• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar ay takvimine bakan kimdi melisaa93 melisaa93 benimki 15 agustos pikti büyük ihtimal 16 agustosda çatlamıştı. 15 ile 17 arası yengeç diyor ay
Ay aslandaymış. Erkek de olsa fark etmez. Önemli olan akıllı olgun olması zıpçıktı olmaması😅 Ben de tekrar kız istiyorum yalan yok😄 Erkek olursa da çok kuduruk olmasın inşallah amin Allahım🙏😄

Kızım var diye mi öyle dedin 😂😂😂 olsun kuzum saglıklı olsunda allah ne verirse kabulümüz 😍😍😍😍👼👼👼
Erkek istiyorsun diye hatırlıyorum ama kız istesen de aynı şey bence 😂 yani o gün tüm dollenmelerin aynı cinsiyet olması lazım 😂 ben de iki cinsiyeti tatmak isterim ama bı kızım olsaydı arkadaş gibi olurduk durumunu hayal ederim, bana da kız çıktı ay takvimine göre ama kendim için de aynısını diyorum fala inanma falsiz da kalma diye 😂 oğlum olursa da çok sevcem kızım olursa da sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 😍🙏

Gördüm kuzum tadı nasıl dedim hatta sana 😂 sonra edahandro edahandro dedi ki kötü onlar 😂😂😂
Hayır çok güzel tadı ama şöyle eğer sürekli katkı maddeli koruyuculu içerikler paketli ürünler tüketmeye alışıksa damak tadın bu tarz temiz içerikli ürünler kötü gelecektir ben 5 yılı geçmiştir paketli ürün abur cubur çikolata cips gofret yani aklına gelecek hiçbir ürünü tüketmiyorum canım isterse züberin ürünlerini alıyorum. Vücudu neye alıştırırsan onu ister. 21 gün kuralı var. Bir davranışın akışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulaman gerekir bak bir uzun süre yeme hiç aramıyorsun bile. Alışırsan ister durur vücudun edahandro edahandro duydun muuuuu

Anladım canım ozaman ben sanırım cuma gece pik gördüm 5. Dpo oluyor herhalde çatlamayı göremedim gerçi ama hissettiğim kadarıyla cumartesiydi.

İnşallah inşallah yaaa hevesle bekliyorum testlerini beni etiketle lütfen ☺️ belirti var mı hiç ?
Çatlamanın ertesi gününe bir diyorsun canım seninki de 4.dpo ☺️

Tecrübeli anneler size birşey danışacağım. İkili tarama nedir nasıl yapılır bir de üçlü tarama var o nedir nasıl yapılır kaçıncı haftada? İkili tarama 11 deniyor ya 10+ da gitsem olur mu mesela? melegim can melegim can fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss savascii savascii ve aklıma gelmeyen güzel anneler bana bilgi verir misiniz 😍
11 ve 12. Haftada yapılıyor ikili tarama kuzum ikili taramada bi sorun çıkmazsa 3 lü teste gerek kalmıyor

Screenshot_20230823-124804.jpg
kızlar sizede öneri olsun istedim belki erkek kardeşimiz vardır 🙏❤️
Screenshot_20230823-124804.jpg

Gördüm kuzum tadı nasıl dedim hatta sana 😂 sonra edahandro edahandro dedi ki kötü onlar 😂😂😂
fnd_50 fnd_50 evet züberi hiç beğenmedim ben, üç çeşidini aldık ilaç gibiydi tadı. Şok markette var nohut cipsi var, onun tadı baya güzel ama tabi sağlık açısından hangisi daha iyi bilmiyorum.

Ay aslandaymış. Erkek de olsa fark etmez. Önemli olan akıllı olgun olması zıpçıktı olmaması😅 Ben de tekrar kız istiyorum yalan yok😄 Erkek olursa da çok kuduruk olmasın inşallah amin Allahım🙏😄
Akıllı uslu minnoş minnoş olsunlar inşalallah balım

Back