2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ya kıyamam geçmedi mi daha alerjin 🥺 senin yarın benim de pazartesi malum tecrübeli anne sen bari stres yapma ben yaparım ikimizin yerime ☺️
Valla gününü bilmek insani stres yapıyomuş valla cnm ilkim.normaldi zaten ikincide sezeryandi ama normal kontrole gittiğimde sancı çıkmıştı dedi yatis yapıyoruz doğuma alıcaz bunda gününü bilmek biraz stres yaptırdı bana son 2 haftadır da hastalıktan sıkıntılı zamanlar geçiriyorum diye korkmaya başladım Rabbim kimsenin başına vermesin alerji urtiker illetini kasinti geldiği an kendini parcalasan gözüne gelmez yani zaten uykular haram oldu kaşıntıda çabası ara ara öksürüğün.oluyo ama eskiye göre biraz daha iyi insAllah bu doğumda bu urtikerden temelli kurtulurum geçer gider yoksa dayanacak takatim.kalmadi valla

Valla gününü bilmek insani stres yapıyomuş valla cnm ilkim.normaldi zaten ikincide sezeryandi ama normal kontrole gittiğimde sancı çıkmıştı dedi yatis yapıyoruz doğuma alıcaz bunda gününü bilmek biraz stres yaptırdı bana son 2 haftadır da hastalıktan sıkıntılı zamanlar geçiriyorum diye korkmaya başladım Rabbim kimsenin başına vermesin alerji urtiker illetini kasinti geldiği an kendini parcalasan gözüne gelmez yani zaten uykular haram oldu kaşıntıda çabası ara ara öksürüğün.oluyo ama eskiye göre biraz daha iyi insAllah bu doğumda bu urtikerden temelli kurtulurum geçer gider yoksa dayanacak takatim.kalmadi valla
Cok az kaldi canim yarin her sey bitecek insallah mis kokuluyu kucağına alınca dert tasa kaşıntı kalmayacak 🌸

Cok az kaldi canim yarin her sey bitecek insallah mis kokuluyu kucağına alınca dert tasa kaşıntı kalmayacak 🌸

Göbüşler taş gibi kalçalar yamuk yumuk yürüyüşler paytak paytak😅Normal doğumu bekleyenler olarak herşey muallak. Bekliyoruz diyelim 🤷‍♀️
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm sağlıkla alalım da kucagimiza bebisleri sonrasında fıstık gibi olucaz insAllah🥰🥰

Kızlar yarın saat 6.30 da yarışım yapılacak hayırlısıyla sezeryana alincak umarım herşey yolunda olur dualarınızı bekliyorum🥰
Dualarım seninle , çok güzel doğumun olur inşallah hemen süt gelir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gerçi sen deneyimlisin ama ben 4 gündür süt savaşı içindeyim 🤦🏼‍♀️ Her kafadan bir ses çıkıyor inş sen rahat rahat geçirirsin süreci

Oooh sen de kavuşuyosun bebişine💙 kolay bir doğum olsun inşallah🙏 darısı biz bekleyenlerin başına🤗

Gerçi sen deneyimlisin ama ben 4 gündür süt savaşı içindeyim 🤦🏼‍♀️ Her kafadan bir ses çıkıyor inş sen rahat rahat geçirirsin süreci
Sagolun kızlar Allah razı olsun 🥰 bi stres heycan sardı beni valla farklı duygular icindeyim🤷‍♀️😊

Zaten ağzı olan konusuyo cnm tecrübesi olmayan evli olmayanlar bile insana nasihat vermeye calisiyo

Aaa dogum yaptin mi 🙈🙈 Gozun aydin Allah anali babali buyutsun 🙏 Hersey yolundadir umarim 💕
11 Nisan da bebeğimin düşük doğum ağırlıklı olacağını söyledikleri için sezeryan ile doğum kararı alındı . Spinal olacaktım tutmadı , ameliyathane de genel anesteziyle bebişimi aldık ve ilginçtir düşük doğum ağırlıklı değildi 🙃
Sevinsem mi üzülsem mi anlamadım .. 2 gün hastanedeydik fakat sütüm az geldiği için bebeğe mama desteği ile devam ettik evdeyiz ve hala sütüm az .. bazen krizlere giriyor yavrum ne yapacağımı şaşırıyorum
Ve evde bana yardımcı olmak için gelenler daha çok zorluk çıkarıyor ..
süt için arttırma çabası içindeyim :)

Zaten ağzı olan konusuyo cnm tecrübesi olmayan evli olmayanlar bile insana nasihat vermeye calisiyo
Evet “ ya sabır “ çekerek geçiyorum .. benim gerilmeme sebeb olan tek şey bebeğimin çok fazla ağladığı sıra gelip yardımcı olmak yerine alakasız soru sormaları oluyor .. ama geçecek bugünler gün sayıyorum ..

Evet “ ya sabır “ çekerek geçiyorum .. benim gerilmeme sebeb olan tek şey bebeğimin çok fazla ağladığı sıra gelip yardımcı olmak yerine alakasız soru sormaları oluyor .. ama geçecek bugünler gün sayıyorum ..
Canımm gözün aydın doğum yapmışsın , allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Canını sıkma kimse icin, inan hepimizin etrafında var öyle can sıkıcı sorular soranlar , stresimize stres yükleyenler . Sen bebeğine odaklan geri kalan hiçbir şey sizden önemli ve değerli değil. Bebişi de benim için bir güzel koklayıver❤️

X