- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah saglikla kucağına alırsın inşallah. Allah kolaylıklar versin
Ay ben bugün öyle oldum akşam midem falan bir tuhaf oldu Dr bugün erkeğe benzetiyorum falan dedi ama bilemiyorumKızlar böyle akşam üstünde migdesi bir tuhaf olan var mı benim gibi... Akşam üstlerinde çok değişik oluyorumözellikle de erkek bebek bekleyenlere bu sorum, kızlarda genelde sabahları daha kotu olunuyor diye biliyorum...
Ben çünkü yemek geciktiginde açlık direk bulantiya dönüşüyor bide ben akşam yemekten önce alıyorum bitane prilam oda fayds ediyor yemegini gec saate birakmazsan iyi olur canım en geç 6.30 7 de yemeye çalışıyorum ben atıştırmak çözüm olmuyor malesefKızlar böyle akşam üstünde migdesi bir tuhaf olan var mı benim gibi... Akşam üstlerinde çok değişik oluyorumözellikle de erkek bebek bekleyenlere bu sorum, kızlarda genelde sabahları daha kotu olunuyor diye biliyorum...
Ay demeyin öyle bana kız dedi değişmesin umudum var benimKızlar böyle akşam üstünde migdesi bir tuhaf olan var mı benim gibi... Akşam üstlerinde çok değişik oluyorumözellikle de erkek bebek bekleyenlere bu sorum, kızlarda genelde sabahları daha kotu olunuyor diye biliyorum...
Ne guzelYa benim bugun gittigim perinatoloji doktoruda ulturasonla inceledi kan sonucunuda gorelim risk cikmazsa hic gerek yok fetal dna ya dedi. Ama cok paran var harcamak istersin yaptir dedi. Hocam 3lu ve 4 lu yaptirmama gerek varmi dedim. 2 lin temiz cikarsa hic kafani onlarla agritma dedi. Ben fetal dnayi baya düşünüyordum fiyat bile aldim anlastim ama doktorda vazgecirdi beni.
Canım bizde yeni geldik eve , aklımdaydınız inan . Hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar gelsin inşallah canım benim önemli olan öncelikle o . Bende muayeneye girerken gergindim ya korkuyla girdim , baktık bizimki baya baya sırtını popişini dönmüş hiç bişey göstermdi doktor ölçüm bile alamadı 10 dk uğraştı hemde okadar tatlı çikolata muz kuruvasanalr vişne reçelleri yememe rağmen allahım sinir oldum . Doktor sen çökerirse daha ye iç yürü gel dedi öyle yaptım sonda nisana girdim ozaman şükür uyanmış az oynamaya başladı burnu ense ölçümü normal dedi kan verdik yine de ikili test için . Haftaya cuma sonuç Çıkar dedi . Sağlıklı olduğunu öğrenince cinsiyet belli mi dedim şuan net bişey diyemiyoruz şu deriz sonraki ay Farklı çıkabilir o yüzden sonraki muayene de daha kesin olur dedi . Hayırlısı dedik , ama içime kız doğdu orda video da görünceKızlar kontrolden geldik şükür şimdilik bir sorun yok çok stresli girmiştim muayeneyeikili testimi verdim sonucum çıkınca nifty de yaptırcaz heralde. Birde cinsiyete M Maviayyy
KelebekiM_ erkeğe benziyor ama net olmaz dedi
nasip Olur 2 hafta sonra gidince yine bakılacak
![]()
malenin açıklama kısmında erkek dna'sına rastlanılmadı yazıyor ama? kız demek olmuyor mu bu? bir tek ben mi kız anladımMerhabalar, acaba dememek için nipt genetik test yaptırmıştım (eurofins) Sonucu bugün çıktı. Dr randevuma 4 gün var anladığım kadarıyla bir sorun yok. Ama cinsiyeti anlayamadım. Aslında galiba yazmıyor ama kopyalayıp yapıştırınca -male- yazıyormuş gibi çıkıyor. Yorumlayabilecek olan var mı acaba gizli mi tutulmuş da kopyalayınca çıkıyor
bence acele etme 12-13-14. haftalarda yapılıyor bu inceleme. Hep aynı doktora gitmek her zaman çok daha iyi.Kızlar size bir soru bana akıl verin 12 haftama girdim kontrolere gittiğim dr 3 hafta sonra gel demişti bende ona göre yarın için randevu almıştım.Bugün hastaneden aradılar izin almış yarın yokmuş doktor.Bende başkasına randevu verin dedim iy mi yaptım kötümü bilemedim.Hep aynı drla gitmek iyi ama ben hafta içi izin alamıyorum.Ne yapsam yarın gitsem mi diğer doktora haftay cumartesini mi beklesem..Bana bir akıl verin.İkil test vs bu haftalarda yapılması lazım ya..
Canım benim gittim geldim , bebek önce dötcüüünü dönmüş uyuyordu okadar yememe içmeme rağmen doktor biraz daha ye iç yürü gel dedi 10-15 dk sonra tekrar girdim Hala deli gibi hareket etmedi zor zahmet oynattı kendini . ikili ölçümleri normal değerlerde çıktı burun kemiği göründü , sağlıklı olduğu u öğrenip şükrettim vs sonra küçük kızım cinsiyet sordu doktor onun için henüz kesin konuşulmaz 16. Haftada kesinleşir koz derim erkek çıkar erkek derim kız çıkar dedi belli olmaz o dediKelebekiM_ nasil gecti kontrolün
Kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim canım önemli olan zaten oCanım bizde yeni geldik eve , aklımdaydınız inan . Hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar gelsin inşallah canım benim önemli olan öncelikle o . Bende muayeneye girerken gergindim ya korkuyla girdim , baktık bizimki baya baya sırtını popişini dönmüş hiç bişey göstermdi doktor ölçüm bile alamadı 10 dk uğraştı hemde okadar tatlı çikolata muz kuruvasanalr vişne reçelleri yememe rağmen allahım sinir oldum . Doktor sen çökerirse daha ye iç yürü gel dedi öyle yaptım sonda nisana girdim ozaman şükür uyanmış az oynamaya başladı burnu ense ölçümü normal dedi kan verdik yine de ikili test için . Haftaya cuma sonuç Çıkar dedi . Sağlıklı olduğunu öğrenince cinsiyet belli mi dedim şuan net bişey diyemiyoruz şu deriz sonraki ay Farklı çıkabilir o yüzden sonraki muayene de daha kesin olur dedi . Hayırlısı dedik , ama içime kız doğdu orda video da görünceSenin de kız vardı değil mi önden ? İki hafta sonra ne için çağırdı doktor canım söyledi mi ?
Ben öyleyim cnm akşamları kötüyüm ya, 3 hafta sonra yeğenlerimin sünneti var ins o zamana kadar biter diye dua ediyorumKızlar böyle akşam üstünde migdesi bir tuhaf olan var mı benim gibi... Akşam üstlerinde çok değişik oluyorumözellikle de erkek bebek bekleyenlere bu sorum, kızlarda genelde sabahları daha kotu olunuyor diye biliyorum...
Ben bi kac kere denedim aksam üzeri ilaci içince sersem gibi oluyorum uykum geliyor cokBen çünkü yemek geciktiginde açlık direk bulantiya dönüşüyor bide ben akşam yemekten önce alıyorum bitane prilam oda fayds ediyor yemegini gec saate birakmazsan iyi olur canım en geç 6.30 7 de yemeye çalışıyorum ben atıştırmak çözüm olmuyor malesef
Maşallah kuzucuga annesi nazli olacak galibaCanım benim gittim geldim , bebek önce dötcüüünü dönmüş uyuyordu okadar yememe içmeme rağmen doktor biraz daha ye iç yürü gel dedi 10-15 dk sonra tekrar girdim Hala deli gibi hareket etmedi zor zahmet oynattı kendini . ikili ölçümleri normal değerlerde çıktı burun kemiği göründü , sağlıklı olduğu u öğrenip şükrettim vs sonra küçük kızım cinsiyet sordu doktor onun için henüz kesin konuşulmaz 16. Haftada kesinleşir koz derim erkek çıkar erkek derim kız çıkar dedi belli olmaz o dedibir ay sonraya kaldı ama ben okadar bekleyemez sanırım burda devlet hastanesine gideyim diyorum hem burda da yakınımda bi doktorun olur Allah muhtaç ettirmesin ama yakınımda bi doktor da olsun diye gideyim hem de belki iki hafta sonra cinsiyet az daha belli olmuş olur
bu arada ultrasonda o kibar hareketleri görünce tipini görünce içimden kızım demek geldi nasip dedim hayırlı sağlıklı olsun , erkek olsa kendini gösterirdi
sen naptın canım var mı gelişme
İyi yapmışsınız canim heleki maddi imkaniniz varsa hic dusunmeyin. Hakkimizda hayırlısı olsun inşaallah. Sağlıkla kucağımıza alalımNe guzelben de isterdim bizim doktor vazgecirsin.. ama bizimki yaptirma yanlisi, esim de bu doktora fazlaca guveniyor. Biz zaten embriyonun kromozomlarini inceletmistik aslinda bana kalsa hic gerek yok, ama doktor der ki, embriyodan inceleme icin alinan ornek cok kucuk bir parca ve embriyonun tamamini temsil etmiyor. Dolayisiyla simdi tekrar baktirsaniz iyi edersiniz.. bunu diyen benim takip icin de gittigim perinatolog, ama diger doktorum hic gerek yok zaten baktirmissiniz dedi. Olcumleri yaptirin yeterli dedi...
3lu ve 4luye gercekten gerek yok, onlar cok eskilerde kaldi artik.
Valla benim kızda sabahı akşamı yoktu 16. Haftaya kadar bulantı kusma durumum vardı. Şimdiki erkek 13. Haftaya kadar sıkıntım yoktu 13 bitti bulantım başladı kusuyorum 2 gündür ama salgın var diyorlar sanırım ona yakalandımKızlar böyle akşam üstünde migdesi bir tuhaf olan var mı benim gibi... Akşam üstlerinde çok değişik oluyorumözellikle de erkek bebek bekleyenlere bu sorum, kızlarda genelde sabahları daha kotu olunuyor diye biliyorum...
Anladım canım inşallah gerek kalmaz bazı sonuçlar da kesin değil onda yanıltıcı olabiliyor bi çok tanıdığımıza down sendromu teşhisi kondu yüzdelşk çoğunlukla ama sapasağlam maşallah çocukları oldu . Senin ultrason da ölçümler nasıl çıktı ? Kanım hemoglobin 13.6 olmasına rağmen kan hapı başlayalım bebek hızla kan alıcak anneden illa ki azalıcak şimdiden destekleyelim dedi reçete verdi ama daha almadım , bende heyecandan bi sürü şeyi sormayı unuttum da geldim yaKontrolünün iyi geçmesine çok sevindim canım önemli olan zaten obende bütün ölçümler bitince sordum sadece tahmin değişebilir dedi bana da. Evet önce bir kızım var 7 yaşında
bende kontrole gitmeden önce 4 5 çatal kadayıf yedim öncesinde de yemek yemiştim uyanıktı o yüzden galiba. Senin için bir an bana kız gibi geldi sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inşallah  2 hafta sonra değil ikili test çıkınca gitcem ben belki fetal dna yaptırırım netleşsin diye o yüzden gitcem. Birde ben kan ilacı falan verecek mi sormayı unuttum heyecandan vermediğine göre zamanı değil sanırım
![]()
Sinir bastı beniAnladım canım, çok değişik olmuş cidden, belki bazıları cinsiyeti öğrenince kürtaj ister diye gizli tutuluyordur dediğin gibi![]()
Doktorum bana pastil icebilirsin dedi ama ben yinede cesaret edemedim. Ballı limonlu ılık su ictim. Nane limon ve ihlamur içtim 1 bardagi gecirmezsen iyi olur. En guzelide limonlu çay tabi. Bol bol yumuşat bogazini. Gecmeyecek gibiyse doktoruna danisip pastil al canim. Gecmis olsun.Kızlar merhaba boğazım çok ağrıyor. Bitkisel olarak ne yapabilirim. Bitki çayı falan biliyor musunuz