- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.481
Canım ben de bu ay testleri verimli kullanamadım tatilimize denk gelmişti. Ctesi akşamı öyle bir ağrım oldu ki kesin çatladı dedim ertesi gün sabah testi olması gereken saatte yaptığımda pikti ağrı o zaman da hafif hafif devam etti, belki senin de ağrın olmustur ama yumurta hemen salinmamistir. Umutsuz olma herşey kafamızda bitiyor pozitif olalımNe bileyim cuma akşam pik olmuştur diye düşünüyorum attığım test akşam üzeriydi ağrım oldu zaten gece. E perşembe ilişki sonrası cuma cumartesi boş geçti teee pazar akşam oldu ondan umutsuzluğa kapıldım
Bu ne hız işte beni strese sokuyor değerlendirme konusunda böyleişte bi görünüp bi kayboluyorlar ben sabah pik gördüm diğer günü bi baktım silik bile cıkmadı sadece gölge tek çizgi
Evet bu ay durmadan son güne kadar bunu söyleyeceğizzz hamileyiz diyeKaçış yok gibi hamile olmaktan inşallah kırk defa söylersen olurmuş ya daha çok söyleyelimben hamileyim sen hamilesin o hamile melisaa93
Dun prodoctor kullandim.onda da silik cizgi vardi.bugun bunu denedim bunda da cikti ama bilemiyorum tabi.kan testi vermeden anlasilamayacak demek kiiCanım bu test çok konuşuldu sahte bu test çok güvenme buna hep aynı çizgi çıkarıyor başka test kullanmanı tavsiye ederim kuzum
Tamam canım sağolİkinci bir yumurtan var gibi ve o daha çatlamamış gibi duruyor canım işk yükselişe göre bi çatlama olmuş
Çatladıgini da görür diye düşünüyorum amaacaba bi tane daha yeni yumurtanmı oldu
Öyle tabi canımCanım hamile kaldığım ay pik gününü değerlendirmistik sadece grupta vardı benim gibi bir kaç kişi daha hatta hesap yapma muhabbeti dönmüştü hatirlarsano ay onlar da ben de hamileydik bence önemli olan önceden değerlendirip içeride sperm olmasi yumoş catladiginda bekleyen spermler vardı zaten o yüzden moralini hiç bozma
Tamam canım sağolİkinci bir yumurtan var gibi ve o daha çatlamamış gibi duruyor canım işk yükselişe göre bi çatlama olmuş
aa ilk defa duydum böyle birşey canım demekki silindi 2 gün daha devam edelim bırakalım demeyeceğiz regliye kadar devam :)
kızların ateş şaha kalktıDün değerlendirme yapamadım uyuyakaldım valla o kadar yorgundum ki ateşim bu şekilde kuzum yükselmedi olmadı daha sizde durum ne ateş konusunda
Testler siliklesti bir anda o yüzden geldim oda daha 19 mm olmuş yarın iğne vurlacagim işte canisiaa ilk defa duydum böyle birşey canım demekki silindi 2 gün daha devam edelim bırakalım demeyeceğiz regliye kadar devam :)
Evet evet moral bozmak yok hep pozitifizÖyle tabi canımÇok kaptırdım kendimi galiba olacaksa zaten olur yani
bilemiyorum günde bir bardak farklı zamanlarda kullansan cok sorun olacagını sanmıyorum ama yinede sen bilirsin düğünde evindeysen her türlü degerlendirirsin misafirlikte kacak göcek daha iyi tutar sankibu ayda şansa tahmini yumurtlama zmanım kuzenimin düğününe denk geliyor yedi sülale bir evde olucazpek umudum yok bu ay
hayıt macunu kullanıyorm ya o yüzden çakşırdan emin olamadm fazla mı uyarılır yumurtala diye kafam karışık canım
Beklemedeyim o zaman kuzum dün değerlendirme yapmadık bugün yapayım o zaman son bir ovulasyon testi kaldı yaparım onu da birazdan senin ateş yükselişe geçmiş hadi inşallah kuzumBir yumurtan daha var her an çatlayabilir Şuan çatlamamış görünüyor kuzum
hadi inşalalh canm vardır bundada bir hayır iyiki gitmişsin doktoraTestler siliklesti bir anda o yüzden geldim oda daha 19 mm olmuş yarın iğne vurlacagim işte canisi
Pik i gördün mü canım hangi marka kullanıyorsun ovülasyındaBu testler neden yanlış sa daha yumurta 19 mm olmuş iğne yazdı sold da sağda yok gene tek yumurta iğne ve progestan yazdımelisaa93 fnd_50 @edahandro A Afratafrac kizlar testler halbuki çatladı gosterdi rahim içi de iyi dedi
Benim ilk kez bu ay böyle oldu birden fazla yumurta olduğundan bence öyle oldukızların ateş şaha kalktıbenim ki garibim gıdım gıdım hareket ediyor
Kürden oldu bence bunlar kürdenkızların ateş şaha kalktıbenim ki garibim gıdım gıdım hareket ediyor
Evet kuzum yükselişe geçti bakalım inşallah iyi olur devamı daBeklemedeyim o zaman kuzum dün değerlendirme yapmadık bugün yapayım o zaman son bir ovulasyon testi kaldı yaparım onu da birazdan senin ateş yükselişe geçmiş hadi inşallah kuzum
Tabii makine değiliz sonuçta her ay değişiklik oluyor. Tamam bırakıyorum umutsuzluğu pozitifliği geçiyorum hemenCanım ben de bu ay testleri verimli kullanamadım tatilimize denk gelmişti. Ctesi akşamı öyle bir ağrım oldu ki kesin çatladı dedim ertesi gün sabah testi olması gereken saatte yaptığımda pikti ağrı o zaman da hafif hafif devam etti, belki senin de ağrın olmustur ama yumurta hemen salinmamistir. Umutsuz olma herşey kafamızda bitiyor pozitif olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?