- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.521
A Afratafrac canisi bende de çakşır var aktardan almıştım toz şekilde öğütülmüş nasıl kullandı eşin bende bugün başlayacagim İnşallah adette 6femara da 3. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben de anlamadım farklı bir şey görünce panikliyorum hemendöllenme sürene bağlı bence canım :) bu gebelikte daha erken döllenme yaşamışındır hormonların daha erken yoğunlaşmıştır
Amin bebeğim, hepimizin. diğer grupta bekleyen kızlar varsa geri buraya gelebilir. Orada olan varsa söylebilir madem topik başkanları yok.Harikasın yaaa gerçekten allah gönlüne göre versin
BEbeğim yumurtanın çatlama gününe göre hesap yaptım. Şayet geç yumurtlasaydım belki tam Bat günü öğrenecektim bende mesela. Çok var öyle Bat günü öğrenen.Kızlar ben elendim galiba test yaptım bugün sabah ikinci çizgi çıkmadı belirtilerim de geçti 3 günüm var olmuş olsa çıkardı değil mi buradaki çoğu arkadaş bat gününden önce pozitif gördü
Benim içinde dua et neolur bende çok istiyorumAhh birtanem. amin inşallah, hamiş kim varsa sağlıkla alsınlar bebişlerini kcuaklarına. Sizler için de gönülden dua ediyorum ve inannıyorum hızlıca arkamızdan geleceksiniz birlikte geçireceğiz hamileliğimizi de nasipse
Kuzum yanlış hatırlamıyorsam evle alakalı sıkıntın vardı değilmi ? Rabbim seni feraha çıkardı ve bebeğini gönderdi. Rızkıyla gelicektir bende şuan dardayım sabredip Allaha sığınacağım öyle aklıma geldiAmin bebeğim, hepimizin. diğer grupta bekleyen kızlar varsa geri buraya gelebilir. Orada olan varsa söylebilir madem topik başkanları yok.
Anladım kuzum ya düşünüyorum acaba döllenebilmesi için kaç milim olmalı acaba o milime ulaşamadan çatladığı için mi döllenemiyor falan. Klomen büyütüyor ya inşallah işe yarar bu aygünde 1.1 mm büyürmüş canım :) tabi +/- değişiklik gösterebilir :)
Ben ne günü söylemeliyim bilemiyorum 2-3 aydır 32 günde bir oluyordum o yüzden 18 ağustostu beklediğim tarih. Dün 27.gündü leke şeklinde geldi açık pembe gibi. Bugünde öğlene kadar birşey yok gibiydi biraz önce tuvalete gidince peçeteye silince pembe kırmızı arası bir şekilde peçeteye yine geldi. Pede gelen birşey yok regli miyim değil miyim anlam veremedimÖffff iyi hadi vicdanım el vermedi sizi böyle bırakmaya. Eylül Bat'ı olan herkes sırayla söylesin. Değiştircem tabloda. Eylülde buradan devam.
Valla aynen daha napalım elimizle tutup biz mi koyalım bir o kaldı tutun işte evladım ne bu naz niyaz yeter daaaa enerji desen var sinerji desen var daha ne olsungerçekten öyle ya müthiş enerji yüklendim bu pozitiflikle çocuğu oraya zorla yapıştıracak bizim rahimler inanıyorum
Bebeğim şapkasız çıkma. Evden buzlu suyla çık mutlaka. Aman diyim.Arkadaşlar sıcaktan bayılan biri haberlere çıkarsa o ben olabilirim Mersin Adana yanıyoooor . Allahtan iş ve ev klimalı ama dışarıda bir dakika durmak yetiyor . Sizler nasılsınız ? Çiçeği burnunda hamişler
Amin kuzum amin arka arkaya pozitif testlerle dolsun agustos sonu benimde 26 Ağustos bat. Gerçi ikinci yumurtam daha çatlamadı 28 agustosa sarkabilir. Hatta o kadar sarksın ki hamile olim gelmesin kırmızılaryakaladık senle birbirimizi aynı zamanda öğreniriz inşallah gebeliklerimizi :) fnd_50 ve melegim can ile de yakınız
Aslında içeride çok muazzam bir işleyiş var ya fabrika gibi tıkır tıkır tüm insanlar bir araya gelse müdehale edemez rabbimin hikmeti ne büyük mucizevi ya18mm geçtikten sonra çatlamaya hazır diyorlar ama genlede 22 24mm de çatlıyor. 19 du bir durdum gittim çatlamıştı tahminim 23 olmuştu. Digerinden eminim 13 mm di gittigimde 17mm olmuştu yani günde 2mm büyümüş canım
Araştırma okuma canım her gebelik kendine özgü Bir şey okuyup durduk yere strese sokuyorsun kendiniYaa ben de anlamadım farklı bir şey görünce panikliyorum hemen
Bebeğim ben tozunu bilmiyorum. Ben aşağıdakinden kullandım sıvısını. Bardağın 4/1 i çakşır suyu 4/3 ü normal su olacak o şekilde her akşam 1 bardak tükettim 10 gün. Eşim ise değerlendirmenin son gününe kadar tüketti günde 2 bardak sabah ve akşam.A Afratafrac canisi bende de çakşır var aktardan almıştım toz şekilde öğütülmüş nasıl kullandı eşin bende bugün başlayacagim İnşallah adette 6femara da 3. Günüm
Arkadaşlar sıcaktan bayılan biri haberlere çıkarsa o ben olabilirim Mersin Adana yanıyoooor . Allahtan iş ve ev klimalı ama dışarıda bir dakika durmak yetiyor . Sizler nasılsınız ? Çiçeği burnunda hamişler
Allahım sana da verisn tez zamanda güzel haberi inşallah. Burada bebek bekleyen herkeseBenim içinde dua et neolur bende çok istiyorum
18i geçmesi gerekiyor canım Bende tam bilmiyorum bu konuyu ama bu ay enerjimiz yeter boyutu kendisi ayarlayacaktırAnladım kuzum ya düşünüyorum acaba döllenebilmesi için kaç milim olmalı acaba o milime ulaşamadan çatladığı için mi döllenemiyor falan. Klomen büyütüyor ya inşallah işe yarar bu ay
Yerleşme kanaması mı acaba test yaptın mıBen ne günü söylemeliyim bilemiyorum 2-3 aydır 32 günde bir oluyordum o yüzden 18 ağustostu beklediğim tarih. Dün 27.gündü leke şeklinde geldi açık pembe gibi. Bugünde öğlene kadar birşey yok gibiydi biraz önce tuvalete gidince peçeteye silince pembe kırmızı arası bir şekilde peçeteye yine geldi. Pede gelen birşey yok regli miyim değil miyim anlam veremedim
Aynen öyle çok şımarttık biz bu sıpaları geç yerine yerleş artıkValla aynen daha napalım elimizle tutup biz mi koyalım bir o kaldı tutun işte evladım ne bu naz niyaz yeter daaaa enerji desen var sinerji desen var daha ne olsun