2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım benim de hamileliğimde dollenmeden 3 gün sonra aşırı baş agrim ve koku hassasiyetim vardı herşeye midem bulandi o zaman ihtimal vermemiştim daha 3 gün oldu diye bence senin de öyle olabilir 😍
Adet öncesi baş ağrınız her zaman oluyor muydu benim her adet öncesi baş ağrım oluyor geçen ay hatta hep kustum adet olduğumda

Kızlar aranızda hamile olan ya da çocuğu olanlardan bir konuda yardım istiyorum gebelik belirtileri en erken kaç gün içinde ortaya çıkmaya başlar koku hassasiyeti, bulantı vs en erken ne zaman başladı sizlerde
Arkadaşım iki gün önce hamile olduğunu öğrendi hiç bir belirtisi yok

yaaa ne zaman başlıcalarım testlere yarın sabah yap bi tane 9 gün oluyor inşallah vardır 🙏🙏🥰
10. Gün net olur diye 10da yapmak istedim daha önce 10. Günde değil 12. Günde çıkmıştı 😅 yapsam çıkar mı yarın bilemedim ben de çok sabırsızım yapıyım negatifse direkt regl bekliyim diyorum ama bilemedim işte ben de ya 🙈

Şimdi baktım ben mayıs ayında hamileydim o zaman ki notlara baktım yumurtlamadan sonra 4 gün ayak üşümesi yazmışım o zaman belirti olarak görebilir miyiz yani şimdi bunu 😍😍😍
Benim iki üç gün önce bel ağrım oldu hafif karın ağrım oldu hatta kimisi bacağıma vurdu öyle dayanılmayacak gibi değildi şimdi geçti adetime 4 gün var merakla bekliyorum bakalım

Adet öncesi baş ağrınız her zaman oluyor muydu benim her adet öncesi baş ağrım oluyor geçen ay hatta hep kustum adet olduğumda
Hatırlayamıyorum ki, sinüzitim var çok ağır baş agrilarim olur ama her adet öncesi olur diyemiyorum. O günkü ağrımda mide bulantım da olunca acaba migren mi oldum, sinüzit ağrısı mi falan diye düşünmüştüm erken bir zaman olunca hamilelik olduğunu düşünmedim. Regl'e 10 gün falan vardı hiç adet ağrısı olarak yorumlamadim o yüzden

Aynı gidiyoruz benimde cuma sabahı pik oldu benimde ağrım oluyor ama bende göz ardı ediyorum ve inanılmaz belim ağrıyor çok çalışmaktan sanırım ona yordum ben iki gündür uykum var ama bu kadar erken belirti vermez uyku için😂
Belirti aramicam ben bu ay dinlememek istemiyorum vücudumu. Senin mayıs ayi ile benziyor ama durumun hadi inşallah 😍🙏🏻

Teyzeleri biz bugün 13+4 günlük olduk özele göre 12+5 bugün 2li testimizi verdik veee cinsiyetini öğrendik oğlum olacak inşallah sağ salim kucağıma almk nasip olur ense kalınlığı ise 1.19dr iyi dediçikolata yemiştim ama bizimki göstermedi önce popoyu kaldırmadı Dr git yarım saat yürü gez birde tatlı ye dedi yarım saat sonra pipişi gösterdi😄😄🤰🤰👶👶

Arkadaşlar bugün 10. Gün 2 gündür ovu testi yaptım artı med ikinci çizgi çok çok silik yumurta catlamış olabilir mi

Eklentiler

• 0A994605-8068-4083-B7C0-71BCD7B20295.jpeg
    0A994605-8068-4083-B7C0-71BCD7B20295.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 37
10. Gün net olur diye 10da yapmak istedim daha önce 10. Günde değil 12. Günde çıkmıştı 😅 yapsam çıkar mı yarın bilemedim ben de çok sabırsızım yapıyım negatifse direkt regl bekliyim diyorum ama bilemedim işte ben de ya 🙈
Ben senin yerinde olsam başlardım 9undan yapmaya adet günüme kadar çakmasa bile devam ederdim umudumu kaybetmeden ki bende öyle yapıcam zaten kuzum stok yaptım evde test 3 4 gün sonra başlarım ben yapmaya 😂

Teyzeleri biz bugün 13+4 günlük olduk özele göre 12+5 bugün 2li testimizi verdik veee cinsiyetini öğrendik oğlum olacak inşallah sağ salim kucağıma almk nasip olur ense kalınlığı ise 1.19dr iyi dediçikolata yemiştim ama bizimki göstermedi önce popoyu kaldırmadı Dr git yarım saat yürü gez birde tatlı ye dedi yarım saat sonra pipişi gösterdi😄😄🤰🤰👶👶
Gözünüz aydın canım bizlere dua et hamilelerin duası kabul olurmış 🙏🏻

Bir şey sormak istiyorum ovülasyon testinde pik gördüğümüzden itibaren 14 sayıyoruz yoksa çatladıktan sonra mı

Gözünüz aydın canım bizlere dua et hamilelerin duası kabul olurmış 🙏🏻
Etmezmiyim canım hergün ediyorum rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin 17 yıl sonra ummadığım anda oldu benim bile tek duam buradaki herkes hamiş olsun tatsın bu duyguları

Yaa ne güzel masallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah, sağlıklı, mutlu hayırlı bir evlat olsun 🙏🏻🙏🏻 bu güzel günler darısı hepimizin başına ☺️
Ben de sürekli belirti arıyorum günler geçmiyor 😂
Sonrasında ona inanıp hayal kırıklığına uğramak daha üzücü oluyor ben de 🥺

Benimde 4 gün kala bakmıştım negatiftii. Bir daha da bakmıyorum totem gibi 😁 Olursa sürpriz olsun dedimm :) Hayırlısı olsun inşallah. Perşembe 24 ü Bat.

Kaçış yok gibi hamile olmaktan inşallah kırk defa söylersen olurmuş ya daha çok söyleyelim 😍😍😍 ben hamileyim sen hamilesin o hamile @melisaa93 😂😂😂
Tuttum bunu da👍🏻 Böyle de tekrarlayayım😂 Yumurtam daha çatlamadı büyük ihtimal ama hanım ağa gibi devleşiyor şu an hissediyorum 😄

Back