- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.261
E ben yine görüyorummmYaptım kuzum seni etiketlemeyi unuttum
Görüyor gibiyim sanki kuzum strip testten pek anlamıyorum ama bilemedim sen görüyor musun canlı canlıGünaydın ballarım@edahandro
Su gibi akıntı bekliyorum sendenNe dicem bende hiç gebelik belirtisi yokniyeeeee çünküüüüü ben belirtisiz hamile kalanlardanım
melisaa93 @melegim can
Aynen aynen. Arayı eşin bulacak, eşinin ailesi bi isim söylicem e iyi senin ailende söylesin e siz? Olmaz öyle şey. Çocuğu dünyaya birilerinin gönlünü hoş tutmak için getirmiyoruz.Ben önceden söyledim kimsenin ismini koymicam. Hatta dedimki kendi anne babamon bile koymam yani lutfen yanlis anlamayin diye. Eşim de biliyor. Ama bakalım zamamı grlince olaylar karışmasa iyi
Sanki bişeyler var gibi kuruyunca bakalım dünkü test gibi olcak mı onu merak ettim kuzumE ben yine görüyorummm
Gel seni bir alnından öpeyimİsim olayı önemli. Eskidenmiş büyükler koyarmış. Hatta eşimin anne ve babasıyla konuşurken. Eşimin babasının çocuklarına isim koyduğunu duydum, annesinin hiç bir söz hakkı yokmuş. Hatta dedim onca ay bu kadın karnında taşıdı, sonrasında da bu kadın altını aldı yedirdi içirdi ama erkek damdan düşer gibi gelip ismini koyuyor ve eşine sormuyor bile çok enteresanmış dedim. Suratları düştü
Bu arada bende öyle çok akıntı olmadı kızlar. 6-7. günelrde yanılmıuyorsam hafif bir akıntım oldu yani çok az. Sonra kuruydum. Ama sonra benim de su gibi oldu 10. 11. günden sonra.Su gibi akıntı bekliyorum senden
Maşallah kuzum tekrar tebrik ederim
Oyyyy minnak büyüyorsağlıkla devam etsin kuzum
Çok teşekkür ederim kızlaarKoyulaşma varr
Ben oğluma hamileyken kayınpederim kendi babamın adını koymamı teklif etti. Benim adım iki torunumda var senin babanın ilk torunu olacak koysan güzel olur dedi ona da nooooo dedimBen önceden söyledim kimsenin ismini koymicam. Hatta dedimki kendi anne babamon bile koymam yani lutfen yanlis anlamayin diye. Eşim de biliyor. Ama bakalım zamamı grlince olaylar karışmasa iyi
Bu test hatalı sonuç verebiliyor canım çoğu kişinin başına geldi aynı durumBen adete 12 gün kala kan verdim .0.4 çıktı bugün test yaptım silik çıktı sizde görüyor musunuz ben yanlış mı goruyom
Hem görüyorum hem emin olamıyorum çok arada kaldımTest yaptım dünkü testten sonra merak edenler için etiketleyin dedim unuttuklarım kusura bakmasın
Kuzum testi yaptım merakta bıraktım geç oldu biraz anca uyandım kusura bakmayın@edahandro @melegim can @IADK unuttum diğer arkadaşları kusura bakmayın
Ben de aldım lanet kargo firması getirmedi daha çatlayacak oturduğum yerdeFreely varsa yap bak çıkıyor hemen aşırı hassas iyi ki almışım
Evet bence benimde çişimde bişey var koyulaşmasın beklemeliyimHem görüyorum hem emin olamıyorum çok arada kaldımİnşAllah birkaç güne koyulaşır
Regle 12 gün kala çok çok erken bi vakit zaten pozitif çıkması garip olurdu. Ben de gördüm açıkçası çizgiyi. Yarın da tekrarlayın bence çıkarsa tekrar, kan verin derimBen adete 12 gün kala kan verdim .0.4 çıktı bugün test yaptım silik çıktı sizde görüyor musunuz ben yanlış mı goruyom
Ay o olay aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor. Bir o bir de ÖzgecanAy ama var ya karabulut olayindan sonra öyle fazla zengin aileler gözümü korkutmuştir hep
Arada bir tat genelde baharat tadı canımAy ben hiç nohut sevmem tadı nohut gibi mi
Düşer artar olur bunlarBu sabah bu şekilde benimde ateşim kuzum neden düştü ki 0.1 derece acaba kötü bişey mi bu
Aynen ya başka bişe alsam çbür gün geliyo, heycanla bekleyince numara yok sinirlendimUlan bu kargo olayı var ya sıkıntı ya en gerekli zamanda kargon kaybolsun. Olsun gelsin de takibini yapalım
Bende de yok şu anda çok az ara ara oluyorBu arada bende öyle çok akıntı olmadı kızlar. 6-7. günelrde yanılmıuyorsam hafif bir akıntım oldu yani çok az. Sonra kuruydum. Ama sonra benim de su gibi oldu 10. 11. günden sonra.
Kaçıncı gündesiniz çatlamadan sonraBen de aldım lanet kargo firması getirmedi daha çatlayacak oturduğum yerdesiz çatlama iğnesi vs kullanmamıştınız değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?