• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hayır çok güzel tadı ama şöyle eğer sürekli katkı maddeli koruyuculu içerikler paketli ürünler tüketmeye alışıksa damak tadın bu tarz temiz içerikli ürünler kötü gelecektir ben 5 yılı geçmiştir paketli ürün abur cubur çikolata cips gofret yani aklına gelecek hiçbir ürünü tüketmiyorum canım isterse züberin ürünlerini alıyorum. Vücudu neye alıştırırsan onu ister. 21 gün kuralı var. Bir davranışın akışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulaman gerekir bak bir uzun süre yeme hiç aramıyorsun bile. Alışırsan ister durur vücudun edahandro edahandro duydun muuuuu
brova valla nasıl başardın abur cubur yemeği bence büyük başarı :nazar:

Hayır çok güzel tadı ama şöyle eğer sürekli katkı maddeli koruyuculu içerikler paketli ürünler tüketmeye alışıksa damak tadın bu tarz temiz içerikli ürünler kötü gelecektir ben 5 yılı geçmiştir paketli ürün abur cubur çikolata cips gofret yani aklına gelecek hiçbir ürünü tüketmiyorum canım isterse züberin ürünlerini alıyorum. Vücudu neye alıştırırsan onu ister. 21 gün kuralı var. Bir davranışın akışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulaman gerekir bak bir uzun süre yeme hiç aramıyorsun bile. Alışırsan ister durur vücudun edahandro edahandro duydun muuuuu
Ben de tam aksine ne kadar zararlı şey varsa hepsini yiyorum 😅😅 ama züber gerçekten ilaç gibiydi ya. Yiyemedim eşimle. Bi de bi hevesle almıştık. İçerikleri benzerse eğer, ben şoktakini tercih ederim tweeetyyy tweeetyyy o da nohut cipsi.

Ahahahaha ben ve cips ayrılmaz ikiliydik 😂

Erkek istiyorsun diye hatırlıyorum ama kız istesen de aynı şey bence 😂 yani o gün tüm dollenmelerin aynı cinsiyet olması lazım 😂 ben de iki cinsiyeti tatmak isterim ama bı kızım olsaydı arkadaş gibi olurduk durumunu hayal ederim, bana da kız çıktı ay takvimine göre ama kendim için de aynısını diyorum fala inanma falsiz da kalma diye 😂 oğlum olursa da çok sevcem kızım olursa da sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 😍🙏
Evet kuzum dogru hatırlıyorsun iki kızım var allahım iki meyveyide tattırsın istiyorum birde oglum olursa çok sevinirim. Ama takibi veren allah o herşeyin en güzelini biliyordur. Ama ben temmuzu atmışım sana kız agustos olacak tekear attım erkek demişşin zAten. Eger hamile kalırsam çok yaramaz bir bebek olacagı belli zaten pikde çatlamada çok acı çektim kızlarım böyle acı çektirmemişti şimdiden başladı desene 😂😂😂😂

Kızlar ay takvimine bakan kimdi melisaa93 melisaa93 benimki 15 agustos pikti büyük ihtimal 16 agustosda çatlamıştı. 15 ile 17 arası yengeç diyor ay
Bende bilmiyorum ki arkadaşların anlattığı kadar baktım 😂Çatlama tarihine bakacakmışın canım o da Aslan oluyor ateş grubundaymış. Galiba erkek oluyor ateş grubundaki 😂bakıp dönücem

Bende bilmiyorum ki arkadaşların anlattığı kadar baktım 😂Çatlama tarihine bakacakmışın canım o da Aslan oluyor ateş grubundaymış. Galiba erkek oluyor ateş grubundaki 😂bakıp dönücem
Evet öyleymiş kuzum piktede aslan çatlamadada erkek çıkıyor yani

Evet kuzum dogru hatırlıyorsun iki kızım var allahım iki meyveyide tattırsın istiyorum birde oglum olursa çok sevinirim. Ama takibi veren allah o herşeyin en güzelini biliyordur. Ama ben temmuzu atmışım sana kız agustos olacak tekear attım erkek demişşin zAten. Eger hamile kalırsam çok yaramaz bir bebek olacagı belli zaten pikde çatlamada çok acı çektim kızlarım böyle acı çektirmemişti şimdiden başladı desene 😂😂😂😂
Hadi inşallah Allah gönlüne göre versin de sağlıklı bir oğlusun olsun inşallah 😍 🙏

Tamam o zaman tam senin istediğin gibi erkek geliyor inşallah😄 Ben de kız istiyorsundur belki diye yumuşatarak yazmıştım 😄

Back