- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.201
Bebişim bebekten ötürü olarabilir. Benim de bu zamanlarda başlamıştı yavaş yavaş. su gibi akıntım oluyor hala daha. Çamaşırıma işemişim gibi.A Afratafrac canım , benim bat 18 Ağustos, ovülasyonda 6 ağustosu pik gördüm . dün ve bugün ateş basması hissediyorum( ateş ölçümü yapmadım )bugün düne göre daha cok yüzüme sıcaklık vuruyor gibi. Sol kasık çekiliyor gibi ama durmadan olan bir şey değil. Sulu akıntı az. Sana sormak istediğim bugünlerde belirti verebilecek bir şey var mı sence yoksa regl yaklaşma durumları mıdır
Benimkieri hep sağlık ocağı yaziyorSağlık ocağı yazıyor mu acabaYoksa uzman doktorun mu yazması gerekiyor
Aldın mı canım sen? Ben şimdi ikisine 467 TL verdim maşallah
Hayırlısı kuzum. İnşallah Eylül ayı senin için en hayırlı aydır ve alırsın güzel haberiCanım ben elendim bugün gördüm kırmızıyı sat 13 Ağustos bat 19 Eylül sanırım gruptan da elendim
Benim aile hekimim hiç iyi değil. Hiçbir ilacı yazmıyor. O kadar yazmıyor ki hastalıktan Beni acil'lik yapıyor. Birşeyin yok deyip gönderiyor, ertesi gün kendimi acilde bulıuorum. Malesef ona yazdıramıyorum o sebeple bütçeyi zorluyorum. Yazdırabilmenize sevindim, aile hekimleri böyle olanlara çok özeniyorumBenimkieri hep sağlık ocağı yaziyor
Şu ilaçlar ve testlere verdiğimiz parayla altın falan alsak değerlenmiştiAldın mı canım sen? Ben şimdi ikisine 467 TL verdim maşallah
Ben de çatlamayı gördükten sonra Inofolic içmedim artık. Normal folik asit içmeye başladım.Benim 14. Gün olmadı ama 15-16. Gün falan buldu sanırım tam gününe de emin degilim test yapamadığım için. Bu ay 40 günde adet olmayı beklerken 15-16. Gün olması çok güzel olduaklıma geldikçe 2-3 güne bir de çörekotu bal tarçın karışımı yedim toplasan 4 defa falandır. İnşallah kaliteli olmuştur yumoş çatlamadan sonra inofolic bırakıp folidocedan devam etmeyi planlıyorum canım ben de
Dimi yaaa çok haklısın, her gittiğim de 400-500 veriyorum eczaneyeŞu ilaçlar ve testlere verdiğimiz parayla altın falan alsak değerlenmişti
Hayırlısı birtanem. Diliyorum en kısa zamanda güzel haberi alırsın.Kızlar kan verdim negatif, 0.5 çıktı, demekki ya iğnenin etkisi geçmemiş, ya da adet yaklaşınca benim idrar gölge çıkarıyor, çünki bundan önceki aylarda afete yakın hep gölge çıktı, yarin adet olurum ben
İkisini beraber mi kullanacaksın canımAldın mı canım sen? Ben şimdi ikisine 467 TL verdim maşallah
Geçiyor geçiyorDaha da var kuzum, 24 Ağustoszaman gecer demii
Ben daha hamile kalmadan önce karnımı sevip konuşuyordum bebeğimin 9 ay kalacağı yer diyeKarnınızla konuşuyor musunz hamisler
Bende merak ediyorumm bir sıcak basıyor arada ama ya sicaklardan@gulseliinn A Afratafrac
Öyle görünüyor canım. İkisi de progesteron ama ikisini de kullanmış kullananlar. Özellikle tüp bebek sayfalarında rahmi hazırlamak için kullandırmışlar. Burdan da yeni hamiş olan bir arkadaş ikisini de kullanmış. Birini fitil birini ağız yoluyla. Senin var mı bi tavsiyen?İkisini beraber mi kullanacaksın canım
İşte topik ruhuÇok söylendim ya anladı hemen geldi regl hanım.Arkadaşlar ben de elendim. Kalan dostlara başarılar diliyorum Kutlu zaferi önümüzdeki aya erteliyorum inşallah hiç bir kırmızı korkutamaz gözümüzü dimi kızlaaarr
Kız ben yumurtladımtan sonra başlıyorum konuşmaya. Sen tüplerde ilerlemeye başladın mı bebiş mi olacaksın sen güzelce yerleşip sımsıkı tutunacakmısın annene diyorumKarnınızla konuşuyor musunz hamisler
Bende merak ediyorumm bir sıcak basıyor arada ama ya sicaklardan@gulseliinn A Afratafrac
Yok balım tavisyem de bende merak ettim beraber mi kullacaksın diye. Bende doktorun verdigi pembe beyaz olanı kullanacam da beraberimde duğhaston içsem diye düşündüm sonra vazgeçtim rahım kalınlıgın güzel dedi diyeÖyle görünüyor canım. İkisi de progesteron ama ikisini de kullanmış kullananlar. Özellikle tüp bebek sayfalarında rahmi hazırlamak için kullandırmışlar. Burdan da yeni hamiş olan bir arkadaş ikisini de kullanmış. Birini fitil birini ağız yoluyla. Senin var mı bi tavsiyen?
Benim aile hekimim de kötüydü, değiştirdim yenisi de kötüBenim aile hekimim hiç iyi değil. Hiçbir ilacı yazmıyor. O kadar yazmıyor ki hastalıktan Beni acil'lik yapıyor. Birşeyin yok deyip gönderiyor, ertesi gün kendimi acilde bulıuorum. Malesef ona yazdıramıyorum o sebeple bütçeyi zorluyorum. Yazdırabilmenize sevindim, aile hekimleri böyle olanlara çok özeniyorum
Aslında her hangi bir sorunun yoksa duphastonu sabah akşam 10 gün içsen yeterli olur kuzum. Tabi sen bilirsin nasıl uygun görürsen tatlımÖyle görünüyor canım. İkisi de progesteron ama ikisini de kullanmış kullananlar. Özellikle tüp bebek sayfalarında rahmi hazırlamak için kullandırmışlar. Burdan da yeni hamiş olan bir arkadaş ikisini de kullanmış. Birini fitil birini ağız yoluyla. Senin var mı bi tavsiyen?
Sağol birtanemA Afratafrac yaaa bebeğim sen hamişsiiinnyeni görüyorummm hayırlı olsun çiçeğimmm sağlıkla al kucağına çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?