2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet annem eve gitmek zorunda kaldı bir kaç gündür yalnızım biraz iş yapınca şişti ameliyat yerim işte
Sezeryan sonrasi bi ay kadar biri olmali demek ki emzirme yastigi kullaniyo musun ? En azindan kucagina alirken emizirirken rahat edersin.
Benim de annem minnosumuz 2 haftalikken gidecek dikisler iyilesene kadar k.valideyi gondermeyeyim bari.

Sezeryan sonrasi bi ay kadar biri olmali demek ki emzirme yastigi kullaniyo musun ? En azindan kucagina alirken emizirirken rahat edersin.
Benim de annem minnosumuz 2 haftalikken gidecek dikisler iyilesene kadar k.valideyi gondermeyeyim bari.

Kullanıyorum yavrum ama ister istemez hareket halinde oluyorsun çocuğu al koy otur emzir derken ameliyat yerin hep oynuyor
Benim annem 10 gün kaldı işte sonra gitmek zorunda kaldı ama git gel yapıyor.
Bende gün içerisinde hareket olsun diye az iş yapayım dedim ama olmadı sanırsam fazla yoruldum
Kv deyi asla istemem kalmasın evim pislikten göçsün ama kv de kalmasın

Ay bende çıkarayım bari ortaya topumu kaldırmıştım. pembemanolya kızçesini aldı kucağına bizi terketti bakalım 2.kim doğuracak senmi benmi
Geldim geldim sizi terk eder miyim hiç Kızçem için mandıra filozofu oldum vallahi bugüne kadar inanılmaz bir göğüs problemi yaşadım cok şiştiler ağrı yaptılar mastitin kıyısından döndüm bence . Eşimle masaj yap sağ babam sağ , bi yandan çocuğu emzir cok şükür bugün iyiyim. Bebekle hayat cok güzel ama kızım hayatımı renklendirdi hadi sizler de alın artık kucaklarınıza

Benimde göğüslerim hep sıkıntı oluyor bana doğumdan sonra. Kim ne derse yapıyodum valla. Hatta komiktir birisi demişti ki tıkanan göğsünü duşun altında dişli tarakla yukarıdan aşağı sağdan sola tara demişti. Valla onu bile yapmıştım ve gerçekten açılmıştı Aklınızda olsun süt bazen sertleşiyor bi türlü yumuşamıyor göğüs. O zaman bana çok iyi gelmişti.

Haklisin canim Allah kolaylik versin insallah bir an once sezeryan agrilarin gecerBen k.valideye mecburum, annem git gel yapamayacak kadar cooook uzaklarda. Benimki iyidir cok mudehale etmez ama belli de olmaz ederse kendi bilir esim gonderir oyle anlastik

Benimkisi de öyleydi normalde ama ben doğum yapınca içinden başka biri çıktı.
Sanki kendi doğurdu
İnşallah seninkiyle sorun yaşamazsın canım

Ya ben gecen 17bin adim attim, ayaklarim haric her yerim sapasaglamdi hayret ettim. Hastane yurume mesafesinde 10dk hatta doguma yuruyerek gidicem diyodum ama sabah 6.30da giris yapacaksiniz dediler, o saatte yuruyerek gitmem
Maşallah nasıl yürüdün o kadar sabahları buz gibi oluyor, donarsın gidene kadar, sen yine de arabayla git canım

Eşim işe gidip geliyor en azından bir yemek yapmak gerekiyor
Evet canım sonradan okudum yazdıklarını. Haklısın tabi ki ama ameliyatlısın sonuçta. Fazla eğilip bükülmemeye çalış en azından. O kaynanan dilini değil elini çalıştırıp iki kap yemek getirsin oğluna bi zahmet sana da faydası olur hem.

Maşallah nasıl yürüdün o kadar sabahları buz gibi oluyor, donarsın gidene kadar, sen yine de arabayla git canım
Durmadan degil ya sabahtan aksama kadar disaridaydik gezdik yedik ictik derken aksam eve gelince 17bin adimi gorunce sadece ayaklarimin agrimasina sasirmistim. Benimki normal dogum olsa 40+da suniyle anca gelirdi yani o kadar keyfi yerinde.
Aynen soguk olur karanlik olur kopekler olur hic riske atmaya gerek yok.

Geçen geldi yemek yapmaya dillere destan bir yemek yaptı görsen

Bu haftalarda yine iyi bence benim bel ağrısı başlayınca yatıncaya kadar geçmiyor. Sağlıkla gelsinler de nasıl geldiklerinin pek önemi yok ay evet köpek büyük sıkıntı

Bu da denenebilir yani dün öyle kötüydüm anlatamam, bu göğsümü kesecekler heralde benim dedim aşağı doğru kocaman bişey öyle bir sarktı ki ve öyle ağır ki.. Sıcak duşun altında masaj yaptım, kızımı ilk başta cok emziremedim çünkü kocaman oldular ağzına girmedi . Sağım yaptım masaj yaparak , beze beze olmustu tıkanıklıklar . Sonrasında sağınca yumuşar gibi oldular biraz zor oldu ama kızımı düzenli emzirmeye başladım ve gerçekten pompanın 2 saatte yaptığı işi bebekler 10-15 dakikada yapıyor inanılmaz açıldı kanallarım cok şükür o koca meme görüntüsü ve ağırlığı gitti bu arada mochi ne mükemmel şeymiş , bi memeyi sağarken diğerinden süt geliyordu kağıt havlu falan tutuyordum sütler heba oluyordu , şimdi mochi takıyorum sağım ya da emzirme sırasında baya süt topluyor boştaki memeden. Mandıra işleri böyle işte hayatım meme süt bebek oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…