2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ayyy benim yüzümden mi oldu test yaparım ama atmam artık ben güveniyorum zaten burdan da destekledim freelyi en hassas testtir diye ama bekleyince kuruma çizgisi çıkartabiliyor bunu biliyorum afra da öyle söyledi zaten ilk 10 15 dakikayı ciddiye alın diye bence uğur getirdi o testler gruba benden etkilenmiş gibi olmayın lütfen kızlar ay kötü hissettim kendimi

Aslında çok haklısın benim ilk gebeliğimde de hiç belirtim olmadı adete yakın su gibi akıntım oldu sadece. Yine öyle mi olur acaba diyorum
Akıntı bende de oldu. Ama regl öncesi de olur ya hani regl oldum sanırsın hep öyle sanıp tuvalete gittim

burdaki çoğu arkadaş ordan aldı bozukmu mavilerde mi bozuk ya
Gölgeyi dikkate almamak lazım canım pembeyi net görmek daha garanti bazı testler pembe bile çıkartıyor sadece bu test için değil piyasada ki çoğu testler sıkıntı

Kul icadı olan hiç bir şey %100 güvenilir değildir. Bizler bile insanız hastalanıyoruz bazen hata veriyoruz gibi düşün.
Kesinlikle bence de. Hiçbir şey %100 mükemmel olamaz. Ben senin dediğin testi aldım onla yaptım ondan önce kışın innovita vardı elimde ondan yapıyordum ama sık test yapmıyordum

Canım bozuk test filan değil. Sapsarı olmuş test. Çok bekleyince çıkıyor bu kuruma çizgisi. Senin zaten idrarında enteresan bir şekilde sürekli bir beta var. Sen ne test yasan çıkartıyor canım.
Benim lh da aynı herhalde anlamadım ben doktorda sorun yok diyor betam 1.20 yüksek de değil

Aslında çok haklısın benim ilk gebeliğimde de hiç belirtim olmadı adete yakın su gibi akıntım oldu sadece. Yine öyle mi olur acaba diyorum
Oy çok şükür böyle yorumları okuyunca seviniyorum. Belirtim yok diye üzülmemeye çalışıyorum. Sizlerden hep destek alıyorum da arada da şeytan dürtüyor walla "nerde bu belirti" diyor, hemen onu susturuyorum. İlla belirti gerekmez kardeşim diyorum .. melegim can

Genel bütün konuşmalardan golden-snitch direkt şüpheye düştü ya o yüzden söyledim bebeğim Sadece senin için söylemiyorum yani konuşmalara baktıysan kız şüpheye düşmekte haklı ama sonuç olarak hamile olduğu gerçek

Kuzum gerekmiyor belirti. Vallahi regl ile aynı. Hiç fark yok. Test yapmasam ben daha beklerdim pcos olduğu için regl imi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…