- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.581
Ben de senin gibiyim canımSözde belirti aramayacaktım şuan nefes alsam hamilelik belirtisi mi diye araştırma modundayımSen naptın canım var mı farklı belirti tarzı hissettiğin şeyler?
bu ay bende cok erken yumurtladım 10. gün oldu ve dün regl oldum malesef bu ay da olmadı bende şimdi ek takviyelere başlıcam tekrar senin yumurtlama erken olduysa ergl günü öne gelir canım catlamadan itibaren 14 gün sayCanım benim bat 3 Eylül gösteriyor ama adetin 10. Gününde çok erken yumurtladım. O sebeple 4-5 gün erken de gelebilir.
Evet canım senin de bu ikinci ayın değil mi hsg'den sonra? Ben bu ay tüm tuşlara bastım vitamin vs. Sen naptın canım? Senin bata kaç gün var?
ay canımsın ya rabbim yüzünü güldürsün inşaallahHamile kalsakda burdayız canım hiç bir
Yere gitmicez sizi almadan gerekirse burda doguracam sizin için
Aynen öyle sayıcam bakalım. Duphastonla progestan kullanıyorum. Yaa sen ikinci reglini dee mi oldun.bu ay bende cok erken yumurtladım 10. gün oldu ve dün regl oldum malesef bu ay da olmadı bende şimdi ek takviyelere başlıcam tekrar senin yumurtlama erken olduysa ergl günü öne gelir canım catlamadan itibaren 14 gün say
bende vitamin kullandım bide çörek otu kürü yaptım baya koyu pikte gördüm ama olmadı ilaç kullanmadım canım doktor 3 ay şans yüksek dedi yine olmazsa ekim ayında giderim bu ay yıne devam edecem bunlara aynı zamanda çakşır kökü suyu da kullanacam bakalım umarım senin bu olur sefer canımAynen öyle sayıcam bakalım. Duphastonla progestan kullanıyorum. Yaa sen ikinci reglini dee mi oldun.
Hsg sonrası çok umutluydum... Ben de vitaminler kullandım bu ay. Sen de başka canım
Hadi inşallah güzel haberler alırsın umarımKizlar ben aşılamamı oldum çok şükür şimdi artik beklemek kaldiinsallah güzel sonuclar verebilirim size A Afratafrac canim benim bat 05.09 diye degistirebilirmisin lutfen.. doktor o gün test yapmami söyledi
Hemen siliklesmesi kalitesiz demek mi oluyor o kadar vitamin kullanıyoruz bir deaslında kaliteli olmuyor belki o yüzden canım tutmuyor
Ee canım daha varmış bata umudumuz var26 canım
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKizlar ben aşılamamı oldum çok şükür şimdi artik beklemek kaldiinsallah güzel sonuclar verebilirim size A Afratafrac canim benim bat 05.09 diye degistirebilirmisin lutfen.. doktor o gün test yapmami söyledi
bilmiyorum canım ben kendimce öyle düşündümHemen siliklesmesi kalitesiz demek mi oluyor o kadar vitamin kullanıyoruz bir de
Ee canım daha varmış bata umudumuz var
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Etkilemez bence canım panik yapmaKızlar ateşim 36.9 ama nasıl üşüyorum şuan anlatamam baş ağrısı da cabası hasta oluyorum sanırım eyvahhhh 18 inde yumurtlama gördüm etkiler mi acaba hasta olsam bir iki güne
Bunları okurken gözlerim kapanıyor benimdeBen de senin gibiyim canımsözde regl gelene kadar beklicektim ama günler geçmek bilmiyor bende hafif göğüs hassasiyeti var ( geçen ay daha fazla göğüs hassasiyeti olmuştu ve regl oldum o yüzden belirti mi emin değilim) arada kasık ağrısı oluyor bir de az önce dondum resmen klimayı ne kadar yükseltirsem yukselteyim bana mısın demedi sıcak bı odaya gitmek daha iyi geldi ateşimi olceyim dedim 36.9du. Şimdi de yanıyorum mesela dengesizlik var bı de az önce afedersin midem ağzıma geldi reflü gibi bilmiyorum bunlar belirti midir ama heh bir de uyku sürekli gün içinde uyumak istiyorum. Hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum belki de hepsi vücudumun oyunu ama pozitif olmak istiyorum
İnşallah kuzum yaz günü basıl beceriyorsam hasta olmayı anlamıyorumEtkilemez bence canım panik yapma
Sen ne durumdasın kuzum pikten sonra kaçıncı gününEtkilemez bence canım panik yapma
Yaa canım benim duygularımız karşılıklıBunları okurken gözlerim kapanıyor benimdeBelki vitaminlerim düşmüştür falan diyorum çok isteyip çok ümitlenmekte daha kötü hayal kırıklığına uğratır diye korkuyorum aslında ama seninde belirtilerin azımsanmayacak şeyler kuzum inşallah bebektendir kendim için nasıl istiyorsam sizin içinde öyle istiyorum bunu Erken test yapmaya karar verirsen haber ver
Aynı ağrılar bende de oldu bi dün ve bugün biraz geçti ağrılar bende şort ve bel ağrısı da mevcut halsizlik vs ama idrarda adete 3 gün kala gebelik testim negatif çıkınca yoktur heralde dedim. 2 gün daha bekleyip tekrar bi kaset test yapıp ona göre adet olmazsam kan testi vermeye gideceğim Inşallah yükselir çok teşekkür ediyorum hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız inşallahMerhaba tam kasık bölgemde genelde sağ tarafında aniden bıçak saplanıyormuş gibi bir ağrı giriyor ama uzun sürmüyor benim ara ara oluyor ben bugün de ilk idrarla test yaptım benim negatif sizin 2.80 çıktıysa belki yükselebilir inşallah pozitif görürsünüz
AA evet hasta oluyorsun gibi kuzum. C vitamini iç hemen..limonlu su falan yap. Tavsiye verecek arkadaşlar olacaktır. Yumurtan döllenmiştir çoktan. Birşey olmaz benceKızlar ateşim 36.9 ama nasıl üşüyorum şuan anlatamam baş ağrısı da cabası hasta oluyorum sanırım eyvahhhh 18 inde yumurtlama gördüm etkiler mi acaba hasta olsam bir iki güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?