Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kizlar bu arada ben hic bu formda d vit kullanmamistim, damlalikli sivi hal. Bildigin agzima damlattim dumduz 🤣 boyledir di mi, uzerinde ekstra bir ibare yok prospektus zaten yok vitamin oldugu icin. Eczaci da iki damla gunluk yazmis o kadar🤣🤣
Bana hamileliğimi öğrenmeden bir ay önce vermişti doktor biraz kullandım ama direkt damlatamıyordum tadı çok kötüydü suya damlatıp içiyordum ekmeğe damlatan tanıdıklarım da vardı

Kizlar bu arada ben hic bu formda d vit kullanmamistim, damlalikli sivi hal. Bildigin agzima damlattim dumduz 🤣 boyledir di mi, uzerinde ekstra bir ibare yok prospektus zaten yok vitamin oldugu icin. Eczaci da iki damla gunluk yazmis o kadar🤣🤣
Ben hamilelikten önce kullanıyordum da, zeytinyağı ile daha iyi emilimi oluyor mesela salata yerken kaşığına damlatabilirsin yada zeytinyağı damlatıp ekmeğime onu da ardından damlatıp öyle ekmek parçası yiyordum. Bazen yemeğime damlatıyordum. Yağla daha iyi emiliyor çünkü.

Bana hamileliğimi öğrenmeden bir ay önce vermişti doktor biraz kullandım ama direkt damlatamıyordum tadı çok kötüydü suya damlatıp içiyordum ekmeğe damlatan tanıdıklarım da vardı
Zeytinyagi yiyormusum gibi oldum, bi baktim zaten d ve k vitamini yagda cozulen grup oldugu icin zeytinyagindaymis🤣 tadi evet garip. Yuttum gitti🙈 yarin su veya ekmekle deniyeyim tesekkur ederim canim😍

Ben hamilelikten önce kullanıyordum da, zeytinyağı ile daha iyi emilimi oluyor mesela salata yerken kaşığına damlatabilirsin yada zeytinyağı damlatıp ekmeğime onu da ardından damlatıp öyle ekmek parçası yiyordum. Bazen yemeğime damlatıyordum. Yağla daha iyi emiliyor çünkü.
Tamam canim cok tesekkurler😍 tadi zaten yag, icerigine baktim zeytinyagi yaziyor sjdjdjdj. Salatalara sos gibi eklermisim ben🤣🤣

Günaydın kontrolden çıktım kızlar. çok şükür kese ve kalp atışını gördüm. haftasıyla uyumlu 7+0 ölçtü. çok stres yapmıştım 12. haftayı bir geçirsem rahatlıcam.çok stres yapmıştım.
Puxhu Puxhu canım listeye ekleyebilirsin sat 20 şubat, kese kalp atışı 10.04.2025, tahmini doğum 27.11.2025, 2. çocuk
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al 19 subat benımde son adet tarıhım sadece keseyı gördük bu hafta nolcak bakalım kalp atışını bıle duymadık henuz sen sitres yapma enazından duymuşsun

15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Geç döllenme de olabilir sağlıksız da, haftaya belli olur dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
Benim gec döllenme. Ilk hamileligimde de öyle olmuştu hemde 2 haftaya yakindi simdi de 1 hafta fark ediyor. İçini ferah tut.

Tek duam o vallahi canim, herkes diyor ki bitecek sabret buna inanmak istiyorum😁😁🥲🥲ben dee normalde bayilirim kalkip yeni tarif deniyim birilerine yediriyim filan. Muhakkak hemen her hafta yemekli misafirim olur en sevdigim seyler ama gel gor su an su alamiyorum mutfaktan ajdjdjdjd
Olsunn,halledicezzzzz 😎♥️ bi geçsin o zaman görürler bak kaç kilo alıyorum shdndşdmldf

Günaydın kızlar 🌸 nasılsınız doktora gidenler olmuş bebişler iyi çok sevindim 🫶🏻

Ay sonra ağzımdan burnumdan gelirdi o yağ, çocukluğumun travması. Aklıma geldi midem bulandı 🤣 bu onun yanında şerbet gibi bir şey 🤣
Evet ben de hep kusardim ahhaaha🤣 sonra annem pes edip hap formunu aldi, onu da ahzimda yutamadikca patlattim eridi ici ayri bir travma da oyle yasadim. O yuzden su an esek kadar kadinim ilac hap konusunda bebek gibiyim ajdjdjdjd

Olsunn,halledicezzzzz 😎♥️ bi geçsin o zaman görürler bak kaç kilo alıyorum shdndşdmldf
Ben simdiden 1.7 kg almisim eyvahlarim olsun ya gariban gibi hamur yemekten oldu hep ajdjdjdj. Kendimi hep ama sen aylardir hormon yiyorsun tup bebek normal filan diye telkin etmeye calisiyorum da doktorum yemedi bu ayaklarimi dun 🤣🤣

15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Geç döllenme de olabilir sağlıksız da, haftaya belli olur dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
İlk randevumda benimki altı gün gerideydi en sonuncuda üçe veya ikiye düştü kalp atışı vs normal. Dün de dr bir haftaya kadar normal demişti. İnş öyledir canım sen içini ferah tut olacağına varıyor kendini yormamaya çalış bekle sadece. Başka doktor da deneyebilirsin arkadaşların dediği gibi

Kontrol randevusu olarak geçtiği için ücretsiz diye biliyorum. Kaç yere sorduysam aynısını söylediler. Ama üniversite hastanesi hakkında bilgim yok. Bence de en iyisini yapmışsın. Belki de haftaya gümbür gümbür duyacaksın kalp atışını. İçini ferah tut. 🌸
Benimde umudum o yönde aslında ama duyulmazsa da artık kendimi yıpratmayacağım diye söz verdim . Bundan önceki kürtajımda o kadar çok yüklendim ki kendime 1,5 sene korunmasız olmasına rağmen hamile kalamamıştım . En azından bu kez de olmadı der genetik testlerim çıkınca daha da temkinli ilerlerim diye düşündüm. İnşallah duyarım tabi bir mucize olur da bunlara da gerek kalmaz

O sirada saci cildi 💅🏼💩 e dönen ben 🤣🤣
IMG_1773.webp

Ben de bu iki uygulamayı kullanıyorum. Happy Mom’ın attığı bildirimler beni eritiyor 🥹
Onu sirf o yuzden seviyorum. Kalp atisi sesiyle otururken bi anda annecim seni ozledim filan yaziyor ya ekranda, hemen agliyorum ahahahaha. Oburunde de animasyon olmasi cok guzel uc boyutlu

Back
X