2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çünkü lazım bu galiba ya. Ben çay kaşığıyla bir yerden sonra zorlanıyorum şahsen. Normal bardağa da hadi diyelim geçelim. Onda nasıl ayarlayacağız ki akış hızını
Alıyorum tutmayın beni

Evet bu lazım sanki . Ama tabak falan almam sanırım .

Selam kızlar. Uzun zamandır uğrayamadım buralara. 2 oğlan 1 kız iflahımı kestiler. Neyse okul tatile girdi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum ama Herkes iyidir umarım. Biz iyiydik taaa ki 1 hafta öncesine kadar. Küçük abimiz grip oldu ondan da miniğe geçti,boğaz enfeksiyonu teşhisi ile antibiyotik kullandık. 4/5 gündür çocuğa bişeyler oldu. Gözünden uyku akıyor ama uyumuyor. Ayağımda sallıyorum uyuyunca yatırıyorum basıyor bağırtıyı. Bu durum akşam üstü zirve yapıyor insanlıktan çıkıyorum. Sürekli ayağımda sallarsam gayet güzel uyuyor. Eli sürekli ağzında,iki elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor yapamayınca krize giriyor,aynı durumu ayağını ağzına almaya çalışınca da yaşıyoruz. Yine mi atak haftalarındayız bir deyin hele. Bugün 4 ay aşısını yaptırdık. Sabah 9 gibi evden çıkmıştık karne muhabbetine ordan da aşıya geçtik. Öğlen eve geldik saat 3e kadar açlıktan baygınlık geçirecek hale geldim. Eşim geldi bir elimde minik diğer elimde süpürge hava alsın diye dışarı çıkardı yine de keyfi yerine gelmedi.

Hoşgeldin , geçmiş olsun ve 3 çocukla sabır diliyorum . Umarım atak haftasındadır başka bir sorunu , ağrısı falan olmasın da . Ben bakmıyorum atak haftasına falan , biraz iyi biraz hırçın idare ediyoruz .

Çok az uyuyor ya toplam olarak Banyonun da hiç öyle bir uyutucu etkisi yok bizimkinde

Bu kisa uykular 6.ayda bitebilirmis. 6.ay bitmezse bir yil surermis. İnsallah tez biterler de rahatlariz

Aynen valla iki gun yikamasam giydirecek bişi bulamam cok değiştiriyoruz, terden salyadan kusmasindan... Esim alalim dedi buyuk aldirdim bol giydiriyorum nasilsa bir aya tam olur onlar

6 aylık giyiyor şuan

Valla ben de Doğru düzgün kıyafet almadım Daha şimdi kıyafet almaya başladım onları da bir yaş aldım hepsini bir bebek arabası aldım çocuğa o kadar. Oyuncak kitap kıyafet yatak döşek herşeyi kuzenlerinden geldi :)

Biraz bol , biraz paspal idare ediyoruz . Benim kız zaten oğlan çocuğu gibi . Keltoş , elbise giydirsem hemen eteklerini kaldırıp ağzına sokuyo , kafasına bişey taksam sinir oluyo . Süsleyemiyorum yahuuu
Benim kizimi da hep oglan cocugu saniyorlar babam bile bu kiz guzelden ziyade yakisikli bi kiz diyo

Bizde de durum bu. Evde küçük bir dolap vardı. Yarısını ona ayırdım
Bu kisa uykular 6.ayda bitebilirmis. 6.ay bitmezse bir yil surermis. İnsallah tez biterler de rahatlariz
Of ya çocuğum resmen uykuya aç kalmış. Bir hafta aradan sonra bugün parka götürdüm. Ne güzel uyudu var ya :/
6 aylık giyiyor şuan
Bizimki hiç iri bir bebek değil. Her şeyi ortalamanın altında ama ben de 6 aylık giydiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…