Aynen öyle canım. Çabucak geçsin bu günler,ilk ağlama sesiyle kulaklarımız şenlensin sağ salim inşallahBugün kusarken gerçekten bebeği düşünüp bu geçici bir süreç dediğimde psikolojikmen daha rahat hissettim.
Normal hastalıktan 1 hafta şu sıkıntıyı çeksek nasıl kötü oluruz ama konu bebeklerimiz olunca aylardır çekiyoruz Rabbim sabrını veriyor
Yani beni kusmalar dışında zorlayan bişey olmadı. İleride iyice ağırlaşacağız falan ama en azından yemek içmek konusu kabus olmayacak.Bilmiyorum cnm ben ileri haftalari görmedim hiç ağrılar nasıldır bilmiyorum ama bana da gerçekten cok zor geldi bulantı, özelikle akşamları naneli sekerle duruyorum
Bende aynı durumdayım deterjan al diyorum başka marka alıyor niye bunu alıyorsun diyorum e sen çıkıp alsana artık iyisin diyor yahu tamam iyiyim de çıkasım gelmiyor işte napayım. İnsan evde otura otura alışırmış canı dışarı çıkmak istemezmiş yada aksine ne kadar çıkarsa o kadar eve girmek istemezmiş bünye alıştığını istermiş öyle diyorlar artık annemler telefonda. Sanırım öyle bişey oldu ki ben geçen haftaya kadar doktor izin verirse eve girmicem diyordum e doktor özgürsün dedi ben 1 haftadır evdeyimYaşla hiç alakası yok inan bana.35 yaşındayım ama çok hareketliyimdir normalde hiç duramam. Ama içinde bulunduğum durum beni bambaşka bir hale soktu. Geçen hafta eşime marketten alması gerekenleri söylüyorum gel birlikte gidelim dedi bende hiç çıkamam dedim. Güldü bugünün tarihini not alalım diye. Alış-veriş pazar işini hiç ona bırakmam normalde ama ekmek almaya bile gidemiyorum
Yaaa ayağına ve ayak parmaklarına bakar mısınızzzzEki Görüntüle 2898562 Eki Görüntüle 2898562 bende tahmin alabilirmiyim kizlarrbu sanırım bacak arası oluyor değil mi?
Yaaa ayağına ve ayak parmaklarına bakar mısınızzzzısırasım geldi şimdiden ya Allahım kucağınıza almayı nasip etsin boş sanırım bacak arası kız gibi geldi bana ama doktorunuz tahminde bulunmadı mı baya ilerlemiş gebeliğiniz
Ah canım inşallah ya hamileliğin en zor yanı bulantı ama bı bitse güzel günler bizi bekliyor ben bire indirmiştim kafamı hiç kaldiramadim şimdi tekrar gece iki tane içip uyuyorum az daha sabır inşallah geçecekTek avuntum bebeğimi kucağıma alacağım günü düşünmek oluyor zaten. Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versin İnşallah hepimize. Bizde hamileliğin tadını çıkaranlar kervanına katılalım. Bulantı hapını 3 tane yutuyorum ben. 1 tane akşam yemeğinden önce,2 tane de gece 3 gibi...
Muhtemelen ondandır ben ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum sende çok takma kafaya canım olur böyle şeylerBenimde ara ara oluyor canım. Belki bebişler büyüdüğü için olabilir diye düşünüyordum ama bilemedim.
Ayy amin amiinnn.Aynen öyle canım. Çabucak geçsin bu günler,ilk ağlama sesiyle kulaklarımız şenlensin sağ salim inşallah
Ya siz söyleyince fark ettim de arkadaşın bebişinin ayak parmakları gözüküyor ya çok tatliiiii nasıl güzel bir mucizeYaaa ayağına ve ayak parmaklarına bakar mısınızzzzısırasım geldi şimdiden ya Allahım kucağınıza almayı nasip etsin boş sanırım bacak arası kız gibi geldi bana ama doktorunuz tahminde bulunmadı mı baya ilerlemiş gebeliğiniz
Yaa dimi resmen mucize insanın inanası gelmiyor. Çok teşekkür ederizYa siz söyleyince fark ettim de arkadaşın bebişinin ayak parmakları gözüküyor ya çok tatliiiii nasıl güzel bir mucize
Gerçekten bir candan bambaşka bir can.Yaa dimi resmen mucize insanın inanası gelmiyor. Çok teşekkür ederiz
Amiinn gerçekten hepsini Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ömürleri bahtlari açık olsunGerçekten bir candan bambaşka bir can.
İnsan duygulaniyor.
Rabbim ömürlerini de güzel eylesin. İyi insanlarla karşılaştırsın.
Şimdiden anne dualarına başlayalım
Ne kadar gönlü güzel insanlar tanıdım burda maşallah sizeİlk okudugum andan itibaren senide kattim dualarima. Rabbim sana @MaviAy 'a bana ve isteyen herkese gonlundekini nasip eylesin insaAllahAnlamammı hemde çokk iyi anlıyorum. Saglikli sihhatli olmasi tabiki en bas temennimiz. Ama gönlumuzu bilen kalbimizin icindekileri duygularımızın temizliginin en buyuk şahiti Rabbimiz gonullerimizin muradini verir insaAllah. Hepimiz saglicakla alırız kucagimiza evlatlarimizi Bidaki kontrollerde netlestiginde sevinclerimizi tekrar paylasmayi nasip eder insaAllah Rabbim
Canım kızın rahatsızlanmıştı denize gittiğiniz gün , nasıl oldunuz annesi iyileştiniz mi ? AklımdaydınızBende aynı durumdayım deterjan al diyorum başka marka alıyor niye bunu alıyorsun diyorum e sen çıkıp alsana artık iyisin diyor yahu tamam iyiyim de çıkasım gelmiyor işte napayım. İnsan evde otura otura alışırmış canı dışarı çıkmak istemezmiş yada aksine ne kadar çıkarsa o kadar eve girmek istemezmiş bünye alıştığını istermiş öyle diyorlar artık annemler telefonda. Sanırım öyle bişey oldu ki ben geçen haftaya kadar doktor izin verirse eve girmicem diyordum e doktor özgürsün dedi ben 1 haftadır evdeyim
Ah annesi öyle güzel duygu ki o masumca ağlarken bazen sende ağlıyorsun hemen bağrına basıp emziriyorsun tenine temas ettiğinde ki o duygu dünyalara bedelAyy amin amiinnn.
Normalde bebek ağlamasına tahammül edemeyen insanım ama kendi bebeğimin ağladığını hayal ettiğimde bağrıma basasım geliyor
Gerçekten de bir mucize , amiiiin amin güzel dualarınızaGerçekten bir candan bambaşka bir can.
İnsan duygulaniyor.
Rabbim ömürlerini de güzel eylesin. İyi insanlarla karşılaştırsın.
Şimdiden anne dualarına başlayalım
Canım benim sağ selamet rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bacak arası boş gibi değil mi diğer bacağını kıvırmış gibi duruyor sanki . Doktorun kız olduğunu kesin görmüştür ama yine de %100 demezler nedenseEki Görüntüle 2898562 Eki Görüntüle 2898562 bende tahmin alabilirmiyim kizlarrbu sanırım bacak arası oluyor değil mi?
İki arkadaşın geldi benim gördüğüm önceki sayfalarda yazmışlardı çok şükür sonuçlar güzel çıktı.Fetal dna yaptirip sonuc bekleyen arkadaslar vardi. Sonuclariniz geldimi acaba?
Valla erkek de kiz da olabilir tam belli degil bence canimEki Görüntüle 2898562 Eki Görüntüle 2898562 bende tahmin alabilirmiyim kizlarrbu sanırım bacak arası oluyor değil mi?
Amin canım inşaallah.İki arkadaşın geldi benim gördüğüm önceki sayfalarda yazmışlardı çok şükür sonuçlar güzel çıktı.
Bende bekliyorum haftaya çıkar belki. ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?