- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.321
Aminnnn bebegim inşallah.Yaaaaa yerleşiyor o zamantakip et devamı gelecek mi. Benim ilk gebeliğimde iki üç dört defa bildiğin çiş yapmış gibi olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn bebegim inşallah.Yaaaaa yerleşiyor o zamantakip et devamı gelecek mi. Benim ilk gebeliğimde iki üç dört defa bildiğin çiş yapmış gibi olmuştu
Yumurtlama bittikten sonrada geldi 3 gün felan kuzum süt kesigi gibi. Arada da yogun beyaz geliyor koyu
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimmYaaaamaşallah maşallah daha kop koyu cizgilere inşallah
![]()
Belirti sadece bel ağrısı sanki tutulmuş gibi kuzum yatamıyorum bile gece ağrıdan bide ateşim vardı 2 gündür ayaklarım üşüyordu bugün de vajinalda baskı ve ağrı var sabahtan beri ama progestan fitil kullanıyorum ondan olabilir mi acaba dedirttiAnladım canım ozaman ben sanırım cuma gece pik gördüm 5. Dpo oluyor herhalde çatlamayı göremedim gerçi ama hissettiğim kadarıyla cumartesiydi.
İnşallah inşallah yaaa hevesle bekliyorum testlerini beni etiketle lütfenbelirti var mı hiç ?
İyi kuzum o zamanYok kuzum öyle oynamalar olabilir normal yani
Evet kuzum sen baya iyi gidiyorsun ama hadi inşallahOlur canım öyle normal hep yükselerek gitmez bak benimkine
İnşallah kuzum bunu görmek bile insana umut veriyorGölge var gibi kuzum inşallah erken olduğu için belirsizdir. En kısa zamanda pembiş olsun![]()
Bende pek anlamadım bu sefer bu testen kuzumGörüyor gibiyim sanki kuzum strip testten pek anlamıyorum ama bilemedim sen görüyor musun canlı canlı
İnşallah balım bu sefer olsun allahım saglıkla. Senim testinde de bir görüyorum bir göremiyorum kuzum ikilemde kaldım beklicez artık zaten daha çok erkenEvet kuzum sen baya iyi gidiyorsun ama hadi inşallah![]()
Tesekur ederim
Bende de baskı oluyor acaba bebisten olabilir mi seninkiBelirti sadece bel ağrısı sanki tutulmuş gibi kuzum yatamıyorum bile gece ağrıdan bide ateşim vardı 2 gündür ayaklarım üşüyordu bugün de vajinalda baskı ve ağrı var sabahtan beri ama progestan fitil kullanıyorum ondan olabilir mi acaba dedirtti
Bunumda şimdi yaptımGörüyor gibiyim sanki kuzum strip testten pek anlamıyorum ama bilemedim sen görüyor musun canlı canlı
Yani kız oluyor canimm ama fala inanma falsiz da kalma belli olmazKızlar ay takvimine bakan kimdimelisaa93 benimki 15 agustos pikti büyük ihtimal 16 agustosda çatlamıştı. 15 ile 17 arası yengeç diyor ay
Canım bugün beyaz değil de pembis olmus gibi geldi banaBunumda şimdi yaptım
Kızım var diye mi öyle dedinYani kız oluyor canimm ama fala inanma falsiz da kalma belli olmaz![]()
Testim bittiiiiiiCanım bugün beyaz değil de pembis olmus gibi geldi bana
Buda diger çatlayan yumurtam oda mı kızYani kız oluyor canimm ama fala inanma falsiz da kalma belli olmaz![]()
Kız ne güzel iğnesiz çatlıonBen de aldım lanet kargo firması getirmedi daha çatlayacak oturduğum yerdesiz çatlama iğnesi vs kullanmamıştınız değil mi
Bencede inanmaylım temmuzu atmışım kız.Yani kız oluyor canimm ama fala inanma falsiz da kalma belli olmaz![]()