2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yaa korkuyorum bu ameliyat işlerinden ondan duygularım karışık yoksa hamilelik yetti canima
Sezeryan olacak ne ilk ne de son kadinlariz canim. Iyi tecrube yasayanlar da var kotu de. Ben kendimi iyiye hazirladim. Doktorun tecrubesi, anestezi doktorunun verecegi dozu ayarlayabilmesi vs bunlar cok onemli. E tabi sonra kisinin bunyesi de onemli. Doktorumuza guvenelim
Hem bizim buradaki kizlar bebisleri kucaklarina alinca herseye degdigini soyluyolar. 9 ay karnimizda olan minigin bi anda koynumuzda olmasi rabbimin bi mucizesi

Hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıkla kavuş pasanabenle senin imzamız aynı ben cumartesi kavuşacak insAllah paşama sağlıkla gelsinler bebisler

Bisey olmaz kızlar azıcık kaldı kendinizi motive edin güzel düşünün ve sonrada bi bakmışsınız ki gelmiş bebeler göz acip kapatana kadar geciyo zaman
Gözün aydın cnm Rabbim.saglikla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun insAllah

Sorma ya, çocuk doğcak hadi artık diyorlar e doğmadan adı belli olsa da bir önemi yok sonuçta. Şuan en önemli şey sağlıkla kucağıma alabilmek
Aman boşver cnm bizde 4 kizimin ismini hiç konuşmadık doğuma kadar doğumdan sonra karar verip koyuyorduk bundada ölen dedemizin ismini koyacağız ondan belli eşim çok istiyordu her zaman diyordu birgün oğlum olursa babamın ismini koyacağım diye önemli olan sağlık başka bişeyin önemi yok valla

sezeryanmı canım seninde 4. ye

Öyle tabi, kız olsa aklımda vardı bir iki seçenek ama erkek çocuğa isim bulmak zormuş. İlk benim de aklıma dedelerin isimleri geldi ama tamam kesin o olsun diyemedik. Bakalım artık doğduktan sonra kesinleştiririz. Şuan doğum telaşı var bir de onu düşünemicem

Valla ben oğluma ve kızıma rahat isim bulmuştum,bu sefer kızıma secemiyorum

Valla ben oğluma ve kızıma rahat isim bulmuştum,bu sefer kızıma secemiyorum
Ben biraz bilindik isim olsun istiyorum. Mesela bu ara aras, araz, uras, Uraz çok meşhur o yüzden hiç düşünmedim. Bazı isimler çok yaramaz oluyor, onları da eledim. Bir şekilde bulunur çok zorlamıyorum kız olsa asya, aylin olabilirdi

Bencede cnm zaten her halükarda konulacak isim sağlıkla dogsunlarda isim kolay

Bizde babası karar verdi ismine evdeki herkesin bir fikri vardı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…