- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.561
Ben de Adana’dayım dün daha sıcaktı ya yemek bile yapamadım sıcaktan bugün de öyle olacak herhaldeArkadaşlar sıcaktan bayılan biri haberlere çıkarsa o ben olabilirimMersin Adana yanıyoooor . Allahtan iş ve ev klimalı ama dışarıda bir dakika durmak yetiyor . Sizler nasılsınız ? Çiçeği burnunda hamişler
Siz Adana’da mı yaşıyorsunuz ? YakınmışızBiz adanalılar olarak bitigiz canım klimalar ilar tüm evi sogutuyoruz mutfakta yemek yapamıyorum dün ve bugün farklı dışarı çıkan kalp krizinden ölür zaten dün gece elektrik telleri patladı sıcaktan allahtan yangın çıkmadı çok kötü deprem nasıl korkutuyırsa insanı şuan yangın çıkma ihtimalinden korkuyoruz haberlerde de gördüyseniz bazı yerlerde trafolar yandı allahım korusun. Hafta sonu 3 günlügüne köye kaçıyoruz.
aa ben de kürtaj oldum ve adet gördükten sonra bende de yumurtlama akıntısı olmadı... normalde yumurta akı gibi geliyordu kürtajdan mı acaba ya..of daha çok gencizBen normalde yumurtladığım günü bilirdim hem akıntı hem kasıkta batma olurdu. Mart ayında kürtaj oldum kürtajdan sonra olmamaya başladı . Belki de vücudun dengesi değişti
Bunu aktarlardan mı almalıyız internette satışı var mı ? Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de deneyeyimBebeğim ben tozunu bilmiyorum. Ben aşağıdakinden kullandım sıvısını. Bardağın 4/1 i çakşır suyu 4/3 ü normal su olacak o şekilde her akşam 1 bardak tükettim 10 gün. Eşim ise değerlendirmenin son gününe kadar tüketti günde 2 bardak sabah ve akşam.
Eki Görüntüle 3286368
Pro yu yapKızlar iki farklı erken gebelik testi aldım birisi ilk yaptığım marka ile aynı diğeri prodoctor. İkisini de şimdi yapıyım mı sizce
Canın satış sitelerinde var bunlar ama ama bir tek güvenilir yerden al içeriyi olarak yani yoksa internette varBunu aktarlardan mı almalıyız internette satışı var mı ? Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de deneyeyim
Bekleyip görelim canım zaman lazım :)Dün sabah yapmıştım tek çizgiydi ama böyle birşey yoktu sonrasında başladı
yap yap :) belki çıkarKızlar ya bugün evlilik yıldönümümüz adete 5 gün var test yapmak istiyorum ama çıkmazsa diye de tedirginim çıkarsa güzel sürpriz olurdu ne dersiniz?
Boşver dışarıdan sipariş etBen de Adana’dayım dün daha sıcaktı ya yemek bile yapamadım sıcaktan bugün de öyle olacak herhalde
Yap canısı erken olandanKızlar ya bugün evlilik yıldönümümüz adete 5 gün var test yapmak istiyorum ama çıkmazsa diye de tedirginim çıkarsa güzel sürpriz olurdu ne dersiniz?
Ay deme öyle Allah korusunEvet burası da öyle Sakaryadayım bende dışarsı kapalı ama çok garip bir sıcaklık var gerçekten hayır olsun burda böyle olunca hava deprem beklerlerAmerikan gemisi de İstanbuldaymış o ne Zaman gelse depremler oluyor zaten Allah korusun
Ben de karpuz ekmek kolaBoşver dışarıdan sipariş etbence çok geçerli sebeplerimiz var ben akşamları kahvaltı tarzı çok severim karpuz peynir sıcak ekmek yetiyor valla
kola ne kızBen de karpuz ekmek kola
O zaman iyice araştırıp öyle alayım. Bat için son 6 bakalım ne olacak . Her ay negatif gördüğüm için ben hep gelecek ayın hazırlığını yapıyorumCanın satış sitelerinde var bunlar ama ama bir tek güvenilir yerden al içeriyi olarak yani yoksa internette var
Hımmm anladım kuzum o zaman işte takdir ilahi diyoruz artıkBen doktoruma sordum canım acaba yeterli büyüklüge ulaşmadan çatlıyor olabilir mi olgunlaşmadan çatlamaz dedi
Akıntı olmasa bile yumurtlama oluyor ben bu ay ovulasyonda pik gördüm. O yüzden ona hiç takılma canımaa ben de kürtaj oldum ve adet gördükten sonra bende de yumurtlama akıntısı olmadı... normalde yumurta akı gibi geliyordu kürtajdan mı acaba ya..of daha çok genciz
Mavi olan ne işe yarıyor kuzum bu dediğin hap mı
Kuzum ilk yaptığım test ile yaptım pro ile de sabah ilk idrarla yapıcam buraya atarım onu daPro yu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?