- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı oluyorum canim anlıyorum ilaçların etkisiyle iyiyim koşa koşa aliyorum sonra ilaci tekrar4 5 gün iyiydim kızlar tamam dedim gecti bulanti, dünden beri yine kötüyüm ya ilacım da bitti almadım sürünüyorum resmen, anlamıyorum ki değişik bi bulantı hissi var sanki yanıyor gibi ağrıyor gibi
Ben de uzun yol yaptım canım. Herhangi bir sorunum olmadı. Öncesinde doktorumdan da onay almıştım. Öyle arkada uzanmadım eşyalar falan çoktu. Ön koltukta gidip döndüm. Sorun yaşamadım. Umarım senin de sorunsuz geçer.Kızlar ben ctsi 8 saatlik bir yol yapicam 10 saatide bulabilir malun tuvalet ihtiyacı sık oluyor. Arabanin arkasinda hamile yastigiyla yatmayi düşünüyorum sıkıntı olmaz dimi ya oyle uzun yol yapan oldu mu yakında?![]()
Sudan diyorsun.Bol bol su ic dedi bana dr bir iki gundur geçmişti bugun biraz suyu azalttim hemen agrimaya basladi su için![]()
Oyleymis gerçekten ya bende geçti sandım icmedim, cok kötüyüm bugün, aldırdım ilac cok kotu olunca, ne zaman biticek acabaBende aynı oluyorum canim anlıyorum ilaçların etkisiyle iyiyim koşa koşa aliyorum sonra ilaci tekrar
Ben arabanın arkasında çok sallanmıştım cok rahat edemedim önde daha rahattı koltugu hafif geriye yatırmıştım öyle gittim ama yastıgım yoktu. Wc sorun olabilir ama mola yerlerine kadar tutarsın cok zorlamaz benceKızlar ben ctsi 8 saatlik bir yol yapicam 10 saatide bulabilir malun tuvalet ihtiyacı sık oluyor. Arabanin arkasinda hamile yastigiyla yatmayi düşünüyorum sıkıntı olmaz dimi ya oyle uzun yol yapan oldu mu yakında?![]()
Benim de hic kızım olmazmis geliyordu, gerçi hala öyle. Kesin demeden inanmıyorum bi türlüEvet aynı sey bendede oldu hala gecmedi midem ve yuksek ihtimal kız dendioglandan sonra insallah tatli kizlarimizda olur saglikli. Hep ozeniyordum kiz annelerine cok mutlu oldum.
Hayirli olsun minik prensesin cnm sağlıkla gelsin inşllahBugun başka bir doktora gitrtim kızlar ve büyük hata yaptım doktor aşırı sinirli ve kabaydı. neyse bir daha gitmem zaten.
sezeryan yerimde yapışıklık varmıs onu bile açıklamadı on kere bir sorun olur mu diye sordum. bebekten uzak yakın olsa sorun olurdu dedi sonunda.
cinsiyeti de öğrendim. kızımın kızkardeşi benim bir prensesim daha geliyor![]()
Hayırlı olsun canım prensesinBugun başka bir doktora gitrtim kızlar ve büyük hata yaptım doktor aşırı sinirli ve kabaydı. neyse bir daha gitmem zaten.
sezeryan yerimde yapışıklık varmıs onu bile açıklamadı on kere bir sorun olur mu diye sordum. bebekten uzak yakın olsa sorun olurdu dedi sonunda.
cinsiyeti de öğrendim. kızımın kızkardeşi benim bir prensesim daha geliyor![]()
Ben hamileliğin başında 6 saatlik yaptım sık sık durduk yürüdüm uzanmadım da sağ salim gittik geldikKızlar ben ctsi 8 saatlik bir yol yapicam 10 saatide bulabilir malun tuvalet ihtiyacı sık oluyor. Arabanin arkasinda hamile yastigiyla yatmayi düşünüyorum sıkıntı olmaz dimi ya oyle uzun yol yapan oldu mu yakında?![]()
Canım ins ya suan yoldayim acil evime gidip esimin belgelerini almam gerekmis o kadar dedim alalim diye lazim olmaz dedi sonuc lazim oldu 4 saatlik yola ciktim sagolsun abim vardi o goturuo bizim araba bende o kadar yola kendim suremezdim sabah erkendende anneme doncez geri.diger gunde 10 saatlik yol ins bir sıkıntı yaşamam arabanın arkasında yatiyorum ama yinede yol yoruyor ya hamileyken hic cekilmiyor.hayatim hep yollarda gecti evlenip de göçebe hayattan kurtuluyorum dedim yine yalan oldumBen arabanın arkasında çok sallanmıştım cok rahat edemedim önde daha rahattı koltugu hafif geriye yatırmıştım öyle gittim ama yastıgım yoktu. Wc sorun olabilir ama mola yerlerine kadar tutarsın cok zorlamaz bence![]()
Ins bende sıkıntı yaşamam canimBen hamileliğin başında 6 saatlik yaptım sık sık durduk yürüdüm uzanmadım da sağ salim gittik geldik
Oyy cok zor o kadar yol ama olsun sonu güzel eşine yakın olacaksın hemde çok güzel biyerdeCanım ins ya suan yoldayim acil evime gidip esimin belgelerini almam gerekmis o kadar dedim alalim diye lazim olmaz dedi sonuc lazim oldu 4 saatlik yola ciktim sagolsun abim vardi o goturuo bizim araba bende o kadar yola kendim suremezdim sabah erkendende anneme doncez geri.diger gunde 10 saatlik yol ins bir sıkıntı yaşamam arabanın arkasında yatiyorum ama yinede yol yoruyor ya hamileyken hic cekilmiyor.hayatim hep yollarda gecti evlenip de göçebe hayattan kurtuluyorum dedim yine yalan oldum![]()
çok sağol canım hepimiz sqğlıkla kavuşalım inşallahHayirli olsun minik prensesin cnm sağlıkla gelsin inşllah![]()
işini sevmemek mi desem insan sevmemek mi desem. şaştım kaldım canım neyse agzımın payını aldım bi dhaa da araştırmadan gitmemHayırlı olsun canım prensesin
Bazı doktorlar malesef işinde başarılı olmuyorlar. Ben de pek bulurum öylelerini![]()
Zaten sonu guzel olmasa cekilecek cile degil canımOyy cok zor o kadar yol ama olsun sonu güzel eşine yakın olacaksın hemde çok güzel biyerde![]()
Benim 1.4 çıktı ense kalınlığı. Ama burun kemiği ile alakalı bir şey demediBenim ense kalınlığını ölçen doktor burun kemiği varsa ve ense kalınlığı 3ün altında çıkarsa sorun yok demişti canım, sen içini ferah tut, bebişin de morali bozulmasın![]()