- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
- #24.801
Anaa hepiniz öğretmenmişsiniz ya kızzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edahandro ya beni merak etmenizi yerim sizin. Çok duygulandırdınız beni güzel arkadaşlarım. Regl olunca bi elimi ayağımı çekmek istedim çok kötü oldum kafamı başka şeylere verdim dağıttım şimdi daha iyiyim
Ben de bugün başladım iğneye. Haftaya salı kontrolYumurtalar yavas gelişmiş canım salı günü olcak.sende durumlar nedir
Ayy çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin bebişin inşallahKızlar, öncelikle ne diyeceğimi bilemiyorum. İnsan gerçekten şaşırıyormuş bu duruma, idrak edemiyorum hala. Ancak Topiği açarken hep Ağustos ayı için içimde güzel bir his vardı. Bu süreçte bana destek olan ve benim için dua eden kim varsa tek tek teşekkür ederim. Dilerim değerlerim sağlıkla artar ve bebeğim sağlıkla büyür.
Etiketleyemediğimiz kızlar kusura bakmayın elimden geldiğince fazla etiket yapmaya çalıştım Bir aile gibi olduk, sizlere paylaşmadan olmazdı. Şimdide benden dualarınızı esirgemeyin, sağlıkla büyüsün bebişim
Eşime de süpriz yapıcam bugün
@melisaa93 @Niqu @Tikabasa @sundy94 tweeetyyy @cnlrm edahandro @Conqueror123 @IADK O ozgeeeee1 @aynurland @hamileyimmmm @monimoni @destinesiaa Gul220 @maaaavi @Perlitik @Sunshine1 @beyons @bitkin96 @melegim can @imagination forever @fnd_50 @bebekheyecani @Psikolog2426 @Belisimm @simurgggg @savascii @Kristialia @Papatyamaviss golden-snitch
Bir haftayı değerlendirsen daha güzelHayır hiç yapmadım sanırım bu aydan sonra yapıcam. Adetten sonra takip ediyoruz çizgi koyu olduğunda yumurtlama günü oluyor; o günü ve diğer 2 günü mü değerlendirmek gerekiyor?
Zorluyorum kuzum kendimiŞu an sen hamişsin ve booooll su içmen lazım
Senin branşın ne kuzumBen de öğretmenim
Başarabilirsem regl gününü beklemeyi düşünüyorum canım(4 gün kala test yapmaya başladı) Gerçi regl öncesi klasik ağrılarım oluyor o başlayınca daha ordan döndüğü hiç olmadı hep gördüm o kırmızıları o yüzden ağrılar başlarsa umudum kalmaz ne yazık kiAay hadi inşallah test için bir planın var mı peki canım, ben beklemek istiyorum normalde ama duramam gibi de geliyor
Selam ArkadaşlarSelam kızlar,
Eylül ayı için gebelik planlayan varsa isimlerini bu başlığa yazdırabilir. Şimdiden herkes için hayırlı olsun
Kızlar isimlerinizi yazdırırken beni etiketlemeyi unutmayın. Mesajlarınız gözümden kaçabilir. Ya da özelden de mesaj atabilirsiniz.
Güncel SAT ve BAT tarihlerinizi de eklemeyi unutmayınız isimlerinizi yazdırırken.
ATEŞ HAKKINDA BİLGİ YORUMU : "canım herkesin vücut ateşi farklı oluyor. Her gün sabah saat 6-8 arası ama aynı saatte mesela ben saati 7 ye kuruyorum her gün saat 7 de ölçüm yapıyorum. Dil altından yataktan çıkmadan direkt ölçüm yapıp ff App diye ateş programı var ona kaydediyorum. Yumurtlama öncesi ateşin kendi ateşin oluyor. Mesela benim 36.2 36.3 36.4 bu civarlar oluyor. Sonra yumurtlama zamanı gelince en düşük ateşten keskin bir yükseliş ile (0.3 lük) en az, ateş artıyorsa ve üç yüksek ateş ile devam ediyorsa, işte o en düşük ile yüksek ateş arasında yumurtlamanın olduğunu gösteriyor. Sana tablomu atacağım bak 14. Gün düşük ateşten (36.2) den 36.5 e yükseldi 15 gün. Yani 14-15 arası yumurtam çatladı. Çatladıktan sonra ateş yüksek gidiyor. Ta ki hamile değilsen ateşin adete bir iki gün kala düşüyor ya da tam adet günü düşüyor ve adet oluyorsun bak benimki bugün 36.6 ya düştü tahminim yarın 36.4 olacak ve yarın adet olacağım tahminim bu yönde. Çünkü benim adet olma ateşim 36.4 civarı"
Tablonun en altında da Artımed ve Freely test için bilgilendirme yazısı ve görselleri mevcut.
(EC3B83)
ANNE ADAYI SAT (Son Adet Tarihi) BAT (Beklenen Adet Tarihi) DURUM akgnss - 1 Temmuz yagmursulari 2 Haziran 2 Temmuz Niqu - - Syhoya - - pcospcos - - Tikabasa 8 Haziran 8 Temmuz busrkoc 12 Haziran 9 Temmuz meris123 10 Haziran 10 Temmuz YILDIS 12 Haziran 10 Temmuz sbl1234 13 Haziran 10 Temmuz elosul 13 Haziran 11 Temmuz Ha_haa - 17 Temmuz edrablog - 18 Temmuz tweeetyyy - - ErabiaE 18 Haziran 20 Temmuz Surayym 22 Haziran 20 Temmuz ebeanne22 25 Haziran 24 Temmuz difembahyaa 3 Temmuz 28 Temmuz PnrYnkk 3 Temmuz 29 Temmuz Mervesavas28 4 Temmuz 29 Temmuz Renklibiri00 30 Haziran 30 Temmuz BethLegends 30 Haziran 30 Temmuz Holifera20 2 Temmuz 30 Temmuz BLGESU 5 Temmuz - gunaygul 4 Temmuz 3 Ağustos cnlrm 12 Temmuz 7 Ağustos muggle1 11 Temmuz 8 Ağustos seeymaaa 9 Temmuz 9 Ağustos RhieraN 15 Temmuz 10 Ağustos anne adayim 12 Temmuz 11 Ağustos Rabiskooo 12 Temmuz 13 Ağustos UstaOzlem 14 Temmuz 13 Ağustos IADK 15 Temmuz 13 Ağustos ozgeeeee1 16 Temmuz 13 Ağustos pempbepsikolog 16 Temmuz 13 Ağustos Medala 16 Temmuz 13 Ağustos gulseliinn 12 Temmuz 15 Ağustos nesomu 10 Temmuz 15 Ağustos dasistmasist 11 Temmuz 15 Ağustos HilKlk 17 Temmuz 16 Ağustos Karusel 18 Temmuz 16 Ağustos destinesiaa 19 Temmuz 16 Ağustos Afratafrac 19 Temmuz 16 Ağustos Akgun 35 20 Temmuz 17 Ağustos Bqm0 - - Bright-1619 15 Temmuz - Minnos28 17 Temmuz 18 Ağustos dyvs 18 Temmuz 18 Ağustos Aylin19 21 Temmuz 18 Ağustos maaaavi 23 Temmuz 18 Ağustos Eternal_8 23 Temmuz 18 Ağustos blackberry26 19 Temmuz 20 Ağustos banukhurb 23 Temmuz 20 Ağustos yasemin9191 25 Temmuz 20 Ağustos Sunshine597 20 Temmuz 21 Ağustos Sipser 21 Temmuz 21 Ağustos Perlitik 21 Temmuz 21 Ağustos badeli61 21 Temmuz 21 Ağustos D073737 22 Temmuz 21 Ağustos Sunshine1 23 Temmuz 21 Ağustos morumtirak 23 Temmuz 21 Ağustos ucanpayanda 24 Temmuz 21 Ağustos outoffit 25 Temmuz 22 Ağustos herseyguzelolacak6 25 Temmuz 22 Ağustos hermionegranger- 26 Temmuz 22 Ağustos brcn95 24 Temmuz 23 Ağustos fiyonaprensesolan 26 Temmuz 23 Ağustos Dunyamelekoldu 26 Temmuz 22 Ağustos beyons 27 Temmuz 23 Ağustos Damlafzt 28 Temmuz 23 Ağustos esen-ruzqar 27 Temmuz 24 Ağustos Aysegul Alav 28 Temmuz 24 Ağustos gunduzcicek 28 Temmuz 25 Ağustos bitkin96 27 Temmuz 26 Ağustos Gizem2021 27 Temmuz 26 Ağustos royal5596 28 Temmuz 26 Ağustos dream2311 29 Temmuz 26 Ağustos Soren05 29 Temmuz 26 Ağustos melegim can 30 Temmuz 26 Ağustos yenibirhayal 30 Temmuz - Taranta babu 26 Temmuz 27 Ağustos Bedii 29 Temmuz 27 Ağustos yelif10 30 Temmuz 27 Ağustos seloseymo52 31 Temmuz 27 Ağustos The Little Mermaid 1 Ağustos 27 Ağustos turuncummm 30 Temmuz 28 Ağustos TOMURCUK_27 30 Temmuz 28 Ağustos gunesin ezgisi 30 Temmuz 28 Ağustos imagination forever 2 Ağustos 28 Ağustos bliiss 2 Ağustos 28 Ağustos merve933 30 Temmuz 30 Ağustos catloverk 2 Ağustos 30 Ağustos melisaa93 3 Ağustos 31 Ağustos fnd_50 4 Ağustos - Boldi 5 Ağustos 31 Ağustos Reydiya - - Merve3553 5 Ağustos 1 Eylül edahandro 8 Ağustos 3 Eylül ilayasil 2 Ağustos 4 Eylül Pkolu_anneadayi 10 Ağustos 8 Eylül hamileyimmmm 12 Ağustos 8 Eylül benaroz 13 Ağustos 8 Eylül Gul220 13 Ağustos 9 Eylül BERNA TURCAN 13 Ağustos 10 Eylül minikkelebek_ 14 Ağustos 11 Eylül genc-anne 13 Ağustos 12 Eylül Minnos28 14 Ağustos 13 Eylül Nurrkaya 12 Ağustos 16 Eylül
Kızlar Artımed ve Freely gebelik testlerinin içinden bazen farklı test çıkabiliyor ve yanıltıcı oluyor. Asıl almanız gerekenlere yönelik görselleri paylaşıyorum aşağıda.
ARTIMED (Alttaki kaliteli olan)
Eki Görüntüle 3261813 Eki Görüntüle 3261814
FREELY ( İçinde aşağıdaki jelatinden varsa alın, üstünde hamile kadın görseli varsa almayın)
Eki Görüntüle 3261827
ilayasil
İnşallah ağrı falan olmazBaşarabilirsem regl gününü beklemeyi düşünüyorum canım(4 gün kala test yapmaya başladı) Gerçi regl öncesi klasik ağrılarım oluyor o başlayınca daha ordan döndüğü hiç olmadı hep gördüm o kırmızıları o yüzden ağrılar başlarsa umudum kalmaz ne yazık ki
Hoşgeldin canım burası uğurlu topic İnşallah gönlüne göre olur seninde Düşüklerinin nedeni araştırıldı mı?Selam Arkadaşlar
Bende 8 senedir bekliyorum artik buraya giresim yazasim yoktu ama oylesine bir gireyim dedim 3 dusuk var en son nisanda kurtaj oldum bu ay yeniden denemeye karr verdim. Rabbim hepimize tez vakitte ve SAGLİKLA, HAYİRLİSİYLA nasip etsin insallah. AMİNNN AMİNNN AMİNNN
Sat:1 Ağustos
Bat:29 Ağustos
SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ 8 SENEDE DR OLDUM
Araştırıldı maalesrf hicbir sonuca varılamadi. Son care sonkez hamile kalacahim ve kese gozuktugu gün kan sulandirici igneye filan baslicm. Arrik buda olmassa daha yapacak birsy yk...Hoşgeldin canım burası uğurlu topic İnşallah gönlüne göre olur seninde Düşüklerinin nedeni araştırıldı mı?
13 gün müKızlar iyi akşamlar.
Reglyme 13 gün var farklı bir sebepten hastaneye gittiğimde doktor beta hcg baktı nolur nolmaz diye negatif çıktı. Belirtileride yaşıyodum sonucu öyle görünce çok üzüldüm. Arkadaşımın 10 gün kala kanda çıkmıştı. Çok stresli ve yorucuymuş bu bekleme durumu
Yaaa sen muhteşemsin, çok teşekkürlerBenim doktorum şu listeyi vermişti bana
Sağol birtanem, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahAfroş çok sevindim çokkk sağlıkla ilerlesin inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin
Bebeğim sanırım yumoşun tutunmaya çalıştı ama tutunamadı. Kışın 2 ay bende de böyle olmuştu. Tam o günlerde testlerde silik çizgi görmüştüm 2 ayda da ama sonra çizgi yok olmuştu. Üstelik bu ay hissettiğim ağrının aynısını hissetmiştim. O yüzden biraz emin gibiyim.günaydın kızlar moralim çok bozuk günlerdir silik pozitif çıkmamdan sonra bu sabah negatifi gördüm kimyasalmıydı anlamadım neden böyle oldu bilen var mı ?
Çokk üzüldüm çok gerçekten bütün belirtileri hissediyordum bende dün çok ağrıyı hissettim zaten.. kendimi dinlemeyi bırakayım en iyisi regli bekliyim çokk teşekkür ederim yanımda olduğun için sat bat belirticem regli olunca. Eşime daha söylemedim ama o da üzülecek muhtemelen. Kan verelim falan diyecekBebeğim sanırım yumoşun tutunmaya çalıştı ama tutunamadı. Kışın 2 ay bende de böyle olmuştu. Tam o günlerde testlerde silik çizgi görmüştüm 2 ayda da ama sonra çizgi yok olmuştu. Üstelik bu ay hissettiğim ağrının aynısını hissetmiştim. O yüzden biraz emin gibiyim.
Ama bu kötü bişi değil, demekki yumurtluyorsun ve yumurtan döllenebiliyor, bardağın dolu tarafından bakıyorum. Eylül ayı için sen ve eşin de tavsiyem takviyeler kullanmanız. Maalesef artık yediklerimiz içtiklerimiz doğal değil. Üstüne corona aşıları olduk.
Lütfen sakın ama sakın sıkma canını.
Özledik kız seni gözlerim aradı. İyi olmana sevindim profil resmin bile gitmişti, hesabını pasifleştirdin sandım bu ayda da umutlar büyük gel hadiedahandro ya beni merak etmenizi yerim sizin. Çok duygulandırdınız beni güzel arkadaşlarım. Regl olunca bi elimi ayağımı çekmek istedim çok kötü oldum kafamı başka şeylere verdim dağıttım şimdi daha iyiyim
Canım lütfen üzülme bak hamile kalabiliyorsun ne güzel. Hem böyle kimyasal olunca sonraki aylarda daha hızlı gebe kalınabiliyor gördüğümüz kadarıyla. Lütfen moralini yüksek tut. Eşin üzülür ama sen üzülüyorsun diye daha çok üzülür.. kısa sürede bebeğine kavuşursun umarımÇokk üzüldüm çok gerçekten bütün belirtileri hissediyordum bende dün çok ağrıyı hissettim zaten.. kendimi dinlemeyi bırakayım en iyisi regli bekliyim çokk teşekkür ederim yanımda olduğun için sat bat belirticem regli olunca. Eşime daha söylemedim ama o da üzülecek muhtemelen. Kan verelim falan diyecek