2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ayy çok sevindim canım allahım birdaha yaşatmasın o kanamayı sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin inşallah çok korkmuştum ben bile bişey olacak diye allahım korusun bebeğini
Amin canım Allah razı olsun inşallah yaşamam bir daha 🤲🤲 doktor ikiz gebelik olabilir birisi düşüp kese bozulmus olabilir dedi yine ilaca devam dedi 🤲♥️

Kızlar çok üzgünüm sanırım ben mantar gibş bişey oldum yumurta da büyüyor , oramdan çok rahatsızım 😞 kaşıntı var , idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bu döllenmeyi vs etkiler diye düşünüyorum. Doktora gitsem antibiyotik verecek 😟
Nioli yağı tavsiye ediyordu arkadaşlar enfeksiyon için. Mantara iyi geliyor mu bilmiyorum ama en azından ilaçsız tedavi olur

Sağol canım..için hala ferah değil kötü hissediyorum..yarın gidebilirsem tekrar gideceğim aklımda düşünceler bitmiyor susmuyor
Benim arkadaşımda aynı pıhtılı kanama yaşadı ama çok fazla olmuş. Kaybettiğimizden emindim o kanamayla orda olduğunu düşünmek imkansız dedi. Sonra gebeliği hafif kanamalarla devam etti çocuğu şimdi bir yaşını geçti 😍 Rabbim ömür yazdıysa hiç bir şey engel olamaz sen rabbime emanet et ona güven canım benim. İnşAllah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini 😍🤲🏻

Günaydın kizlar 😊 yeni bir hafta güzel haberler alırız inşallah.
Bugünde çatlamasını bekliyorum sevgili yumurtamın🤭 sağolsun 3 gündür dorukta. Dün ve bugün pik devam.
Ah ah yumurtlamayı bekle, çatlamayı bekle, beta hcg bekle😅

Eklentiler

• Screenshot_20230821_090631.jpg
    Screenshot_20230821_090631.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 43
maaaavi maaaavi gecmis olsun bu ay ben de aynı sıkıntıyı yaşadım iltihap ve mantar doktorum antibiyotik fitil verdi ama hiç biri gebeliğe engel değil deneyebilirsin dedi. Nioli yağını sordum kullanabilirsin dedi mutlaka al çok rahatlatıyor.

Günaydın kizlar 😊 yeni bir hafta güzel haberler alırız inşallah.
Bugünde çatlamasını bekliyorum sevgili yumurtamın🤭 sağolsun 3 gündür dorukta. Dün ve bugün pik devam.
Ah ah yumurtlamayı bekle, çatlamayı bekle, beta hcg bekle😅
Keşke bu ay benim de uzun sürseydi değerlendirme şansım olurdu öyle bak olaya 😂 havuç catlamaya yardımcı oluyormuş deneyebilirsin.

maaaavi maaaavi gecmis olsun bu ay ben de aynı sıkıntıyı yaşadım iltihap ve mantar doktorum antibiyotik fitil verdi ama hiç biri gebeliğe engel değil deneyebilirsin dedi. Nioli yağını sordum kullanabilirsin dedi mutlaka al çok rahatlatıyor.
Çok sevindim canın hem antibiyotik hem fitil mi verdi

Keşke bu ay benim de uzun sürseydi değerlendirme şansım olurdu öyle bak olaya 😂 havuç catlamaya yardımcı oluyormuş deneyebilirsin.
havuç alıp yiyeyim bari akşam :) her gün her gün değerlendirmekte zor geldi bana ya :D artık çatlasın bir kaç daha değerlendirip dinlenmeye geçle istiyorum :D

Kızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan? 🙏💕 Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.

@ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs @Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 S Sunshine1 @morumtirak ucanpayanda ucanpayanda @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu beyons beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 @esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicek @Belisimm
Ben bu ay erken regl oldum bugun olacaktım 17sinde oldum :( eşimin memleketine finduk toplamaya gittik cok yordum kendimi haliyle kafa asağı toto yukarı pozisyonda saatlerce 😄 zaten cok deneme yapamamıstık bu ay. Kadın doğuma muayene olduğum gün yumurtam vardı o gün denedik ama olmadı kısmet iste

Araştırayım canım sağol
tatlım nioli yagını kullandım iyi geliyor ama hergün kullanma bu seferde sıcaklardan dolayı özel bölgen tahriş oluyor iki günde bir iç çamaşırına bir damla yeterli ayrıca bana cok iyi gelen şey de elma sirkesi suyla karıştırıp özel bölgemi temizledim çok iyi geldi iki günde kaşıntı koku gitti

Çok sevindim canın hem antibiyotik hem fitil mi verdi
Evet bir de 1 hafta arayla kullanılacak 2 kapsulluk bir hap canım. Bence doktora görünmende fayda var iltihap tedavi edilmezse daha kötü zaten.
havuç alıp yiyeyim bari akşam :) her gün her gün değerlendirmekte zor geldi bana ya :KK70: artık çatlasın bir kaç daha değerlendirip dinlenmeye geçle istiyorum :KK70:
Evet haklısın insan bir süre sonra yoruluyor her gün her gün 😂 inşallah catlar bugün

16 hafta almayıp 16 hafta sonunda mi 15 bin vermislerdi sana da canım
Ben zaten kendi işimi yaptığım için maaşlı değilim canım sadece Bağkur primlerimi eksiksiz yatırmam gerekiyordu.Ama dedikleri gibi 32.haftada alınan raporla 8+8 haftadan sonra ödeme alınıyor. Canlı/ ölü doğum farkı gözetilmiyor. Ben ölü doğum yaptığım halde verdiler. Ama emzirme ödeneği vs. Canlı doğumlara veriliyor.

Back