- 15 Ocak 2022
- 505
- 221
- 53
- 29
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.581
Öyle ya sürekli beklediğimiz için insan umutlanıyor işteEvet tamamen aynı ayırt edemiyorum, bir kere bir gün geçmişti adeti tamam demiştim akşama regl oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle ya sürekli beklediğimiz için insan umutlanıyor işteEvet tamamen aynı ayırt edemiyorum, bir kere bir gün geçmişti adeti tamam demiştim akşama regl oldum![]()
buna çok sevindimCanım hamile olanlar kabuslu rüya görürmüş inşalalh sende hamilesindir
strese girmiyorsan yap canım.ben tahmini ne zaman yumurtlama yaşayacağımı bildiğim için 2-3 gün öncesinde başlıyorum regl biter bitmez başlamıyorumBen bu ay ovü testi yapmayı düşünmüyorum.2 güne bir ilişki şeklinde gidicem galiba.Sizce iyi fikir mi bu? Kötü olan ben öyle çok vücudunu tanıyan biri de değilim ne zaman çatladığını çok anlamam galiba. Sİzce yapmamak çok mu mantıksız
Sende mi gördün kuzum yoksa. Bende bir yerde okumuştum hamile olanlar kabuslu rüyalar çok görürmüş ve gördükleri rüyayı çok net hatırlarlarmışbuna çok sevindim![]()
pik canım hemde kopkoyu :)Kızlar testime bakar mısınız pik dimi Eki Görüntüle 3290456
bence kullan canım benim indeksime de pembe uyuyor ama ben mavi kullandım :)Kızlar bu ınofolıc combının mavisini kullansam ne olur vücut kitle endeksine göre pembe kullanmalıymışım ama ben mavi aldım of of
bu gece gördüm hemde tüm detaylarıyla hatırlıyorum hatta uyanınca şaşırdım rüya olduğuna çok gerçektiSende mi gördün kuzum yoksa. Bende bir yerde okumuştum hamile olanlar kabuslu rüyalar çok görürmüş ve gördükleri rüyayı çok net hatırlarlarmış
İnsallah rüyanın sonu saglıklı bir hamilelige çıkar bitanembu gece gördüm hemde tüm detaylarıyla hatırlıyorum hatta uyanınca şaşırdım rüya olduğuna çok gerçektieşimle bir ton kavga ettim rüyam yüzünden
Öyle ya sürekli beklediğimiz için insan umutlanıyor işte![]()
canım senin bat ne zamandı test yap da öğrenelim artıkbu gece gördüm hemde tüm detaylarıyla hatırlıyorum hatta uyanınca şaşırdım rüya olduğuna çok gerçektieşimle bir ton kavga ettim rüyam yüzünden
amiiin inşAllah :)İnsallah rüyanın sonu saglıklı bir hamilelige çıkar bitanem![]()
dur kız daha 4 gün oldu yumurtlayalıcanım senin bat ne zamandı test yap da öğrenelim artıkvalla çok merak ettim seninkini
Zararı olmadı dimibence kullan canım benim indeksime de pembe uyuyor ama ben mavi kullandım :)
içime çok iyi şeyler doğuyor seninle alakalıdur kız daha 4 gün oldu yumurtlayalı![]()
dahada netleşir o zaman hayırlı haberler inşallhYarın kan vercem zaten
yanında ekstra çörekotu bal tarçın kürü ve çakşır kökü suyu da kullandım bence gayet iyi her şey :) kopkoyu pik gördümZararı olmadı dimi![]()
yaaa hadi inşAllahiçime çok iyi şeyler doğuyor seninle alakalı![]()
Bütün yaşadıklarını harfiyen yaşadım bu ay kasığımda hala atma ve tatlı bir ağrı var göğüslerim de gidip gelen ağrılar da oluyor testler negatifÖglen ateşi yüksek çıkar kuzum zaten benimde dün 37.5 çıkmıştı. Ben hastayım grip oldum 3 gündür burnum tıkalı ama su gibi akıyor. Galiba hamilelikten kan basıncım artrtı ondan tıkandı burnumyumurtladıgım günden beri hergün gögüs ucum çok karıncalanıyor bugünde bir saattir sag kasıgımı yokluyor bebişim yerleşiyor sanırım hissediyorum hoplatıyor arada hafif hafif