- 13 Ekim 2022
- 4.636
- 6.294
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #20.741
bende bakıyorum sürekli ama alacam çok işime yarar gibi millet deli gibi almış ceyizlere biz almadık şimdi fiyatları ucmuşsu airfyr aslında cok kullanıslı dıyorlar ama alamadık zamanında kaldı valla kızlar
sımdı ates gıbı hersey ya
Eşim çok zorluyor alalım diye ( sabah akşam kızartma yesin diye beyefendisu airfyr aslında cok kullanıslı dıyorlar ama alamadık zamanında kaldı valla kızlar
sımdı ates gıbı hersey ya
İnnovita ama mavi olan pembe olanı kullanmıştım mavisini ilk kez deniyorum
Yarın ilişki olsun o Zaman benimde belli olmuyor yumurtlamam bile garipbirden pik yapabiliyor ve arkasından çatlıyor
Evet bunu da çok övüyorlar. Ben de 2 marka arasında kalmıştım Teknosada yui yoktu bakamadım içineSana da önereyim yui markası var bende hem uygun hemde 6L çok memnunum
İnternetten aldım bende çok tereddüt ederek aldım yorumları güzeldi ve memnun da kaldım, birde wiami markası var ben onun robot süpürgesini kullanıyorum bu markadan da memnunum hem yorumları da güzelEvet bunu da çok övüyorlar. Ben de 2 marka arasında kalmıştım Teknosada yui yoktu bakamadım içine
bende belisim dedi diye baktım trendyolda var büyük iltimal onu alacam beyazı cokta şık duruyor bu ara indirim oluyor belki indirim olur bekliyorum ay başınıEvet bunu da çok övüyorlar. Ben de 2 marka arasında kalmıştım Teknosada yui yoktu bakamadım içine
kaç tl ki canım ayrıca pişirmesi vs nası temizliği kolay mı?Sana da önereyim yui markası var bende hem uygun hemde 6L çok memnunum
Geçen ayda öyle oldu bu ayda öyle olacak gibi fameradan sonra yumurtlamam erken oluyor ama adetim normal geliyor anlamadım bendebenim bu ay öyle oldu silikti bi anda pik oldu diğer güne catladı 10 .günde yumurtlama gördüm
ya alsak bizde 2 gune bir kzartma ister beyfendi ama kızartma dsında da maharetleri guzel ise alırım dıyecem de tezgahım cok kucuk benım :/Eşim çok zorluyor alalım diye ( sabah akşam kızartma yesin diye beyefendi) Ama bilemedim çok eksikliğini hissedemedim. Alırsam Xiaomi alırım herhalde
İki dakika da ikna ettin beniİnternetten aldım bende çok tereddüt ederek aldım yorumları güzeldi ve memnun da kaldım, birde wiami markası var ben onun robot süpürgesini kullanıyorum bu markadan da memnunum hem yorumları da güzel
bende belisim dedi diye baktım trendyolda var büyük iltimal onu alacam beyazı cokta şık duruyor bu ara indirim oluyor belki indirim olur bekliyorum ay başını
Tam bir fiyat performans ürünü öyle uçuk fiyatlara almaya gerek yok gerçekten memnun kaldığım için önerdim kolay kolay birşeyi de beğenmemİki dakika da ikna ettin benirobotu,
bebeğim olursa eğer çok zorlanirsam dusunebilirim
Ben de görüp öyle karar vermek istedim ama bilemedim atayım favorilere ama
Benim mikrodalga var. Eğer bunu alırsam onu elden çıkarırım muhtemelen çünkü bazen ısıtılacak şeyler oluyor fırın açmak istemiyorum böyle durumlarda. Benim de tezgah küçük ve üzerinde hiç bişey sevmem. Bulasiklik bile kullanmıyorum bez olandan var işim bitince kaldırıyorumya alsak bizde 2 gune bir kzartma ister beyfendi ama kızartma dsında da maharetleri guzel ise alırım dıyecem de tezgahım cok kucuk benım :/
Ya testi ne zaman yapmıştın şu an benim testimde aynı şekilde benim adetime 9 gün varBu teste güvenme bende yalancı pozitif çıkarttı
Ben iyi olduğunu çok gördüm canim bakayım fikir değiştirirsem alırım inşallahTam bir fiyat performans ürünü öyle uçuk fiyatlara almaya gerek yok gerçekten memnun kaldığım için önerdim kolay kolay birşeyi de beğenmemve çok para vermeyi de sevmem böyle şeylere
Geçen ay yapmıştımYa testi ne zaman yapmıştın şu an benim testimde aynı şekilde benim adetime 9 gün var
Ya şu airfrydan bir ben memnun olamadım galiba kullanmayı mı bilmiyorum acabaSana da önereyim yui markası var bende hem uygun hemde 6L çok memnunum
Valla sonuç olarak ikisi de daha pik değil kuzum ancak koyulaşmasına bakarsak bugünlerde pik olacak sanki.Kurumamış hali böyleydi sabah
Folidoce güzel kullandım beneczacı velim bu folik asitleri önerdi kızlar sizce etkili mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?