2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

RhieraN RhieraN ın kanaması kırmızıyla dönünce canım sıkılmıştı bebeğim ama iyi olduğunu okuyunca rahatladım☺️ Gün içinde yazamadım ama bildirime girip okumuştum iyi olduğunu 😍
Yaa canimsin.. görmeden senin nasıl naif birisi olduğunu anlıyorum..kalbinin güzelliği hayatına yansisin inşallah canım🤲🥹♥️♥️ çok şükür hamd olsun bu günümüze 🤲🤲

Benim arkadaşımda aynı pıhtılı kanama yaşadı ama çok fazla olmuş. Kaybettiğimizden emindim o kanamayla orda olduğunu düşünmek imkansız dedi. Sonra gebeliği hafif kanamalarla devam etti çocuğu şimdi bir yaşını geçti 😍 Rabbim ömür yazdıysa hiç bir şey engel olamaz sen rabbime emanet et ona güven canım benim. İnşAllah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini 😍🤲🏻
Aynen öyle kuzum 🤲♥️ ama hormonlardan sanırım göz yaşım durmuyor rahatlayamadim dedim bir tekrar görünmeyi istedim.bol bol dinlenmem gerekiyormuş zaten halim de yok bişey yapmaya iyi gelir inşallah da bu süreçten hayırlı sağlıkla bir şekilde geçeriz 🤲🥹

Aynen öyle kuzum 🤲♥️ ama hormonlardan sanırım göz yaşım durmuyor rahatlayamadim dedim bir tekrar görünmeyi istedim.bol bol dinlenmem gerekiyormuş zaten halim de yok bişey yapmaya iyi gelir inşallah da bu süreçten hayırlı sağlıkla bir şekilde geçeriz 🤲🥹
İnşAllah canım dualarım seninle bol bol Meryem suresi dinle ferahlamak için de inşirah suresi dinle iyi gelir😍

Bugün duyamadik aşkım karından baktı doktor kanama alanı da olabilir dedi llekelenmen devam eder dedi bu aksilik olmazsa kontrol gününde yeniden gidicem
Karından bakmak epey engel oluyor canım ondandır zaten daha çok minik 😍 İnşAllah kontrolünde güzel haberlerle geleceksin 🤲🏻 Ne zaman kontrolün ☺️

Back