2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Günaydın kizlar 😊 yeni bir hafta güzel haberler alırız inşallah.
Bugünde çatlamasını bekliyorum sevgili yumurtamın🤭 sağolsun 3 gündür dorukta. Dün ve bugün pik devam.
Ah ah yumurtlamayı bekle, çatlamayı bekle, beta hcg bekle😅
Ne çekti bu kadınlar be gülüm ne çekti her takip bizde her olay bizde adamlara sadece ilişki günleri veriyoruz onlar da bir zahmet uysunlar dimi😁😁😁

Ovulasyon zamanı biz🤣

Eklentiler

• IMG_20230821_100603.jpg
    IMG_20230821_100603.jpg
    160,5 KB · Görüntüleme: 68
Ya ben dünü değerlendiremeyince biraz umudumu kaybettim tam da çatlamayı hissettiğim gündü ☺️ Sağlık olsun napalım
Hiiç öyle düşünme bak Eternal_8 Eternal_8 tek ilişkiyle hamile kalmış o kadar erken çatlama günü olamayacağına göre demek ki umut her zaman var🙏🏻😍

Ya ben dünü değerlendiremeyince biraz umudumu kaybettim tam da çatlamayı hissettiğim gündü ☺️ Sağlık olsun napalım
Aşkım önceki günü değerlendirmedin mi? Öyle olumsuz düşünmek yok. Olumsuzlukları kafadan atıyoruz. Yeter ki Rabbim nasip etmek istesin ona güven o ol derse her şey olur. Ki değerlendirdin sen gayet. ♥️♥️♥️

Merhaba kızlar benimde sat 29 Temmuz bat 25 Ağustos yumurtlama günlerini değerlendirdik size şimdi ovülasyon testimi atıcam bi yorumlar mısınız acaba çatlama olmamış mı biraz tedirgin oldum. Umarım hepimiz bu ay hamilelelik haberlerimizi alırız benim de hormonlarım normal eşimin sperm testi normal alttan muayene oldum oda normal bir tek hsg kaldı onun için bekliyorum kendime süre verdim 2 deneme daha yapıp çektircem inşallah gerek kalmadan hamile kalırım 🌺🙏🏻🥰 Adetim 6 gün sürüyor 7. Gün testi yapmaya başladım

Eklentiler

• IMG_1974.jpeg
    IMG_1974.jpeg
    150,8 KB · Görüntüleme: 63
Süper olur var ya bu tatiller seni çok rahatlatır 😍 Biz de dün tatil planı yapmaya başladık ama bir türlü işleri ayarlayıp ortak hafta çıkaramadık eşimle 😂 taaa ekime kadar gittik bu gidişle kayağa gidicez anca
mutlaka gitmeye calışın canım ınan bu cocuk işi hepimi bunalttı iki gün bile olsa bi yerlere kacmak iyi gelir bizde bi türlü eşimin kendi işyeri var özel denk getiremiyoruz bakalım uydurabilirsek gideriz bi kac gün iyi gelir 😁

Ne çekti bu kadınlar be gülüm ne çekti her takip bizde her olay bizde adamlara sadece ilişki günleri veriyoruz onlar da bir zahmet uysunlar dimi😁😁😁
kesinlikle ya herşey bizde :) birde nazlanıyorlar üst üste çok yapınca :D çok bir şey bildikleri de yok en azından benim kocam için :) geçen yaptığım ovulasyon testi bozuk çıktı gitti test yoksa sahte falan mıydı diye konuşuyordum birden şok oldu nasıl yani bizim çocuğumuz olmayacak mı şimdi diyor :D dedim ya bunla onun hiç alakası yok. :D

Merhaba kızlar benimde sat 29 Temmuz bat 25 Ağustos yumurtlama günlerini değerlendirdik size şimdi ovülasyon testimi atıcam bi yorumlar mısınız acaba çatlama olmamış mı biraz tedirgin oldum. Umarım hepimiz bu ay hamilelelik haberlerimizi alırız benim de hormonlarım normal eşimin sperm testi normal alttan muayene oldum oda normal bir tek hsg kaldı onun için bekliyorum kendime süre verdim 2 deneme daha yapıp çektircem inşallah gerek kalmadan hamile kalırım 🌺🙏🏻🥰 Adetim 6 gün sürüyor 7. Gün testi yapmaya başladım
Testler hep kuruduğu için durdukça koyulaşmış canım.bariz pik göremedim ama birkaç tane pik gibi duran test var emin olamadım o yüzden. Ovülasyon takibi yaparken 10-15 dk sonra fotoğrafı çekip fotoğrafları alt alta koymak daha doğru sonuç gösteriyor

Testler hep kuruduğu için durdukça koyulaşmış canım.bariz pik göremedim ama birkaç tane pik gibi duran test var emin olamadım o yüzden. Ovülasyon takibi yaparken 10-15 dk sonra fotoğrafı çekip fotoğrafları alt alta koymak daha doğru sonuç gösteriyor
Teşekkür ederim 10. Günde direk kızardı ikisinde sonra doğru düzgün çatlama göremeyince bende tedirgin oldum belki test markasında sıkıntı vardır çünkü çoğu kişi testlerin yanlış olduğunu da söylemiş neyse bakalım beklemedeyiz 🌺

testlerin kurumuş canım ama 10 ve 11 .gün pik sanki ilk çekilen hallerini sen bilirsin çift cizgi ikiside koyuysa yada t cizgisi cden koyuysa pik olmuş sonraki günde silik görünüyor istersen devam et testlere ona göre tekrar atarsın buraya yorumlarız

Kızlar benim de arada kaynadı sizce bu pik miydi ?

Eklentiler

• 240E8F52-FF9A-408D-B12D-5E5C806EA531.jpeg
    240E8F52-FF9A-408D-B12D-5E5C806EA531.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 61
Back