• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar testime bakar mısınız pik dimi
D11F23A8-0769-44F9-93B3-7E662DD5FFB3.jpeg

Kızlar bu ınofolıc combının mavisini kullansam ne olur vücut kitle endeksine göre pembe kullanmalıymışım ama ben mavi aldım of of

Ben bu ay ovü testi yapmayı düşünmüyorum.2 güne bir ilişki şeklinde gidicem galiba.Sizce iyi fikir mi bu? Kötü olan ben öyle çok vücudunu tanıyan biri de değilim ne zaman çatladığını çok anlamam galiba. Sİzce yapmamak çok mu mantıksız
strese girmiyorsan yap canım.ben tahmini ne zaman yumurtlama yaşayacağımı bildiğim için 2-3 gün öncesinde başlıyorum regl biter bitmez başlamıyorum

Sende mi gördün kuzum yoksa. Bende bir yerde okumuştum hamile olanlar kabuslu rüyalar çok görürmüş ve gördükleri rüyayı çok net hatırlarlarmış
bu gece gördüm hemde tüm detaylarıyla hatırlıyorum hatta uyanınca şaşırdım rüya olduğuna çok gerçekti :D eşimle bir ton kavga ettim rüyam yüzünden

Öglen ateşi yüksek çıkar kuzum zaten benimde dün 37.5 çıkmıştı. Ben hastayım grip oldum 3 gündür burnum tıkalı ama su gibi akıyor. Galiba hamilelikten kan basıncım artrtı ondan tıkandı burnum 😂😂 yumurtladıgım günden beri hergün gögüs ucum çok karıncalanıyor bugünde bir saattir sag kasıgımı yokluyor bebişim yerleşiyor sanırım hissediyorum hoplatıyor arada hafif hafif
Bütün yaşadıklarını harfiyen yaşadım bu ay kasığımda hala atma ve tatlı bir ağrı var göğüslerim de gidip gelen ağrılar da oluyor testler negatif 🥴

Back