- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
- #21.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende iyi ki varsın, hatta hepiniz iyi ki varsınızYa o kadar güzel konuşuyorsun ki terapi gibi geliyor insana. Her kelimesinde ayrı ayrı rahatlıyor huzur buluyor insan. Çok iyi geliyorsun. İyi ki varsın. İnşallah her şey dilediğince gönlünce hayırla olur. Tekrar çok teşekkür ederim. Biz de bekleyelim rabbimin çizdiği yol başımızın üstüne
Amin canım sağolasın. Darısı en kısa zamanda başına olsun inşallahKızlar selam selamnm
Bayağı mesaj olmuş ya vugun yoğun geçiyor benim
Hamiş olan canlar tebrik ederimm inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsınız @IADK @sseymaaa diye birisi daha vardı sanırım
İnşallah bitanemAmin canım sağolasın. Darısı en kısa zamanda başına olsun inşallah
Yiyemem yok anca beraber kanca beraber de sen eşine
Senden akıntı gelmişti değil mi yerleşme gibi? Daha da regl olmadığına göre acaba hamile olabilir misinBende yaptım 4 gün felan bu kurden inşallah olmuştur
Sev bizi sevSiz beni sevin bakın göbüşleriniz nasıl doluyorbeni çok güldürdünüz aslında çok heyacanlıyım gıdım hazirlanayım
Hadi inşallah tutar canımAy çok merak ediyorum bu ay denedik bakalim, uygulamaya göre de yarin yumurtlama, bugün çalıştık 2 gündür kasigimda hafif agri oluyor geceden beri heycanliyim acaba oldu muu ama yarim saat sonra duşa girdim birde, once uzandım yarim saat hayırlısı Zumruduanka96 A Afratafrac melisaa93 beyons aklima gelenler :) yorumlarınızı bekliyorum
INSALLAH CANIM Daha bır belıtım yokSenden akıntı gelmişti değil mi yerleşme gibi? Daha da regl olmadığına göre acaba hamile olabilir misin
vurdugunuz gol olsun canım inş olurAy çok merak ediyorum bu ay denedik bakalim, uygulamaya göre de yarin yumurtlama, bugün çalıştık 2 gündür kasigimda hafif agri oluyor geceden beri heycanliyim acaba oldu muu ama yarim saat sonra duşa girdim birde, once uzandım yarim saat hayırlısı Zumruduanka96 A Afratafrac melisaa93 beyons aklima gelenler :) yorumlarınızı bekliyorum
Bende geç başladım canım. Öğütücü de yoktu çiğneye çiğneye öğütüyordum. Ama nedense ben çok inandım çörekotuna inşallah sizde de etkisini gösterir. Bu ay ovulasyon da kopkuyuydu sanki yumurtam çok kaliteli gibi hissediyordum. Tabi psikolojik de olabilir
Daha ne olsunINSALLAH CANIM Daha bır belıtım yok
İnşallah senin bitti mi yumurtlama:)Hadi inşallah tutar canım
Bebeğim sen 13. günden önce hiç test yapmadın demi?Bende geç başladım canım. Öğütücü de yoktu çiğneye çiğneye öğütüyordum. Ama nedense ben çok inandım çörekotuna inşallah sizde de etkisini gösterir. Bu ay ovulasyon da kopkuyuydu sanki yumurtam çok kaliteli gibi hissediyordum. Tabi psikolojik de olabilir
Ben de öyle küçük küçük ağzıma alıp çiğnedim. Ama tek seferde çorba kaşığıyla. Bi daha yaparsam ben de sabah akşam diye ikiye böleyim. Ben de keyifle çiğnedim yeter ki faydası olsunBende geç başladım canım. Öğütücü de yoktu çiğneye çiğneye öğütüyordum. Ama nedense ben çok inandım çörekotuna inşallah sizde de etkisini gösterir. Bu ay ovulasyon da kopkuyuydu sanki yumurtam çok kaliteli gibi hissediyordum. Tabi psikolojik de olabilir
Benim bitti kuzum. Bugün 6. dpo, Pazar sabahı test sabahıİnşallah senin bitti mi yumurtlama:)
Dünde yaptım canım. İnnovita yapmıştım hafif silik çıkmıştı.Bebeğim sen 13. günden önce hiç test yapmadın demi?