- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.761
YessssSen yaptın mi test canimm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YessssSen yaptın mi test canimm :)
Prodoctor ve miratech ikisiyle de yaptım canımHangi testle yaptın canım?
Canim bence erken ondan cikmayabilirProdoctor ve miratech ikisiyle de yaptım canım
Evet bende folik klomen kullandım olmadıSen de içtin mi? sadece eşle bitmiyor. bizim yumurtlamızın kalitesini de artırmamız gerekiyor.
Evet bagışıklık düşünce çıkıyor kuzumAaa uçuk belirti miiiidün Çıktı bende de
![]()
İçini kast etmiştim bende yaHayır canım rahmin iç kısmında bir yere atılıyor dış bölgeye değil![]()
İnşallah geç çatlamıştır tahmini çatlamanın ya 9. Ya da 10. günüdür herhaldeCanim bence erken ondan cikmayabilir
1 de sonrasindan başlaniyormus sayilmaya burda öyle denilmiştiİnşallah geç çatlamıştır tahmini çatlamanın ya 9. Ya da 10. günüdür herhalde
Ayyy evet yaEltilerin savaşında izlemiş miydiniz hamile kalmaya çalışırken neler neler yapıyorlardı![]()
Ne zaman yapıyorsun canımKizlar benimde elimde Days Doktor erken gebelik birde baska.bir marka.var kirmizi pakette olan testler inşallah iyidir. Freelay bebegim yokmus eczanede
10. Günde bende çıkmamıştı daha önce 12. Günde çıktıProdoctor ve miratech ikisiyle de yaptım canım
Yani deneme olmalı dimi :)pik canım hemde kopkoyu :)
Hadi test yap10. Günde bende çıkmamıştı daha önce 12. Günde çıktı
3 Eylül kuzum totem yapıyoruzyaaaa masallaaahhh canım ne zaman adet tarıhın![]()
14 veya 15nde çatlamış olması lazım o zaman 8. Veya 9 günü oluyor hala umut var o zaman1 de sonrasindan başlaniyormus sayilmaya burda öyle denilmişti
Maşallah maşallah iyi bağışıklık düşmeleri kuzumBen 2.7 oldum bugün. Sag kasıgıma öyle bir agrı girdiki anlık eger saniyelik sürmese oturur aglardım saat başı öyle oluyor sag en köşeye yerleşiyor bebegim hissediyorum ve an itibari ile uçugumda çıkıyor bagışıklıgım düşüyor![]()
Fazladan yok u şimdide yap