2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sezeryan dogum yapan arkadaşlar, doktorunuz hangi ilaclari verdi acaba?? Bana antibiyotik ve agri kesici ama minoset plus vermiş, normalde kullanılmaz gebelikte ve emzirirken, o yuzden ben parol ile devam ediyorum yine belki bi yanlislik olmuştur diye, kontrolde sorucam bakalim

Bana kan hapı, kan sulandirici iğne, antibiyotik ve minoset plus verdi hamileligimde de minoset kullandim cnm ben

Benim önceki doğumum da minoset verdiydi dr kullanılıyor kan sulandırıcı iğne ile kan ilacı da yazdı bu doğumda

Evet doğru söylüyorsun biliyorum ama iste elimde değil stres yaptım nabzım yüksek hep iki gündür
Hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıkla kavuş pasanabenle senin imzamız aynı ben cumartesi kavuşacak insAllah paşama sağlıkla gelsinler bebisler
Zaten 3-5 kişi kaldık hepimiz kavuşuyoruz sanırım on güne kadar kuzularımıza

Evet doğru söylüyorsun biliyorum ama iste elimde değil stres yaptım nabzım yüksek hep iki gündür

Zaten 3-5 kişi kaldık hepimiz kavuşuyoruz sanırım on güne kadar kuzularımıza
Aynen cnm az kaldı artık bütün nisan anneleri doğum yaptı sayilir

Bana kan hapı, kan sulandirici iğne, antibiyotik ve minoset plus verdi hamileligimde de minoset kullandim cnm ben
Evt banada kan hapi verdi. Onceden plus kullanilmiyordu, yeni başlandı galiba, saol canim
Benim önceki doğumum da minoset verdiydi dr kullanılıyor kan sulandırıcı iğne ile kan ilacı da yazdı bu doğumda
Banada kan ilaci yazmisti unutmusum canim, bende kullanirim olmadi

Kızlar iyi günler bende katıldım araniza 5 haftalık hanileyim yeni öğrendim beta1400 keseyi ne zaman görebiliriz acaba

Dogum yapan arkadaslardan Imom latte kullanan var mi ? Doktorum lohusalik doneminde kullanmami onerdi. Imom kullanmaya basladigimdan beri saclarim hic dokulmuyor, acaba latte'sinde de bu mucizevi ozellik var midir

Merhaba hanımlar. 19 gün önce doğum yaptım. Bebeğim düşük doğum ağırlıklı. Bir kaç gündür gün içinde nadiren olan hırıltı başladı ve normal olduğunu okudum. Ama simdi arttığını fark ettim ve cok endişeleniyorum. Bulunduğum yerde havalar soğuk olduğu icin dışarı çıkarmaya da korktum. Başınıza geldi mi ? Tecrübeli anneler bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz ? Yarın aile hekimimize gitmeyi düşünüyorum. Tabi yarına kadar içim icimi yiyecek.

Kızlar iyi günler bende katıldım araniza 5 haftalık hanileyim yeni öğrendim beta1400 keseyi ne zaman görebiliriz acaba
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle ben kese görmeye gitmedim. 2 günde bir 3 kere beta baktırıp 6+3te direkt kontrole gittim. Kalp atışını duyup geldim. Bence biraz bekleyip kalp atışını duymak en güzeli

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle ben kese görmeye gitmedim. 2 günde bir 3 kere beta baktırıp 6+3te direkt kontrole gittim. Kalp atışını duyup geldim. Bence biraz bekleyip kalp atışını duymak en güzeli
Allah razı olsun evet bende kan verdim sizin gibi. Ya bugün 5 haftalık oldu benim bebiş haftaya görülür o zaman inşallah ☺

Bebegim küçükken udi hindi yağı kullanmistim öksürüğü vardi, sırasıyla göğsüne ve sırtına surup sıcak bir bezle desteklemistim geçmişti cok şükür ve yine sarımsaklı zeytinyagi yapıp ayaklarina surebilirsin buda cok iyi bir yöntem, onuda kullanmistim, Ikiside zararsız doğal yöntemler. Normalde zaten bu kadar küçük bebeklere ilac verilmiyor cok önemli birsey olmadıkça, belki burnu doludur, burnuna serum fizyolojik sıkıp, burun temizleme aparati ile temizleyebilirsin

Günaydın canım uykusuz düşünceli ve stresliyim sen nasılsın
Hayırdır cnm nedenvalla benimde doğum yarın stresleyim biraz ve alerjim hala tam gecmedi kollaromda ve karnım da kaşıntı ve kızarıklıklar var ara ara çok aşırı kasiniyorum özellikle geceleri sinirlerim.alt üst olmuş durumda valla

Ya kıyamam geçmedi mi daha alerjin senin yarın benim de pazartesi malum tecrübeli anne sen bari stres yapma ben yaparım ikimizin yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…