- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.281
testi yaptığında bata kaç gün vardı birde testin markası neBen adete 12 gün kala kan verdim .0.4 çıktı bugün test yaptım silik çıktı sizde görüyor musunuz ben yanlış mı goruyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testi yaptığında bata kaç gün vardı birde testin markası neBen adete 12 gün kala kan verdim .0.4 çıktı bugün test yaptım silik çıktı sizde görüyor musunuz ben yanlış mı goruyom
İğneden sonraki 11. Gün, aşılamadan sonra 8. GünKaçıncı gündesiniz çatlamadan sonra
Hayır kullanmadım![]()
Hheee iyi o zamanDüşer artar olur bunlar![]()
Baharat tadı severimmmmArada bir tat genelde baharat tadı canım
Çakşırı eşim denedi fayda etmedi üç ay kullandı yaCanım google a yazarsan çıkar tarifi çörek otunun. Çakşırı da bardağın 4/1 i çakşır, 4/3 ü normal su katıp içiiliyor.
C Conqueror123 Kızlar paylaşmayın bile böyle şeyleri. Düşünmeyin atın kafanızdan.Ay o olay aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor. Bir o bir de Özgecan![]()
Ben göremedim sanki şu an hala 12 gün mü var adete? Öyleyse çook erken. Ben cumartesi yaptım tertemizdi asla hayalet çizgi bile yoktu, salı yaptım belirgin ama silik vardı mesela.Ben adete 12 gün kala kan verdim .0.4 çıktı bugün test yaptım silik çıktı sizde görüyor musunuz ben yanlış mı goruyom
Sen de içtin mi? sadece eşle bitmiyor. bizim yumurtlamızın kalitesini de artırmamız gerekiyor.Çakşırı eşim denedi fayda etmedi üç ay kullandı ya
AA pardon ben başka fotoya bakmış burda görüyorum silik çizgiBen adete 12 gün kala kan verdim .0.4 çıktı bugün test yaptım silik çıktı sizde görüyor musunuz ben yanlış mı goruyom
Hadi inşallah tutmustur da güzel haberi alırızİğneden sonraki 11. Gün, aşılamadan sonra 8. Gün![]()
Amin canım coook teşekkür ederimmKızlar selam giremedim yoğunluktan herkesler iyidir umarım
golden-snitch ayyyy nasıl sevindim gözümüz aydın koyulasarak artsın inşallah sağlıkla
Merve3553 canim testinde birseyler var gibi
ama çok erken inşallah vardır teste devamm
Hheee iyi o zamanDüşer artar olur bunlar![]()
Evet kuzum baya erken yaptım varsa ne kadar erken öğrenebilirim diyeKızlar selam giremedim yoğunluktan herkesler iyidir umarım
golden-snitch ayyyy nasıl sevindim gözümüz aydın koyulasarak artsın inşallah sağlıkla
Merve3553 canim testinde birseyler var gibi
ama çok erken inşallah vardır teste devamm
Son fotoda gördüm gibi oldu ama erken daha yaaTest yaptım dünkü testten sonra merak edenler için etiketleyin dedim unuttuklarım kusura bakmasın
Kuzum testi yaptım merakta bıraktım geç oldu biraz anca uyandım kusura bakmayın![]()
edahandro @melegim can @IADK unuttum diğer arkadaşları kusura bakmayın
![]()
Yok kuzum hiç nohut ttadı almıyorsun. Bildiğin cips gibi.Bakacağım bugün tadı nohut gibi mi? Ben nohut hiç sevmem de![]()