- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.341
Hemen denicemYo
Yok kuzum hiç nohut ttadı almıyorsun. Bildiğin cips gibi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen denicemYo
Yok kuzum hiç nohut ttadı almıyorsun. Bildiğin cips gibi.
Evet kuzum daha çok erken güzel haberler alalımİnşallah balım bu sefer olsun allahım saglıkla. Senim testinde de bir görüyorum bir göremiyorum kuzum ikilemde kaldım beklicez artık zaten daha çok erken
Ay aslandaymış. Erkek de olsa fark etmez. Önemli olan akıllı olgun olması zıpçıktı olmamasıKızlar ay takvimine bakan kimdimelisaa93 benimki 15 agustos pikti büyük ihtimal 16 agustosda çatlamıştı. 15 ile 17 arası yengeç diyor ay
Gördüm kuzum tadı nasıl dedim hatta sanaSen benim yazdığımı gördün mü Züber in cipslerini gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
Yaaaaa hadi inşallahBende de baskı oluyor acaba bebisten olabilir mi seninki![]()
Bu ay takvimi olayı nedir kaçırdımYani kız oluyor canimm ama fala inanma falsiz da kalma belli olmaz![]()
Gölge görüyorum sanki kuzumBunumda şimdi yaptım
Erkek istiyorsun diye hatırlıyorum ama kız istesen de aynı şey benceKızım var diye mi öyle dedinolsun kuzum saglıklı olsunda allah ne verirse kabulümüz
![]()
Aslan erkek mi oluyor benimde aslanda diyor pik ile çatlamaAy aslandaymış. Erkek de olsa fark etmez. Önemli olan akıllı olgun olması zıpçıktı olmamasıBen de tekrar kız istiyorum yalan yok
Erkek olursa da çok kuduruk olmasın inşallah amin Allahım
![]()
Ya sen test yapmaya başlasan mı acabaBenden bugün sabah geldi iç çamaşırımı hafif ıslattımelisaa93
Hayır çok güzel tadı ama şöyle eğer sürekli katkı maddeli koruyuculu içerikler paketli ürünler tüketmeye alışıksa damak tadın bu tarz temiz içerikli ürünler kötü gelecektir ben 5 yılı geçmiştir paketli ürün abur cubur çikolata cips gofret yani aklına gelecek hiçbir ürünü tüketmiyorum canım isterse züberin ürünlerini alıyorum. Vücudu neye alıştırırsan onu ister. 21 gün kuralı var. Bir davranışın akışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulaman gerekir bak bir uzun süre yeme hiç aramıyorsun bile. Alışırsan ister durur vücudun
Çatlamanın ertesi gününe bir diyorsun canım seninki de 4.dpoAnladım canım ozaman ben sanırım cuma gece pik gördüm 5. Dpo oluyor herhalde çatlamayı göremedim gerçi ama hissettiğim kadarıyla cumartesiydi.
İnşallah inşallah yaaa hevesle bekliyorum testlerini beni etiketle lütfenbelirti var mı hiç ?
Hemen yenisini alTestim bittiiiiii![]()
11 ve 12. Haftada yapılıyor ikili tarama kuzum ikili taramada bi sorun çıkmazsa 3 lü teste gerek kalmıyorTecrübeli anneler size birşey danışacağım. İkili tarama nedir nasıl yapılır bir de üçlü tarama var o nedir nasıl yapılır kaçıncı haftada? İkili tarama 11 deniyor ya 10+ da gitsem olur mu mesela?melegim can
fnd_50
Papatyamaviss
savascii ve aklıma gelmeyen güzel anneler bana bilgi verir misiniz
![]()
Kuzum 7. Günüm daha çıkmaz ki balımYa sen test yapmaya başlasan mı acaba![]()
Aslan erkeekBencede inanmaylım temmuzu atmışım kız.agustos olacak atıyorum tekrardan 14 agustos ile 16 agustos
Akıllı uslu minnoş minnoş olsunlar inşalallah balımAy aslandaymış. Erkek de olsa fark etmez. Önemli olan akıllı olgun olması zıpçıktı olmamasıBen de tekrar kız istiyorum yalan yok
Erkek olursa da çok kuduruk olmasın inşallah amin Allahım
![]()