- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.581
Canım hamilesin koyulaşma varİlk yaptığım test markası ile tekrarladım, diğerini de sabah yapacağım efekt yok direkt çektim öncekine göre daha mı belirgin sanki? Ayh…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilesin koyulaşma varİlk yaptığım test markası ile tekrarladım, diğerini de sabah yapacağım efekt yok direkt çektim öncekine göre daha mı belirgin sanki? Ayh…
üstteki ilacı bilmiyorum canım yeni gördüm :) inşAllah sana bebişin gelmesinde vesile olur. :)
Ben kola içmiyorum ama kahveyi bırakamıyorum onu napcaz yakola ne kız çıkar şunu hayatından. gebeliğe hazırla vücudunu şimdiden :)
tebrikleeerrrr sağlıkla kucağına alırsın inşAllah canımİlk yaptığım test markası ile tekrarladım, diğerini de sabah yapacağım efekt yok direkt çektim öncekine göre daha mı belirgin sanki? Ayh…
Evet kuzum dedigim ilac beyaz olanı bugün ve yarın pembe olandan 7 tane kullanacam. Tutunması için ayrıca klomen kullandıgım için kist olmasın diye veriyorMavi olan ne işe yarıyor kuzum bu dediğin hap mı
onu da seyrelterek yap canım bende çok severim bir tatlı kaşığı türk kahvesiyle bir fincan değilde bir kupa yapıyorum gözüm doysun günde bir tatlı kaşığını geçmesin yinede kahve miktarınBen kola içmiyorum ama kahveyi bırakamıyorum onu napcaz ya
Sen atmıştın ya yuvarlak pembe beyaz olan onun aynısı ismi degişik sadece. Bana bunu iki ay öncede verdi tüm kullandım hamilelige hazırlık için kuzumüstteki ilacı bilmiyorum canım yeni gördüm :) inşAllah sana bebişin gelmesinde vesile olur. :)
Ben hala inanamıyorum şaka gibi yarın kan vericem kesin. Eşime söylesem mi yoksa kandan sonra mı söylesem ne yapıcammmtebrikleeerrrr sağlıkla kucağına alırsın inşAllah canım
baya etkili demek ki canım :) peki duphaston kullanacak mısın bununla birlikteSen atmıştın ya yuvarlak pembe beyaz olan onun aynısı ismi degişik sadece. Bana bunu iki ay öncede verdi tüm kullandım hamilelige hazırlık için kuzum
sen bilirsin canım eşinle birliktede yaşamak isteyebilirsin bu süreci :)Ben hala inanamıyorum şaka gibi yarın kan vericem kesin. Eşime söylesem mi yoksa kandan sonra mı söylesem ne yapıcammm
Valla biz rahat içtik. Bu marka fena değil. Bitki çayı gibi tadı. Lıkır lıkır bir nefeste içtim hiç midem falan bulanmadı.Kız nasıl içtin anam dün bi içeyim dedim midem bulandı valla
Söyle bebişim Sat ve BAt eklim tabloya. Çok ısrar geldi Eylül ayında da buradan devam ediyoruz.Ya diğer grupta hiç hareket yok burası, gayet keyiflii bat eylül de olsa bende burda takılayım be
Hadi ya, timam. Çıbık kraker alim bulunsun evdeAynen gözlük şapka kombinsiz asla çıkmıyorum .
Senin rahatın şu an en önemli şey . Bulantıların başlamadan bol bol istediklerini ye bir iki haftaya her şey kokmaya başlar
Ben trendyol dan aldım kuzum. ama belki vardır aktarda da. Sonuçta onu da aktarın biri satıyor olabilir orada.Bunu aktarlardan mı almalıyız internette satışı var mı ? Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de deneyeyim
teşekkür ederiimm :)Akıntı olmasa bile yumurtlama oluyor ben bu ay ovulasyonda pik gördüm. O yüzden ona hiç takılma canım
İstiyordum aslında ama korktum rahim kalınlıgın güzel dedi ilk defa içerigini bi okuyum bakalım farklı ise evde iki tane var içim gitsinbaya etkili demek ki canım :) peki duphaston kullanacak mısın bununla birlikte
Günde 3 kupa kahve içen ben ağzıma sürmüyorum kaç gündür. Bir liste yapıcam eşime de vericem ki eve almasınkola ne kız çıkar şunu hayatından. gebeliğe hazırla vücudunu şimdiden :)
Bizde aynısını içiyoruz hatta tadı falım sakıza benziyorSulandırıp içildiği için hiç rahatsız etmiyorValla biz rahat içtik. Bu marka fena değil. Bitki çayı gibi tadı. Lıkır lıkır bir nefeste içtim hiç midem falan bulanmadı.
cyclo bana da vermişti klomen kullanırken. ama nasıl kullanmıştım hatırlamıyorum.
Araya mı gitsin iki ilaçİstiyordum aslında ama korktum rahim kalınlıgın güzel dedi ilk defa içerigini bi okuyum bakalım farklı ise evde iki tane var içim gitsin