2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çocuk sana uyuma şansı vermiş uyusana annesi sende yani

Vallahi ya.. kacirdim sansi, bulunmaz firsatti oysa ki

Benim doktorum dogum sonrasi kanama 3 ay surebilir dedi. Ben de adet oldum sandim olmamisim, kesildi sonra gercekten

Ben daha olmadım , anlamadan ikinci bebek yola falan çıkar diye çok tırsıyorum

40 bittikten 1-2 hafta sonra oldum ben de. İlk olduklarım az azdı çok. Sonra haftada bir o şekilde 1-2 gün olmaya başladım. 4-5 hafta da öyle devam etti. Sonraki iki ay çok yoğun ve uzun süren, kanamalı bir şeyler oldu. Bu ay ne olacak bakalım

Bı değişik olucak demek ki .kızımda 4. Ay doktor ilaç vermişti öyle olmuştum ve çok yoğun geçmişti bı kaç ay . Bunda az az olunca şaşırdım

Marka ve modele karar verince bana da yazabilir misin

Tamam inceleyip inşallah haftasonu karar veririm
Gece kaç saat uyuyor peki

Bazen kesintisiz uyuyor 20:00 dan sabaha kadar bazen bir iki kez uyanıyor.

Tam pişik gibi de değil de sürekli kızarık. Bazen azalıyor bazen artıyor. Her bezde sudocrem sürersem biraz hafifliyor ama ona da güvenmiyorum içeriği yüzünden

Bizimki sivilce gibi poposunda sudocrem de Vazelin de çok iyi içerikli ürünler değil ama en azından pişikten dolayı canı acımasın diye kullanıyorum
Ben aldım ama tam oturabilmesini bekliyorum şişme havuz için. Suyunu her seferinde yenileyince bir sorun olmaz herhalde

Evet evet hatta Ben havuzuna Kayatuzu da atmayı düşünüyorum biraz Henüz bir havuzu yok ama Olunca :)

Tamam inceleyip inşallah haftasonu karar veririm

Bazen kesintisiz uyuyor 20:00 dan sabaha kadar bazen bir iki kez uyanıyor.
Ben nasıl uzatacağım bu uykuları ya. Gece aslında güzel uyuyor ama yine kısa, olması gereken kadar değil
Bizimki sivilce gibi poposunda sudocrem de Vazelin de çok iyi içerikli ürünler değil ama en azından pişikten dolayı canı acımasın diye kullanıyorum
Ben de mecburen kullanıyorum hala :/ Arada Mustela süreyim bazı bezlerde, en azından gün içinde diyorum. Hemen kızarıyor
Evet evet hatta Ben havuzuna Kayatuzu da atmayı düşünüyorum biraz Henüz bir havuzu yok ama Olunca :)
Besteay mi ne beyaz kare havuz aldım. Bizim balkona ancak o sığar. 85 cm'di galiba
Aslında ben de çoğu şeye ne gerek var diyorum ama ona belli etmiyorum çok lazımmış bu diyorum
Ya ben birçok şeyi almadım gereksiz bulup. Oda bile yapmadım hala ama bazı saçma şeylere de tutuluveriyorum büyülenmiş gibi
Abidik gubudik o kadar şey var ki . İlk çocuk benim , gördüğüm çoğu şeye hayretle bakıyorum
Yulaflı omlete nasıl baktın? Doğruyu söyle ama bak

aha beyle

yahu o ikisinden ben bile hoşlanmıyorum , şuncaacık bebeye nasıl verilir yulaflı omlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…