2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı sonrasında eşimin işleri çıkmazsa bi küçük tatilde yaparız belki 😍
Süper olur var ya bu tatiller seni çok rahatlatır 😍 Biz de dün tatil planı yapmaya başladık ama bir türlü işleri ayarlayıp ortak hafta çıkaramadık eşimle 😂 taaa ekime kadar gittik bu gidişle kayağa gidicez anca

Kız dur daha benim tablo daha yeni başladı nasıl hemen hamile çıkardın ağzın bal yedin emiiiiiiii😍😍😍😍 asıl sen kendi tablona bak miiiissss gibi bu ay hamilesin hamileyim hamileyiz melisaa93 melisaa93
Bu tablolar her zamankinden farklı maşaAllah 😍 benimde içinden geçen ikinizin de hamile olduğu 😍 İnşAllah nasip olur 🤲🏻🥰

Yumurtlama haftası misafir gelmesinden nefret ediyorummm hemde kalıcı 2 gündür günüm boşa gitti 😢 Bu ay ben elendim gibi 😏
Yahu niye kalıcılar kalsınlar evlerinde. Bence hiç boşuna gitmesin kapat kapını değerlendir gününü stres yapma bacım

Ben zaten kendi işimi yaptığım için maaşlı değilim canım sadece Bağkur primlerimi eksiksiz yatırmam gerekiyordu.Ama dedikleri gibi 32.haftada alınan raporla 8+8 haftadan sonra ödeme alınıyor. Canlı/ ölü doğum farkı gözetilmiyor. Ben ölü doğum yaptığım halde verdiler. Ama emzirme ödeneği vs. Canlı doğumlara veriliyor.
Anladım canım, çok teşekkürlerr 🌸

Back