- 24 Mart 2024
- 140
- 189
- 23
- 29
Mesaj gitmemiş mi acabaaKızlar teşekkür ediyorumm cinsiyet yüzde 90 erkek dedi
Söyledim yaaa oğluşum oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj gitmemiş mi acabaaKızlar teşekkür ediyorumm cinsiyet yüzde 90 erkek dedi
Bi tek ben erkek dusundum fotodan yazmaya utandim herkes kiz dedikceKızlar teşekkür ediyorumm cinsiyet yüzde 90 erkek dedi
Hahaha sen baya çözmüşsün bu işiBi tek ben erkek dusundum fotodan yazmaya utandim herkes kiz dedikcebu cikintinin acisindan kiz mi erkek mi olayina baya bakmistim ogrenmisim demek ki ahahah.
Canim gozunuz aydin cok tatli bir oglus buomru bahti guzel olsun kendisi gibi
gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar teşekkür ediyorumm cinsiyet yüzde 90 erkek dedi
Ben uzun zaman sonra dün yemek yaptım.Canim o kadar semizotu yemeği istedi ki girip yaptım. Yerken elim ayağım titriyordu. Eşime benim tansiyonumu ölç bayilcak gibiyim dedim. Tansiyonda hiçbir şey yoktu. Galiba yemeği yeme isteği başımı döndürdü. Şakasız yani yasandıBenim kocamin bir yemek olayi yok yakahvalti turevleri makarna filan o kadar. Ben istiyorum ki imam bayildi yapsin bana sjdjdjdj oyle olunca bosver girme diyip kapiyi cekiyorum
artik burnumu filan kapatip girmeye calisicam, disaridan yersek surekli kabiz filan olurum diye korktum
Evet benmde dediğin gibi 25 kuruş ama benm hafif pembeli gibi bordo görmedim hiç çok şükür inşallah görmemValla canım bazen 25 kuruş kadar bazen 1lira kadar bazen nokta şeklinde çok değişken oluyor ama bazen bordo kırmızı arası olunca korkuyorum hemen doktora gidiyorum full yayıcaksın dedi ben de progestan kullanıyorum ben sabah öğle akşam hem de progestan dex iğne vuruyorum her gün ebiş iyi çok şükür elbet kesilecek bu lekeler de her gün olmuyor ama arada bile olsa insanın morali bozuluyor![]()
Bi tek ben erkek dusundum fotodan yazmaya utandim herkes kiz dedikcebu cikintinin acisindan kiz mi erkek mi olayina baya bakmistim ogrenmisim demek ki ahahah.
Canim gozunuz aydin cok tatli bir oglus buomru bahti guzel olsun kendisi gibi
15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Geç döllenme de olabilir sağlıksız da, haftaya belli olur dedi. Bu durumu yaşayan var mı?Teyzesi aynen bu şekilde oluyor başı belli oluyor bence![]()
Evet insan nasil merak ediyor vallahi zaman yaklastikca heleHahaha sen baya çözmüşsün bu işidarısı en kısa zamanda başınıza bende sizinkilerin cinsiyetini çok merak ediyorum
![]()
unutalım gitsin düşünmemeye çalışacağız hepsi buEvet benmde dediğin gibi 25 kuruş ama benm hafif pembeli gibi bordo görmedim hiç çok şükür inşallah görmemevet insanın gerçekten morali bozuluyor
![]()
BekliyorumO zaman ultrason fotoğrafları geldikçe senin fikrini alacağız gibi duruyor![]()
Ben nasıl kaçırdım o kadar da baktım yazdın mı diyeKızlar teşekkür ediyorumm cinsiyet yüzde 90 erkek dedi
bu grupta buna benzer sorun yaşayan arkadaşlarımız oldular bir kaç doktora daha gitmenizi öneririm ben.15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Geç döllenme de olabilir sağlıksız da, haftaya belli olur dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
Evet pazartesiye kadar düşünmemeye çalışıyorum bnde hiçbişiunutalım gitsin düşünmemeye çalışacağız hepsi bu![]()
Ayyy gerçekten bu doktorlara sinir olmaya başladım. Bu nedir arkadaş ya.. Asla fırsat vermiyorlar. O kadar örnek var 8 haftalık 9 haftalık kalp atışı duyulan. Biz biliyoruz bunların bilmemesi mümkün mü? Neden bunu yasatiyorlar anlamıyorum. Lütfen kendini üzme. Bekle biraz. Tek bir doktorun lafıyla hareket etme. Çok duyduk böyle diyen doktorları.. Orası hiç belli olmuyor.15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Geç döllenme de olabilir sağlıksız da, haftaya belli olur dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
Benim de 14 Şubat geçen hafta 7 haftalık olmam gerekirken 6 haftalıktım ama doktor geç döllenme dedi. Sizin de bu hafta 8 haftalık olmanız gerekmiyor mu normalde? 8ken mi 6 görünüyor?15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Geç döllenme de olabilir sağlıksız da, haftaya belli olur dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
Ay cok da severim ellerine saglikBen uzun zaman sonra dün yemek yaptım.Canim o kadar semizotu yemeği istedi ki girip yaptım. Yerken elim ayağım titriyordu. Eşime benim tansiyonumu ölç bayilcak gibiyim dedim. Tansiyonda hiçbir şey yoktu. Galiba yemeği yeme isteği başımı döndürdü. Şakasız yani yasandı![]()
Benim de geç döllenmeBenim de 14 Şubat geçen hafta 7 haftalık olmam gerekirken 6 haftalıktım ama doktor geç döllenme dedi. Sizin de bu hafta 8 haftalık olmanız gerekmiyor mu normalde? 8ken mi 6 görünüyor?