• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Sanmıyorum çıktığını ya oyle eğleniyoruz işte Çin takvimi gibi 😂 2023 ay takvimi olarak bakıyorsun, mesela benim 13u çatlama oldu ya ay yengecte olduğu için yengeç de dişil burç olduğu için kızım oluyor gibi bı hesap 😂
Bana da bakabilir misin🙈🙈 ama benim bu ya garip bir 18 ağustosta oldu bir de 20 Ağustosta o nasıl olacak🤣

Dün öyle bi rüya gördüm ki sabaha karşı ateşimi ölçmek için kalkıp sonra tekrar uyumakla gördüm Allah korusun doğum yapıyorum ama bebeğim rahatsız engelli gibi bişeydi suratını filan da gördüm kafası kocamandı o rahatsızlığın adını bilmediğim için şuan ne olduğunu anlam veremedim rüya tabirlerine baktım iyi şeyler yazıyordu ama böyle rüyaları hamile kaldığımda görüyordum bugünde böyle korkunç rüya görünce içime bi şüphe daha düştü yada çok bilinç altında kaldı bebiş o yüzden gördüm @melisaa93
Canım hamile olanlar kabuslu rüya görürmüş inşalalh sende hamilesindir

melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 @edahandro @melisaa93 kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi gün içinde ateşiniz nasıl benim nedense ateşim var gibi hissediyorum 37.1 şuan ki ateşim sizde durumlar ne 🥰
Öglen ateşi yüksek çıkar kuzum zaten benimde dün 37.5 çıkmıştı. Ben hastayım grip oldum 3 gündür burnum tıkalı ama su gibi akıyor. Galiba hamilelikten kan basıncım artrtı ondan tıkandı burnum 😂😂 yumurtladıgım günden beri hergün gögüs ucum çok karıncalanıyor bugünde bir saattir sag kasıgımı yokluyor bebişim yerleşiyor sanırım hissediyorum hoplatıyor arada hafif hafif

Ben bu ay ovü testi yapmayı düşünmüyorum.2 güne bir ilişki şeklinde gidicem galiba.Sizce iyi fikir mi bu? Kötü olan ben öyle çok vücudunu tanıyan biri de değilim ne zaman çatladığını çok anlamam galiba. Sİzce yapmamak çok mu mantıksız

Ben bu ay ovü testi yapmayı düşünmüyorum.2 güne bir ilişki şeklinde gidicem galiba.Sizce iyi fikir mi bu? Kötü olan ben öyle çok vücudunu tanıyan biri de değilim ne zaman çatladığını çok anlamam galiba. Sİzce yapmamak çok mu mantıksız
İki gün ilişki bir gün boş bence mantıklı canmmmm

Evet zaten hiç 36.7 olmuyordu ki benim yumurtlama öncesi.beni. Adet ateşim 36.5 olunca leke 36.4 inince de adet oluyorum. Ama iki yumurtlama oldu ondan oldu herhalde öyle diye düşünüyorum. 12-13-14-15 akıntı mı yapıcam
Şimdi at bakim kuzum ateş tablonu gözümüz şenlensin

Eklentiler

• IMG_20230823_145924.jpg
    IMG_20230823_145924.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 38
Back