- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.721
Şu an bel ağrım hafif göğüs buyumem ve ara ara gelen ağrım var bana sorarsan daha döngünün 12. Gününde hamileyimgünde bir bende işe yaramadı bu ay günde iki içiyorum.takip yapmıcam, ağrırsa anlarım yumurtlama günümü bakalım erkene çekecek mi :)
Kız kısık ateşte neyi yaptın kizartmayi mi?benim koca cok seviyor ben ocakta da yapıyorum kısık ateşte yaptıgım için cok kirlenmiyo ocagım fırında da yapıyorum arada
bana da üstteki daha koyu geldiO uygulama yerine gözlerine güven bebeğim. alttaki daha koyu
canım üsteki pik gibiBu doğrufemometer kullanıyorum ben bugün yumurtlamaya bakayım dedim üsttekini yüksek gösteriyor altındakini düşük gösteriyor bu testi de ilk defa kullanıyorum anlamadım hiçbir şey
Aslında düzenli olmasa da arada ben de yedim canım aklıma geldikçe 3 defa falan yemisimdir ama düzenli yemedim öylesen eşim bal çörek otu yiyordu demiştin bence sende bi kaç gün ye yumurtlaman gecikmesin
he ama yagı az koyuyorumKız kısık ateşte neyi yaptın kizartmayi mi?
E çok yağ çeker o
çalışıyor bir yerlerde bir şeyler demek kiŞu an bel ağrım hafif göğüs buyumem ve ara ara gelen ağrım var bana sorarsan daha döngünün 12. Gününde hamileyimtestle takip etmesem yumurtladim Dicem sadece akıntım eksik ama yumurtlama yok içeride başka şeyler oluyor :)
İnşallah tekrar teşekkür ederimYoo fotoda da belli, inşallah
Bence bu pike çok yakın ama pik değil hala kontrol çizgisi bı tık daha koyu gibi buradaKurumamış hali böyleydi sabah
Demek kiçalışıyor bir yerlerde bir şeyler demek ki
Hee öyle tamamhe ama yagı az koyuyorumyag dolu tencerede pişirmiyorum
Değil canım bak böyle kıyaslama yaptım bu gece pik olur diye düşünüyorum işin garibi akıntı da yok öylesine yapayım dedim baktım koyu çıktı takip edeyim dedimcanım üsteki pik gibi
Evet evet büyük ihtimal pik olur bugün hayırlısı olsunBence bu pike çok yakın ama pik değil hala kontrol çizgisi bı tık daha koyu gibi burada
tavanın altına az bişey yaglıyorum kısık ateşte bir iki ceviriyorum pişiyor zatenHee öyle tamamben de patlıcan sarma yemeğinin patlicanini tost makinasında yaptim geçen instada cok görüyordum denedim gayet güzel oldu etraf da batmıyor hem
Evet ya kaç defa insta kapatmayı düşündüm ama tarif bakmam gerektiği zamanlarda vazgeçiyorumtavanın altına az bişey yaglıyorum kısık ateşte bir iki ceviriyorum pişiyor zatenzaten hep netten bakıyoruz
gece bir daha yada yada yarın yap olabilir ama pike yakın canım bazı testlerde zaten cok koyu olmuyor bu testide ilk kez görüyorumDeğil canım bak böyle kıyaslama yaptım bu gece pik olur diye düşünüyorum işin garibi akıntı da yok öylesine yapayım dedim baktım koyu çıktı takip edeyim dedim
su airfyr aslında cok kullanıslı dıyorlar ama alamadık zamanında kaldı valla kızlarHee öyle tamamben de patlıcan sarma yemeğinin patlicanini tost makinasında yaptim geçen instada cok görüyordum denedim gayet güzel oldu etraf da batmıyor hem
o zaman bir iki güne gelir yumurtlamaAslında düzenli olmasa da arada ben de yedim canım aklıma geldikçe 3 defa falan yemisimdir ama düzenli yemedim öyle
İnnovita ama mavi olan pembe olanı kullanmıştım mavisini ilk kez deniyorumg
gece bir daha yada yada yarın yap olabilir ama pike yakın canım bazı testlerde zaten cok koyu olmuyor bu testide ilk kez görüyorum
Sana da önereyim yui markası var bende hem uygun hemde 6L çok memnunumsu airfyr aslında cok kullanıslı dıyorlar ama alamadık zamanında kaldı valla kızlar
sımdı ates gıbı hersey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?