- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
Çok iyi yapmışsın canım, göğüs pedleri çok işe yatıyor, emzirme sütyenine sütün bulaşmasın diye konuyor meme ucuna, ilk aylar bebeğimin kokusunu alınca ya da onu düşününce bile sütüm kendiliğinden akardıPinkMermaid canım ben bugun e bebege gittim muhtemel kiz oldugu icin almadim ama dayanamayip çorap aldım zaten pahali bisi degil erkek olursa da dursun dedim 2 kutu göğüs pedi aldım hatta baya 40 tlden 10 tlye inmisti 60 adedi lansinohun bi de hamile kulodu aldim ya kilotlar bile yeni aldim sikmaya basladi beni valla begendim tekrar alicam onlardan bu gogus pedini falan da ben hic bilmem ablam dedi de oyle aldim.birde depend emici kulot varmis o da cok lazim oluyormus ona da bakmaya basladim indirimde yakalayinca 2 paket de ondan alcam
Aynen canim ablama sordum ben yoksa bildigim seyler değilÇok iyi yapmışsın canım, göğüs pedleri çok işe yatıyor, emzirme sütyenine sütün bulaşmasın diye konuyor meme ucuna, ilk aylar bebeğimin kokusunu alınca ya da onu düşününce bile sütüm kendiliğinden akardıFiyat da çok iyiymiş Depend emici külot da doğumdan sonraki lohusa kanamasında çok iyi, ben hastanede bir gece kaldığımda tek kullanımlık olanlarından almıştım, külot yıkama derdin yok, kullan at evde de 1 hafta kullanmıştım, ondan çokça al , ilk 1 hafta kanama yoğun oluyor ben henüz bir şey almadım, zaten ablasından bir sürü kıyafet var, tulum zıbın vs. Ama hastane çıkışı almak istiyorum, şunun gibi bir şey mesela
Bende kızımda 3 ay yatmıştım 5 aydan 8 aya kadar, geçecek tabiki hepsi içimdeki duygusal iniş çıkışlar beni farklı farklı düşüncelere itiyor sürekli ortaya da böyle bir durum çıkıyor sonucunda. Ama tedirginliğim içimdeki korku karnımdaki bebek için değil kızım içinmiş denizden sonra çok kötü hastalandı gece 2 den beri kusuyor. Ateşi varHepsi geçici duygular , sen içinde bir alem büyütüyorsun herkeste her hamilelik aynı geçecek diye birşey yok . Eminim ailen ve çevredekilerde anlayışlı insanlardır . Biz insanlar kendimiz seçemiyoruz kaderimizi istediklerimizi hiç birisi senin suçun değil , doktorun yapma demiş emir büyük yapmayacaktın tabiki kendini vicdanen yıpratma . İçinde ki güzellik sağlıklı olsun hereşye bedel o duygu . Ayrıca bebiş geldiğinde merak etme hepsine de yetişeceksin arı gibi olacaksın inşallah tek sağlıklı olun. Ben ilk gebeliğimde aylarca yattım ve serum aldım hayattan soğudum resmen neler çektim , şuan 3. Gebeliğim daha rahat geçiriyorum mesela herşey nasip
Sana komik gelecek ama usg’de pipisine kadar gördüğüm halde ayrıntılı ultrasona kadar erkek olduğuna emin olamayacağım sanırımAynen canim ablama sordum ben yoksa bildigim seyler değilya benim cinsiyet kesin demeden almıyorum ben ne olur ne olmaz nedense hala erkek olabilir diye hissediyorum erkek olsun diye istedigimden falan degilde his işte senin kesindi dimi alinabilir bence
Merhaba robot süpürge bende bakıyorum siz neyde fikir kıldınız acabaEsim yapiyor ama begenmiyorumrobot süpürge bakiyordum almak icin memnun olan arkadaşlarım vardi iyi degil mi diosun
Esim ustten yapiyor sanki hergun ev süpürmek gerekiyor cocuk olunca bende mop aldim silvanin halilari kaldırdım kilim serdim mop ile hallederim insallah.
Cok geçmiş olsun cnm bian önce iyilesir ins prensesBende kızımda 3 ay yatmıştım 5 aydan 8 aya kadar, geçecek tabiki hepsi içimdeki duygusal iniş çıkışlar beni farklı farklı düşüncelere itiyor sürekli ortaya da böyle bir durum çıkıyor sonucunda. Ama tedirginliğim içimdeki korku karnımdaki bebek için değil kızım içinmiş denizden sonra çok kötü hastalandı gece 2 den beri kusuyor. Ateşi varsu dışında hiçbirşey sürmüyor ağzına doktora da götürdük iğne yaptılar ama düzelme yok henüz.. Ana yüreği işte daha olmadan hissediyorsun yüreğinde bazı şeyleri ya gitmek istemiyorsun ya ruhun daralıyor.. Allah miniğime şifa versin banada güç kuvvet..
Depend lohusanın hayatını kurtaran cinsten birşey. Şoktan da alabilirsin orada satışı vardı. Kızımda sadece depend kullandım hastanede onu kullandığımda doktorum da çok beğenmişti hastalarıma önereyim çok güzelmiş bu demişti hiç sızdırma geçirme derdi olmayan ve çok rahat hareket alanı sağlayan bişey kesinlikle herkes almalıPinkMermaid canım ben bugun e bebege gittim muhtemel kiz oldugu icin almadim ama dayanamayip çorap aldım zaten pahali bisi degil erkek olursa da dursun dedim 2 kutu göğüs pedi aldım hatta baya 40 tlden 10 tlye inmisti 60 adedi lansinohun bi de hamile kulodu aldim ya kilotlar bile yeni aldim sikmaya basladi beni valla begendim tekrar alicam onlardan bu gogus pedini falan da ben hic bilmem ablam dedi de oyle aldim.birde depend emici kulot varmis o da cok lazim oluyormus ona da bakmaya basladim indirimde yakalayinca 2 paket de ondan alcam
Roborock markasına bakmalısınız bence en iyisi onun ürünleri. Biraz pahalı diğerlerine göre ama uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız 1-2 aya bende alacağım araştırıyorum sürekli en iyisi oMerhaba robot süpürge bende bakıyorum siz neyde fikir kıldınız acaba
O pedi kullanınca daha rahat edersin canımBen normal ped kullanmıştım
Ya aynen insan emin olamıyor bende garantici biriyim valla o yuzden zorda olsa kendimi tutuyorumSana komik gelecek ama usg’de pipisine kadar gördüğüm halde ayrıntılı ultrasona kadar erkek olduğuna emin olamayacağım sanırımAcelem de yok zaten, şimdi alırım birkaç şey sonra bir bakmışım kız çıkar, iadelerle uğraşmak istemem…Doktorum %95 tutturur cinsiyeti, yanılmaz , çok güvenirim kendisine ama ben garanticiyim biraz
Xaumi satan müşterim vardı oda şuan moplu son model normal fiyatı 4100 dedi daha pazarlık yapmadım tabi bir sürü model varmış kafam çorba olduYa aynen insan emin olamıyor bende garantici biriyim valla o yuzden zorda olsa kendimi tutuyorum
Evet ablamda dedi canim şok da da fiyat pahalı baktimDepend lohusanın hayatını kurtaran cinsten birşey. Şoktan da alabilirsin orada satışı vardı. Kızımda sadece depend kullandım hastanede onu kullandığımda doktorum da çok beğenmişti hastalarıma önereyim çok güzelmiş bu demişti hiç sızdırma geçirme derdi olmayan ve çok rahat hareket alanı sağlayan bişey kesinlikle herkes almalı
Bende viomi V3 var çok memnunum, sanırım 4bin TL civarı şu an, ama hem süpürüyo hem paspas yapıyo, elim kolum valla, tabi dip köşe her yere giremiyo ama onla sık sık yapınca ortalıkta en azından günlük toz olmuyo, diğer giremediği yerleri de eşim arada büyük süpürgeyle alıyo sağolsun, bitti gittiRoborock markasına bakmalısınız bence en iyisi onun ürünleri. Biraz pahalı diğerlerine göre ama uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız 1-2 aya bende alacağım araştırıyorum sürekli en iyisi o
Viomi Vıomı V3 Robot Süpürge V-rvclm26b Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL canim benim kuzenim bunu kullaniyor baya da memnun adinida safiye koymusXaumi satan müşterim vardı oda şuan moplu son model normal fiyatı 4100 dedi daha pazarlık yapmadım tabi bir sürü model varmış kafam çorba oldu
Canım en etkilisi iğne. Hatta sağlık teknikeri bir komşum bana ampulü kır ekmeğe dök ye demişti çok etkiliymiş. Bebiş bütün vitamini aldı tabi o yüzden çok düşmüştürBende şuan 13+5 teyim. Doktorum bana da elenatal 1 önerdi. B12im çok düşüktü. 24 gün kullandıktan sonra bugün kan testi yaptırdım ve b12im folatım öncesine göre daha da düşük. Yani hiçbir faydası olmamış. Sonuçları görünce gerçekten şok oldum.
Kızımda ben de öyleydim... Günleri bırak saatler geçmiyordubiz evde seruma devamama şükür gözüm açıldı .inşlh bugünler geçecek canı bişi isteyip yiyen arkadaşlar bu çöl büyük bir nimet keyfini çıkartın.ben bir yudum su içmek için neler vermezdim
Ahhh kıyamam yaaa meğerse iç sıkıntın o düşüncelerin kızının durumundan malum olmuş canım sana ya çok çok geçmiş oldun acil şifalar diliyorumBende kızımda 3 ay yatmıştım 5 aydan 8 aya kadar, geçecek tabiki hepsi içimdeki duygusal iniş çıkışlar beni farklı farklı düşüncelere itiyor sürekli ortaya da böyle bir durum çıkıyor sonucunda. Ama tedirginliğim içimdeki korku karnımdaki bebek için değil kızım içinmiş denizden sonra çok kötü hastalandı gece 2 den beri kusuyor. Ateşi varsu dışında hiçbirşey sürmüyor ağzına doktora da götürdük iğne yaptılar ama düzelme yok henüz.. Ana yüreği işte daha olmadan hissediyorsun yüreğinde bazı şeyleri ya gitmek istemiyorsun ya ruhun daralıyor.. Allah miniğime şifa versin banada güç kuvvet..
Gümüş göğüs kalkanları, süt pompaları, küvet ağız mendili, müslin örtü, eldiven, tırnak makası, şampuan ve krem gibi ihtiyaçları alabilirsin yada bakabilirsin erken daha tabiki son aylarda daha keyifli oluyor almak ama kış ayına denk geliyor son aylarımız o yüzden Eylül gibi küvet gibi bazı şeyleri almaya başlayacağım ben. Bebek arabamız geldi geçen Almanya’dan kuzenimiz getirdi baktıkça içim kıpır kıpır oluyor şimdiden hayallere dalıyorumEvet ablamda dedi canim şok da da fiyat pahalı baktimaynen ablamda israrla al dedi arastiriyorum bebege alamiyorum madem kendi ihtiyaclarimi halledeyim
Çok .ok geçmş olsun. Bu sabah işe geldim bir abla denize gidecekseniz gitmeyin salgın varmış ishal ateş vs. hastaneler dolmuş dedi. çok çok dikkat edinBende kızımda 3 ay yatmıştım 5 aydan 8 aya kadar, geçecek tabiki hepsi içimdeki duygusal iniş çıkışlar beni farklı farklı düşüncelere itiyor sürekli ortaya da böyle bir durum çıkıyor sonucunda. Ama tedirginliğim içimdeki korku karnımdaki bebek için değil kızım içinmiş denizden sonra çok kötü hastalandı gece 2 den beri kusuyor. Ateşi varsu dışında hiçbirşey sürmüyor ağzına doktora da götürdük iğne yaptılar ama düzelme yok henüz.. Ana yüreği işte daha olmadan hissediyorsun yüreğinde bazı şeyleri ya gitmek istemiyorsun ya ruhun daralıyor.. Allah miniğime şifa versin banada güç kuvvet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?