben anlamadımYaptırdım 2 kere hemde biri detaylıydı 6-7 tüp kan vermiştim
Genel bütün konuşmalardanAyyy benim yüzümden mi oldutest yaparım ama atmam artık ben güveniyorum zaten burdan da destekledim freelyi en hassas testtir diye ama bekleyince kuruma çizgisi çıkartabiliyor bunu biliyorum afra da öyle söyledi zaten ilk 10 15 dakikayı ciddiye alın diye bence uğur getirdi o testler gruba benden etkilenmiş gibi olmayın lütfen kızlar ay kötü hissettim kendimi
Kuzum gerekmiyor belirti. Vallahi regl ile aynı. Hiç fark yok. Test yapmasam ben daha beklerdim pcos olduğu için regl imiOy çok şükür böyle yorumları okuyunca seviniyorum. Belirtim yok diye üzülmemeye çalışıyorum. Sizlerden hep destek alıyorum da arada da şeytan dürtüyor walla "nerde bu belirti" diyor, hemen onu susturuyorum. İlla belirti gerekmez kardeşim diyorum ..melegim can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?