Çocuk sana uyuma şansı vermiş uyusana annesi sende yani
Kizlar bişey sorucam .ben şimdi kırkım çıktıktan bı kaç gün sonra adet oldum ama adet oldugundan da emin değildim .çok çok az pede bile gelmiyordu 2 gün sürdü .bir ay sonra yine aynısı oldu bu biraz pede geldi o da iki gün falan sürdü .şimdi yine adet oldum .bugün 4. Gün ama 4 günü toplasan 1 ped dolmaz . Aynı zamanda kasık ağrısı da var adet yani bu bnce ama böyle çok az olan var mı. Hiç doktora gidip o çatala cikasim yok
Ben daha olmadım , anlamadan ikinci bebek yola falan çıkar diye çok tırsıyorumKizlar bişey sorucam .ben şimdi kırkım çıktıktan bı kaç gün sonra adet oldum ama adet oldugundan da emin değildim .çok çok az pede bile gelmiyordu 2 gün sürdü .bir ay sonra yine aynısı oldu bu biraz pede geldi o da iki gün falan sürdü .şimdi yine adet oldum .bugün 4. Gün ama 4 günü toplasan 1 ped dolmaz . Aynı zamanda kasık ağrısı da var adet yani bu bnce ama böyle çok az olan var mı. Hiç doktora gidip o çatala cikasim yok
40 bittikten 1-2 hafta sonra oldum ben de. İlk olduklarım az azdı çok. Sonra haftada bir o şekilde 1-2 gün olmaya başladım. 4-5 hafta da öyle devam etti. Sonraki iki ay çok yoğun ve uzun süren, kanamalı bir şeyler oldu. Bu ay ne olacak bakalımKizlar bişey sorucam .ben şimdi kırkım çıktıktan bı kaç gün sonra adet oldum ama adet oldugundan da emin değildim .çok çok az pede bile gelmiyordu 2 gün sürdü .bir ay sonra yine aynısı oldu bu biraz pede geldi o da iki gün falan sürdü .şimdi yine adet oldum .bugün 4. Gün ama 4 günü toplasan 1 ped dolmaz . Aynı zamanda kasık ağrısı da var adet yani bu bnce ama böyle çok az olan var mı. Hiç doktora gidip o çatala cikasim yok
Al benden de o kadarBen daha olmadım , anlamadan ikinci bebek yola falan çıkar diye çok tırsıyorum
Ay ya bende öyle hiç gelen giden yok. Korkmuyor değilim hani.Ben daha olmadım , anlamadan ikinci bebek yola falan çıkar diye çok tırsıyorum
Bı değişik olucak demek ki .kızımda 4. Ay doktor ilaç vermişti öyle olmuştum ve çok yoğun geçmişti bı kaç ay . Bunda az az olunca şaşırdım40 bittikten 1-2 hafta sonra oldum ben de. İlk olduklarım az azdı çok. Sonra haftada bir o şekilde 1-2 gün olmaya başladım. 4-5 hafta da öyle devam etti. Sonraki iki ay çok yoğun ve uzun süren, kanamalı bir şeyler oldu. Bu ay ne olacak bakalım
Eczaneden bi kac gebelik testi almak lazimBu korkuyla yasanmaz
Bu sefer aldım. Almayan, indirim bekleyen varsa buyursun
Philips Avent Scf551/05 Damlatmaz Bardak 200 ml 6 Ay (MAVİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Scf551/05 Damlatmaz Bardak 200 ml 6 Ay (MAVİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gergin bekleyişAy ya bende öyle hiç gelen giden yok. Korkmuyor değilim hani.
Attım kocama , kesin ne gerek var diye bir cevap gelicekBu sefer aldım. Almayan, indirim bekleyen varsa buyursun
Philips Avent Scf551/05 Damlatmaz Bardak 200 ml 6 Ay (MAVİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Scf551/05 Damlatmaz Bardak 200 ml 6 Ay (MAVİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ona de ki "İnsanın kendisini dolandırmasının şart olduğu bazı anlar var. Bildin mi?"Attım kocama , kesin ne gerek var diye bir cevap gelicek
Marka ve modele karar verince bana da yazabilir misin
Gece kaç saat uyuyor peki
Tam pişik gibi de değil de sürekli kızarık. Bazen azalıyor bazen artıyor. Her bezde sudocrem sürersem biraz hafifliyor ama ona da güvenmiyorum içeriği yüzünden
Ben aldım ama tam oturabilmesini bekliyorum şişme havuz için. Suyunu her seferinde yenileyince bir sorun olmaz herhalde
Aslında ben de çoğu şeye ne gerek var diyorum ama ona belli etmiyorumOna de ki "İnsanın kendisini dolandırmasının şart olduğu bazı anlar var. Bildin mi?"
Bizde galiba ben babayım. Bana kalsa herşey gereksizAslında ben de çoğu şeye ne gerek var diyorum ama ona belli etmiyorumçok lazımmış bu diyorum
Abidik gubudik o kadar şey var ki . İlk çocuk benim , gördüğüm çoğu şeye hayretle bakıyorumBizde galiba ben babayım. Bana kalsa herşey gereksiz
Ben nasıl uzatacağım bu uykuları ya. Gece aslında güzel uyuyor ama yine kısa, olması gereken kadar değilTamam inceleyip inşallah haftasonu karar veririm
Bazen kesintisiz uyuyor 20:00 dan sabaha kadar bazen bir iki kez uyanıyor.
Ben de mecburen kullanıyorum hala :/ Arada Mustela süreyim bazı bezlerde, en azından gün içinde diyorum. Hemen kızarıyorBizimki sivilce gibi poposunda sudocrem de Vazelin de çok iyi içerikli ürünler değil ama en azından pişikten dolayı canı acımasın diye kullanıyorum
Besteay mi ne beyaz kare havuz aldım. Bizim balkona ancak o sığar. 85 cm'di galibaEvet evet hatta Ben havuzuna Kayatuzu da atmayı düşünüyorum biraz Henüz bir havuzu yok ama Olunca :)
Ya ben birçok şeyi almadım gereksiz bulup. Oda bile yapmadım hala ama bazı saçma şeylere de tutuluveriyorum büyülenmiş gibiAslında ben de çoğu şeye ne gerek var diyorum ama ona belli etmiyorumçok lazımmış bu diyorum
Yulaflı omlete nasıl baktın? Doğruyu söyle ama bakAbidik gubudik o kadar şey var ki . İlk çocuk benim , gördüğüm çoğu şeye hayretle bakıyorum
Ben nasıl uzatacağım bu uykuları ya. Gece aslında güzel uyuyor ama yine kısa, olması gereken kadar değil
Ben de mecburen kullanıyorum hala :/ Arada Mustela süreyim bazı bezlerde, en azından gün içinde diyorum. Hemen kızarıyor
Besteay mi ne beyaz kare havuz aldım. Bizim balkona ancak o sığar. 85 cm'di galiba
Ya ben birçok şeyi almadım gereksiz bulup. Oda bile yapmadım hala ama bazı saçma şeylere de tutuluveriyorum büyülenmiş gibi
Yulaflı omlete nasıl baktın? Doğruyu söyle ama bak