- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.301
Yumurtlama sonrası kaçıncı günde olduğun canımBu dpo ne demek kızlar
Oy oy oy maşallah maşallah kuzumaGünaydın kızlarr
Ben de bugün koyulaşmayı takip için bi test daha yaptım. Üstteki bata 3 gün kala, alttaki bugün yani bat günü
Her şey yolunda görünüyor
İnşallah kuzumKızlar selam giremedim yoğunluktan herkesler iyidir umarım@golden-snitch ayyyy nasıl sevindim gözümüz aydın koyulasarak artsın inşallah sağlıkla Merve3553 canim testinde birseyler var gibi ama çok erken inşallah vardır teste devamm
İnşallah kuzumKızlar selam giremedim yoğunluktan herkesler iyidir umarım@golden-snitch ayyyy nasıl sevindim gözümüz aydın koyulasarak artsın inşallah sağlıkla Merve3553 canim testinde birseyler var gibi ama çok erken inşallah vardır teste devamm
İnş canımHadi inşallah tutmustur da güzel haberi alırız
Anladım canım ozaman ben sanırım cuma gece pik gördüm 5. Dpo oluyor herhalde çatlamayı göremedim gerçi ama hissettiğim kadarıyla cumartesiydi.Yumurtlama sonrası kaçıncı günde olduğun canımBenim yumurtlama olalı 4 gün oldu demek yerine 4.dpo deniyor
İnşallah inşallah yaaa hevesle bekliyorum testlerini beni etiketle lütfenİnşallah kuzumdünkü testte bişeyler vardı bence
Benim oldu sanki yani akıntım bitti. Ama erken oldu gibi yine ya. Bi daha çörekotu kullanırsam gün aşırı kullanıcam.Kızceler aranızda bat I 8 Eylül olanlar yumurtlamanız oldu mu
Sen benim yazdığımı gördün mü Züber in cipslerini gönül rahatlığıyla yiyebilirsinAy ben hiç nohut sevmem tadı nohut gibi mi
YaaaaGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93 @The Little Mermaid @bitkin96 @Belisimm @beyons fnd_50
@Linakiz @tweeetyyy @Niqu @imagination foreverIADK melegim can edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Ah o su gibi akıntıyı ben de bekliyorum valla o da olursa bu iş tamamSu gibi akıntı bekliyorum senden
Kuzum sen şunayeşine döngünün 12. Gününden 15. Güne kadar akıntı girsene egg white yazanı aşagı dogru bak görürsün tabloda . Senin 15. Günü çatladı yumurtan ateşin yükseldi çünkü. Tablona baktımda adet ateşinin 36.7 olması imkansızNe dicem bende hiç gebelik belirtisi yokniyeeeee çünküüüüü ben belirtisiz hamile kalanlardanım
melisaa93 melegim can
Yok kuzum öyle oynamalar olabilir normal yaniBu sabah bu şekilde benimde ateşim kuzum neden düştü ki 0.1 derece acaba kötü bişey mi bu
Benden bugün sabah geldi iç çamaşırımı hafif ıslattıAh o su gibi akıntıyı ben de bekliyorum valla o da olursa bu iş tamam
Benim göğsüm ilk gebeliğimde de tepki vermedi adet dönemlerinde de hiç vermez o yüzden öyle bir şey beklemiyorum ama su gibi akıntım olmuştu sadece. Yine onu bekliyorumSadece sol gögsüm arada bir feci
Şekilde karıncalanıyor hani birisi gıdıklar ya öyle aynen ovalamadan geçmiyor
Olur canım öyle normal hep yükselerek gitmez bak benimkineBu sabah bu şekilde benimde ateşim kuzum neden düştü ki 0.1 derece acaba kötü bişey mi bu
Benimde kuzum adetkende büyümez küçücük zaten ama düşük yaptıgım hamilelegimde 9. Gün birden üzerine yatamadım agırlık hissettim gerginlik vardı çok büyümesede ordan anlamış test yapmıştımBenim göğsüm ilk gebeliğimde de tepki vermedi adet dönemlerinde de hiç vermez o yüzden öyle bir şey beklemiyorum ama su gibi akıntım olmuştu sadece. Yine onu bekliyorum
Yaaaaa yerleşiyor o zamanBenden bugün sabah geldi iç çamaşırımı hafif ıslattımelisaa93
Gölge var gibi kuzum inşallah erken olduğu için belirsizdir. En kısa zamanda pembiş olsunTest yaptım dünkü testten sonra merak edenler için etiketleyin dedim unuttuklarım kusura bakmasın
Kuzum testi yaptım merakta bıraktım geç oldu biraz anca uyandım kusura bakmayınedahandro melegim can IADK unuttum diğer arkadaşları kusura bakmayın
Yumurtlama bittikten sonrada geldi 3 gün felan kuzum süt kesigi gibi. Arada da yogun beyaz geliyor koyuYaaaaa yerleşiyor o zamantakip et devamı gelecek mi. Benim ilk gebeliğimde iki üç dört defa bildiğin çiş yapmış gibi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?