2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

inşAllah tekrar nasip olur canım :) hamilelerin 9 ay boyunca şişmiş karınla gezdiğini zannediyolar ne bekliyoruz ki

Canım benim çok teşekkür ederim bu ay aşırı inanıyorum zaten o kadar çok inanıyorum ki pozitif sonucu görmek için ay sonunu heyecanla bekliyorum
Ayy hadi inşallah ya bende heyecanla sizden gelecek haberleri bekliyorum

Hamile kalsakda burdayız canım hiç bir
Yere gitmicez sizi almadan gerekirse burda doguracam sizin için
erken yumurtlama olunca regl oldum dün ama yetişecem size inşaallah annelerde bana da yer ayırın sana find ve melisaya hamile gözüyle bakıyorum

Burayı okuyunca içim umut doldu 1 yıl önce korunmayı bıraktık deniyoruz ama bu 1 yılın içinde 7 ay eşimin işi sebebiyle yumurtlama günlerinde beraber olamadık sadece hafta sonları görüşüyorduk mayıstan beri bir düzen oldu ama insan gene strese giriyor

Adet gecikmesinin ikinci günü sabahta ilk idrarla erken test yaptım negatif çıktı gerçekten baygınlık geçirecem

Çok haklısın bebeğim insan kendinde olunca ne kolay kaybediyormuş umudunu. Ama kendime geldim hamileyim ben
Terzi misaaali bizim işimiz de zor regl ol umutları kaybet iki güne geri toparla bu sefer doğru değerlendirdim değerlendiremedim stresi sonra test stresi olmadı mı hooop başa sar yine aynı döngü ama bu sefer oluyor bence HAMİLEYİZZZZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…