2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yumurtlama sonrası kaçıncı günde olduğun canım Benim yumurtlama olalı 4 gün oldu demek yerine 4.dpo deniyor
Anladım canım ozaman ben sanırım cuma gece pik gördüm 5. Dpo oluyor herhalde çatlamayı göremedim gerçi ama hissettiğim kadarıyla cumartesiydi.
İnşallah kuzum dünkü testte bişeyler vardı bence
İnşallah inşallah yaaa hevesle bekliyorum testlerini beni etiketle lütfen belirti var mı hiç ?

Ne dicem bende hiç gebelik belirtisi yok niyeeeee çünküüüüü ben belirtisiz hamile kalanlardanım
melisaa93 melegim can
Kuzum sen şunayeşine döngünün 12. Gününden 15. Güne kadar akıntı girsene egg white yazanı aşagı dogru bak görürsün tabloda . Senin 15. Günü çatladı yumurtan ateşin yükseldi çünkü. Tablona baktımda adet ateşinin 36.7 olması imkansız

Sadece sol gögsüm arada bir feci
Şekilde karıncalanıyor hani birisi gıdıklar ya öyle aynen ovalamadan geçmiyor
Benim göğsüm ilk gebeliğimde de tepki vermedi adet dönemlerinde de hiç vermez o yüzden öyle bir şey beklemiyorum ama su gibi akıntım olmuştu sadece. Yine onu bekliyorum

Benim göğsüm ilk gebeliğimde de tepki vermedi adet dönemlerinde de hiç vermez o yüzden öyle bir şey beklemiyorum ama su gibi akıntım olmuştu sadece. Yine onu bekliyorum
Benimde kuzum adetkende büyümez küçücük zaten ama düşük yaptıgım hamilelegimde 9. Gün birden üzerine yatamadım agırlık hissettim gerginlik vardı çok büyümesede ordan anlamış test yapmıştım

Gölge var gibi kuzum inşallah erken olduğu için belirsizdir. En kısa zamanda pembiş olsun

Senin şu ateş tablona bi el atalım kuzum 15. Güne çek yumurtlamanı olması gereken o o gün çatladı yumurtan diger düşüşde digerleriydi
Dedigim akıntıları gir öne çeker zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…