- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.941
Ay ben görüyorum. Ben 8. gün yaptığımda buna benzer çıkmıştı al bak atim sana. Bebiş olma ihtimali çok yüksek.Ay burda hiçten yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben görüyorum. Ben 8. gün yaptığımda buna benzer çıkmıştı al bak atim sana. Bebiş olma ihtimali çok yüksek.Ay burda hiçten yok
5 dakka içinde çektim, en son şimdi attığım 7 dakka falanBen hep telefondan giriyorum ya çok kolayıma geliyor hatta ama bence sende var henüz çok yeni. Bir de çizgi hemen mi çıktı testi tekrarlasan
Bi de kız çocukta hormonlar daha çok çalışıyormuş ve anne daha çok rahatsız oluyormuş. Erkek çocukta hamilelik daha kolay geçiyor geneli böyle yani istisnalar vardır elbette.Bende sevmem annem diyor kesin erkek annem erkekte öyle olmuş
Laboquik çok iyi bir testtir canım..çizgi çıkarıyorsa vardır bebiş. Çok hafif görüyorum. Yarın ilk idrarla yaptığında netleşecek inanıyorumKızlar yaptım ama gözle bile zor gözüküyor, görücem diye kör oldum Niqu A Afratafrac fnd_50 melegim can @Pkolu_anneadayi @tweeetyyy 45 dakka anca tuta bildim kendimi
Kız var gibi yok gibi çözemedim sabah belli olacak bence inşallah var çıkcakAy burda hiçten yok
Ateş tablosundan en iyi anlayan iki kişiye yönlendiriyorum seni bebişim melegim can fnd_50Bu süre de ateş takibi yapıyordum tabloyu atayım yumurtlama ateşi olmadı ama kuzum 10 yazan testte ateşim 36.50 11 yazan da 36.40 12 yazan da 36.50 13 yazan da bugün 36.50 kuzum ateş tabloma göre yumurtlama daha olmadı gözüküyor dimii
Aşkım bu defa çok ağrı çektim valla, hiç dayanılacak gibi diğildi, ilişkiden sonra hüngür hüngür ağladım, öyle bir ağrı yok, bazı sabahlar kasık ağrısından yürüyemedim bile, diğer iğnelerimde böyle ağrı olmamıştı, 3 gündür ağrı hafiflemiş durumda, gaz problemim tavan yapmış durumda zaten… inşallah hayırlara vesile olurKuzum senden daha çok iğneler vurdurdum ben ama hepsinde farklı etkiler oldu onları hiç düşünme bak ben diyorum ya sıfır ağrı vardır hatda dedim kesin yine kimyasal olucak sadece kasıklarımda doluluk vardır hatda idrara bile sık çıkmıyordum.İn şa Allah vardır bebişin çok istiyorum hamiş olasın
Ben de burda bi topikte okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama süt ve süt ürünleri sanırım fazlası spermi yavaşlatıyormuş. Geçen eltime de doktor demiş fazla tüketme diye onun da olmuyor çocuğu 2 yıl oldu.bunun gerçeklik payı var mı
Doktorumun dediği gibi de omuş olabilir. Sen çatladı diye düşünüyorsun ancak daha çatlamamış ve geç çatlamış da olabilir. Bence yarıın sabah belli olur net.Şimdi baktım 31 inde çatlamaya başlamış 1 inde tam çatlamış yani 12 gün geçmiş ..
Aynen son testim kaldı yarın zaten ya adet olurum ya da koyulaşırLaboquik çok iyi bir testtir canım..çizgi çıkarıyorsa vardır bebiş. Çok hafif görüyorum. Yarın ilk idrarla yaptığında netleşecek inanıyorum
Bebişim 9 Temmuz u baz alacaksın. Son adet tarihin ilk gün oluyor.Kızlar size bir sorum olucak sat 9 temmuz 20 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 21 temmuzda çatlamam oldu çok şükür tuttu hamileyim şimdi ben 9 temmuza göre mi hesaplıcam 21 temmuza göre mi kaç haftalık olduğumu A Afratafrac @IADK melisaa93 edahandro
Ben görüyorum kız çatlıcam bir tane erken gebelik alKızlar yaptım ama gözle bile zor gözüküyor, görücem diye kör oldum Niqu A Afratafrac fnd_50 melegim can @Pkolu_anneadayi @tweeetyyy 45 dakka anca tuta bildim kendimi
Ay ben görüyorum. Ben 8. gün yaptığımda buna benzer çıkmıştı al bak atim sana. Bebiş olma ihtimali çok yüksek.
Ay seninkinde çıkan sonuç yerinde benimki de inşallah canım ya son 31 inde ilişki oldu çatlamaya başlayınca bırakmıştım o sıralar devam etmek gerekiyor demekkiDoktorumun dediği gibi de omuş olabilir. Sen çatladı diye düşünüyorsun ancak daha çatlamamış ve geç çatlamış da olabilir. Bence yarıın sabah belli olur net.
Moral bozmak yok. 3ü çatlama olduysa senin de bugün 10. gün olması lazım canım. Herkeste beta salımı aynı değli ayrıca. Kiminde çok hızlı artarken kiminde yavaş artabiliyor en başta. Negatif de çıksa moral bozacak bir durum yok. Önünde bir sürü güzel ay var. Nasibin hangindeyse o ay hamile kalacaksın hayırlısıylaŞöyle bir şey oldu günümüz aynı bugun benim 9.günüm. Benden şeffaf sümüksü ve böyle baloncuklu gibi bir akıntı geldi. Yumurtlama harici öyle bi akıntım gelmez. Eşimde ısrarla test yap dedi erken gebelik vardı bir tane hadi yapayım dedim ama sabah ilk idrarla değil su yiyecek tükettim baya idrarda açık renkti. Tabii negatif çıktı pişman oldum yaptığıma ama moralimi bozmak istemiyorum.
Aynen öyle erkekte daha kolay geçiyor sanki hamilelik mesela bende çok çok şükür kusma olmadı bulantılarda dözülecek kadar oluyor şükürBi de kız çocukta hormonlar daha çok çalışıyormuş ve anne daha çok rahatsız oluyormuş. Erkek çocukta hamilelik daha kolay geçiyor geneli böyle yani istisnalar vardır elbette.
bebeğin sağlıklı doğarBebişim 9 Temmuz u baz alacaksın. Son adet tarihin ilk gün oluyor.
kız pazar bu gün, nöbetçi eczane için eşimle gitmem lazım, eşimle de küs gibiyim, trib atıyorum, süründürme moodundayim şuan söyleyemem heveslenmesin))))Ben görüyorum kız çatlıcam bir tane erken gebelik al