• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Fetal dna neden yaptırdınız? İkili test sıkıntılımı çıkmıştı?
İkili test riskim 1/281 cikti. Risk 200 lerde olunca sıkıntı olabiliyor. Ben riske atmamak adina yaptirdim. Ulturasonum temizdi. Ancak icimiz rahat etmedi. Yarın gelip kan alcaklar inşaallah 10 gün sonrada sonuc çıkarmış.

İlk okudugum andan itibaren senide kattim dualarima. Rabbim sana M Maviayyy 'a bana ve isteyen herkese gonlundekini nasip eylesin insaAllah🤲 Anlamammı hemde çokk iyi anlıyorum. Saglikli sihhatli olmasi tabiki en bas temennimiz. Ama gönlumuzu bilen kalbimizin icindekileri duygularımızın temizliginin en buyuk şahiti Rabbimiz gonullerimizin muradini verir insaAllah. Hepimiz saglicakla alırız kucagimiza evlatlarimizi🤲 Bidaki kontrollerde netlestiginde sevinclerimizi tekrar paylasmayi nasip eder insaAllah Rabbim🥰
Ya canımsın 🥰amin amin kuzum Allah razi olsun rabbim seninde kalbindeki guzelliklerin mükafatını veriri sağlıkla prensesi kucagina alirsin cnm🤲💕
Bu topige bu yuzden giriyorum dışarıda birbirini anlamayan cok insan var ama burda en iyi birbirimizi anliyoruz iyi ki tanımışım sizleri canim😍😘

Ayy inşallah 😍 amiinnn Rabbim hepimize gönlündekini versin. Bi tane oğlum var bide kizim olursa benden mutlusu olmaz galiba. Çok teşekkür ederim 😍
Amin cnm benim🥰bende iki tane prenses var rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu😍
Gönül olmayani istiyor tabi sağlıkla gelsin bütün bebişler🤲

İkili test riskim 1/281 cikti. Risk 200 lerde olunca sıkıntı olabiliyor. Ben riske atmamak adina yaptirdim. Ulturasonum temizdi. Ancak icimiz rahat etmedi. Yarın gelip kan alcaklar inşaallah 10 gün sonrada sonuc çıkarmış.
İnsallah sonuclar iyi gelir, genelde iyi geliyor ama

Ah annesi öyle güzel duygu ki o masumca ağlarken bazen sende ağlıyorsun hemen bağrına basıp emziriyorsun tenine temas ettiğinde ki o duygu dünyalara bedel 💖💐rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin sağ Salim 🙏🏻
Rabbim sağ salim nasip etsin amin
Çok güzel bir duygu olduğunu şimdiden hissediyorum.
☺️

Kızlar bugünlerde ilginç şeyler yaşıyorum.

Geçen gün yine karnımın sol tarafinda aşağılara doğru bir şey hissettim.
Sanki içerden birisi bir fiske atmış gibi 😂😂
Damar mı attı nedir pıt diye çokta kuvvetliydi.
Bebek değildir ama hoşuma gitti arada olsa keşke 🤣

Rahim büyüdüğü için diyor arkadaşlar genelde. Zaten bugün içimde balon varmış gibi garip hissediyorum. Gerçekten büyüyor galiba ☺️ Sen de sor istersen yine için rahat eder

Ahh ahh Allah hepimize kolaylık versin 🤭🤭
Ben kalktığımda göğüslerimi tutup kalkıyorum bazen bu nasıl ağırlık 😅

Çok şükür wcye gidip uzaninca geçti.
Bugün zaten içimde balon varmış gibi hissediyorum. Gerçekten büyüyor minikler 😍 Birde sende de sağa sola dönünce göbek düşüyor mu ya benim lak diye bırakıyor kendisini altına yastık koyuyorum rahat hissedeyim diye 😂
2.-3.çocuk farklı olur derler ya hakkaten de farklı, birkere göğüsler tamam süt üreteceksiniz de kendilerini 10 çocuk doyuracak kadar şişirmenin anlamı yok ki😂 o yastıkla uyumayı ben 25. haftadan itibaren yaşamıştım, şu an 9. haftadan beri yastıkla destekliyorum karnımı☺️ Sezeryan olmama rağmen göbeğim yoktu ama şuan 11. haftadayım daha hamile pantalonlarımı giymeye başladım. Beni gören 5-6 aylığım zanneder. Amann şu hamileliğin balayı dönemine geçsek artık süper olcak hepimiz için 🥰

Kızlar bugünlerde ilginç şeyler yaşıyorum.

Geçen gün yine karnımın sol tarafinda aşağılara doğru bir şey hissettim.
Sanki içerden birisi bir fiske atmış gibi 😂😂
Damar mı attı nedir pıt diye çokta kuvvetliydi.
Bebek değildir ama hoşuma gitti arada olsa keşke 🤣
Hiç belli olmaz bi boşluğunda sessizce hissetmiş de olabilirsin inceden bi hareket🙏🏻🧿

2.-3.çocuk farklı olur derler ya hakkaten de farklı, birkere göğüsler tamam süt üreteceksiniz de kendilerini 10 çocuk doyuracak kadar şişirmenin anlamı yok ki😂 o yastıkla uyumayı ben 25. haftadan itibaren yaşamıştım, şu an 9. haftadan beri yastıkla destekliyorum karnımı☺️ Sezeryan olmama rağmen göbeğim yoktu ama şuan 11. haftadayım daha hamile pantalonlarımı giymeye başladım. Beni gören 5-6 aylığım zanneder. Amann şu hamileliğin balayı dönemine geçsek artık süper olcak hepimiz için 🥰
İlk başta çok şişkinlik oluyor acaba o yüzden mi böyle kocaman oluyor ki göbüşler 🤭
Ben de hamile pantolonu giyiyorum.
Midem yanıyor diye sütyen giymek eziyet oldu midemin üstünü sıkıyor.
Göğüsler cidden çok ilginç büyüyor 😂😂
Göbeğimin altında çizgi oluştu.

Garip şeyler varmış bu hamilelikte 😁😁

Hiç belli olmaz bi boşluğunda sessizce hissetmiş de olabilirsin inceden bi hareket🙏🏻🧿
Uzanıp telefonla uğraşıyordum o sıra rahat bir pozisyondaydım ama bir şey zıplayıp yerine oturdu gibi hani hafifte değildi o yüzden bebek değildir dedim ama çok garip bir şeydi. ☺️
İlk kez hissettim bir daha da hiç olmadı

Ne kadar gönlü güzel insanlar tanıdım burda maşallah size 🧿bütün yazdığınız kelimelere cümlelere Amiiiiin diyorum canı yürekten çok güzel anlatmışsınız duygularımızı 🙏🏻Bir insanın tanımadığı birilerine dua etmesi nasıl mucizevi bir güzellik Rabbim bu gönülleri hiç boş mu çevirir kapısından, sizlerin karşısına hep güzel insanlar çıkarsın inşallah bende size dua edicem , inşallah dediğiniz gibi son gelişmeleri de haberdar edelim birbirimize Allah’ın izni ile sevinelim 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🧿💖💙💐sizin yavrularınız kaç yaşlarındalar kardeşim ?
Amin amin aminnn gönlü güzel kardesim Rabbim senin benim hepimizin dualarını kabul eylesin insaAllah🤲 buyugu 12 kucuk 5 yasinda. Senin prensesler kac yasinda🥰

İlk başta çok şişkinlik oluyor acaba o yüzden mi böyle kocaman oluyor ki göbüşler 🤭

Bende ayni durumdayim yaa🙈

Canım senin ilk hamileliğin heralde 😊💕 daha ne gariplikler gelicek başımıza bi bilsen🤣hepsi güzel bi anı olarak kalıyo 🥰
Sülalecek iri göğüslüyüz söylemesi ayıp 🙈geçen kuzenim doğurdu diyoki 1-2 ay daha hamileliğim devam etseydi onlarda doğuracaktı galiba🤣🤣 ilk aylar hamilemisin göbeklimisin belli olmuyor 😏 çok can sıkıcı bi durum🤣

Canım senin ilk hamileliğin heralde 😊💕 daha ne gariplikler gelicek başımıza bi bilsen🤣hepsi güzel bi anı olarak kalıyo 🥰
Sülalecek iri göğüslüyüz söylemesi ayıp 🙈geçen kuzenim doğurdu diyoki 1-2 ay daha hamileliğim devam etseydi onlarda doğuracaktı galiba🤣🤣 ilk aylar hamilemisin göbeklimisin belli olmuyor 😏 çok can sıkıcı bi durum🤣
Evet ilk o yüzden her şeyi yeni yeni görüp keşfetmeye başlıyorum. Beni neler bekliyor tam olarak acaba ipucu var mı 😂
Yaa Allah iyiliğini versin kuzeninin 🤣🤣🤣

Evet onu tahmin ediyordum önceden de ama göbeklerimizin günü gününü tutmuyor ki 😁
Bir gün kocaman bir gün yok.
Bugün eşimle göbeklerimizi karşılaştırdık senin göbeğin daha çok dedim 😂😂
Bazen de öyle bir şişiyor ki eşim dışarda yürürken dalga geçiyor o nasıl yürüyüş diye 😂
Böyle kasıla kasıla yürüyormuşum 😆

Ya canımsın 🥰amin amin kuzum Allah razi olsun rabbim seninde kalbindeki guzelliklerin mükafatını veriri sağlıkla prensesi kucagina alirsin cnm🤲💕
Bu topige bu yuzden giriyorum dışarıda birbirini anlamayan cok insan var ama burda en iyi birbirimizi anliyoruz iyi ki tanımışım sizleri canim😍😘
Aminnn canım benim aminnnn 🤲😍Ayynen oyle canim benim. Can bildiklerin bile seni anlamazken burda bizi hic tanimayan insanlardan dua alıyoruz bundan daha guzel birsey olabilirmiki? Senin kizlarin var bir tane ogul istiyorsun benim ogullarim var bir tane kiz istiyorum. Saglikli sihhatli istiyoruz. Rabbim isteyin diyor isteyin vereyim. Simdi senin tekrar kizin olsa benim oglum napcaz istemicezmi? Bunu kabullenerek istemedikmi ucuncuyu. Herkesin harcı degil bu cesaret ister. Benim kiz senin oglan istegin evlatlarimizin cinsiyetini ogrendigimiz gun biter. Hangisinden hayir gelecegini kim bilebilir. Oda bizim canımız kanımız. Yeterki hayirli evlat olsunlar. Rabbim nasip ettiyse muratlarimiza ereriz insaAllah bunun sevincinide tekrar buradan paylasiriz buradan paylasiriz insaAllah🤲🥰🌸💙❤️

Amin canım amin. Annemle yakınız yemeğe gitmeyi boşver ziyarete bile gidecek takatim yok. Arkadaşlarımdan bile uzaklaştım,kaç zamandır görüşmek istiyorlar çıkalım hava al diyorlar ama ben kendimde o gücü bulamıyorum. Evde düzenli yapabildiğim tek şey çok şükür namazımı kılmak onun dışında kafam yastıkla bütünleşti 🤕
Canım Allah seni inandırsın bende öyleydim ama bi çıksan ne kadar iyi geldiğini göreceksin böyle az da olsa bişi yendiğinde çık gezme ama açık hava da otur çok iyi geliyor Allah’ın izniyle yanına tek atımlık bişiler al kuru meyve kraker leblebi gibi için karıştıkça at ağzına çok çok iyi geliyor ben ilk çıktığımda elimde poşetle çıktım cebime bile koymadım kusarsam çıkarmam zır olur diye tetikte bekledim ama hiç çıkarmadım şükür

Evet ilk o yüzden her şeyi yeni yeni görüp keşfetmeye başlıyorum. Beni neler bekliyor tam olarak acaba ipucu var mı 😂
Yaa Allah iyiliğini versin kuzeninin 🤣🤣🤣

Evet onu tahmin ediyordum önceden de ama göbeklerimizin günü gününü tutmuyor ki 😁
Bir gün kocaman bir gün yok.
Bugün eşimle göbeklerimizi karşılaştırdık senin göbeğin daha çok dedim 😂😂
Bazen de öyle bir şişiyor ki eşim dışarda yürürken dalga geçiyor o nasıl yürüyüş diye 😂
Böyle kasıla kasıla yürüyormuşum 😆
İlk hamileliğinin tadını çıkar, bol bol dinlen zira Doğumdan sonra geceler gündüze gündüzler geceye dönüyor🤣 neyse susayım 🤭Allah bizim gibi 2.-3.-4.hamileliğini yaşayanlara acısın sabır versin inşallah 😂 ilkin de bişey bilmemek o kadar güzel oluyorki Doğum da hele kurbanlık koyun gibi bekliyorsun 😂😂 ilkinde ben 18 kilo aldım eşim 7 kilo aldı 🤣 okadar diyim sana. Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi çok tatlı anılar olarak kalıcak💕🌸

Back