Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok tatli bi yastikKızıma böyle bir hediye gelmişti bir arkadaşımdan , çok işime yarıyor, bunu kullanıyorum![]()
Tatildeydim canım denizdeydik. Dün sabah geldim gelir gelmez dedemin vefat haberini aldım onu defnettik. Uc senedir hastaydi yatalak olmustu cok cekti. Rabbim mekanini cennet eylesin
Aynen öyle canımÇok sevindim canım3’üzler bir de 4’üze dönmüşler öyle mi, buradan bir arkadaş söylemişti
![]()
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah Allah sabır versin cnmTatildeydim canım denizdeydik. Dün sabah geldim gelir gelmez dedemin vefat haberini aldım onu defnettik. Uc senedir hastaydi yatalak olmustu cok cekti. Rabbim mekanini cennet eylesin![]()
Bence göbek deliğinin hemen altında çünkü bu hafta ultrasonda hep oralarda gezindi doktorBu dönemde galiba yukarı cikmaya başlıyormuş ama tahminen nerelerde onu bilemiyorum![]()
Allah rahmet eylesin cnm Yalan dünyada çok çekmiş rabbim gerçek dünyasında cennetle mükâfatlandirsinTatildeydim canım denizdeydik. Dün sabah geldim gelir gelmez dedemin vefat haberini aldım onu defnettik. Uc senedir hastaydi yatalak olmustu cok cekti. Rabbim mekanini cennet eylesin![]()
Ayy darısı bize olsun inşallah, ben de bekliyorum heyecanla, 1 haftaya çıkar sanırım. Cinsiyet yazıyor mu sendeKızlarrr fetal dnaa sonuçlarım çıktı. Weeee tertemiz Rabbim bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllahhh. Hepinizden Allah razı olsun.![]()
Başınız sağ olsun canım, mekanı cennet olsunTatildeydim canım denizdeydik. Dün sabah geldim gelir gelmez dedemin vefat haberini aldım onu defnettik. Uc senedir hastaydi yatalak olmustu cok cekti. Rabbim mekanini cennet eylesin![]()
ah inşaAllah güzel haberler alman dileğiyleAyy darısı bize olsun inşallah, ben de bekliyorum heyecanla, 1 haftaya çıkar sanırım. Cinsiyet yazıyor mu sende
Eveet o zaman ordadır.Bence göbek deliğinin hemen altında çünkü bu hafta ultrasonda hep oralarda gezindi doktor![]()
2’li test sonucumda bir beta hcg değeri var ama 90,7 diyor canım.. ciddi bir şey olsa doktor derdi ama evham yapmaKizlar. İkili test kan sonucumda
2li Free Beta hCG degerim 122 cikti.
Doktorum bu deger biraz yüksek ama ulturason iyi dedi. Morelim bozuldu ne yapsam bilemedim. Bu bir hormon degeriymis galiba. Varmi bilem yada sizlerin kac cikti nolur cevap verin![]()
Ay ben en son 2 hafta önce gittim hiç dikkat etmedim büyüdükçe yukarı çıkıyo demekki ilk bebek olunca keşfediyoruzBence göbek deliğinin hemen altında çünkü bu hafta ultrasonda hep oralarda gezindi doktor![]()
bana bildirilen tüm güncellemeler yapılmıştır : )
eksik varsa benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
Muhtemel dogum tarihi 14 şubat 64 kiloyum cinsyet belli değil 3.cocuk 28 yaşbana bildirilen tüm güncellemeler yapılmıştır : )
eksik varsa benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
Sağlıklı olsunda cinsiyeti çok önemli değil benim içinMaşallah minige cnm kac haftaliksin belki değişir ileri haftada cinsiyeti
Rabbim gönlünden ne gecoyorsa onu nasip etsin cnm
Sağlıklı olsunda inşallahCanim bence cinsiyet tam belli olmuyor insallh gönlündeki gibi bir oğlun olur![]()
Kesin devlettedir o DrAy ben de 11+1 de ense kalınlığı için gittiğimde doktor herşey normal dedikten sonra cinsiyetini sordum, şirin şirin sordum hatta, hocam ilk bebek olduğu için önemli değil ama tahmininiz var mı dedim, daha minicik bişey ne cinsiyeti 4 hafta sonra gel bakalım dedi ters ters, bazı doktorlar çok sinir bozucu. Heyecan olsun diye bişey sallasın istedim, çocuğuma minicik bişey dedi pis adam, sensin minicik![]()
Ah kardesim sayfana baktım... Ben de donasyon araştırırken hamile kalmıştım...çok zorlu yollardan geçtiğini tahmin edebiliyorum. Ama çok şükür hamilesin ve sağlıkla inşallah kucağına almak nasip olurBulantılarım çok kötü onun dışında herşey yolunda canım![]()