- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Valla gününü bilmek insani stres yapıyomuş valla cnm ilkim.normaldi zaten ikincide sezeryandi ama normal kontrole gittiğimde sancı çıkmıştı dedi yatis yapıyoruz doğuma alıcaz bunda gününü bilmek biraz stres yaptırdı bana son 2 haftadır da hastalıktan sıkıntılı zamanlar geçiriyorum diye korkmaya başladım Rabbim kimsenin başına vermesin alerji urtiker illetini kasinti geldiği an kendini parcalasan gözüne gelmez yani zaten uykular haram oldu kaşıntıda çabası ara ara öksürüğün.oluyo ama eskiye göre biraz daha iyi insAllah bu doğumda bu urtikerden temelli kurtulurum geçer gider yoksa dayanacak takatim.kalmadi vallaYa kıyamam geçmedi mi daha alerjinsenin yarın benim de pazartesi malum tecrübeli anne sen bari stres yapma ben yaparım ikimizin yerime
Cok az kaldi canim yarin her sey bitecek insallah mis kokuluyu kucağına alınca dert tasa kaşıntı kalmayacakValla gününü bilmek insani stres yapıyomuş valla cnm ilkim.normaldi zaten ikincide sezeryandi ama normal kontrole gittiğimde sancı çıkmıştı dedi yatis yapıyoruz doğuma alıcaz bunda gününü bilmek biraz stres yaptırdı bana son 2 haftadır da hastalıktan sıkıntılı zamanlar geçiriyorum diye korkmaya başladım Rabbim kimsenin başına vermesin alerji urtiker illetini kasinti geldiği an kendini parcalasan gözüne gelmez yani zaten uykular haram oldu kaşıntıda çabası ara ara öksürüğün.oluyo ama eskiye göre biraz daha iyi insAllah bu doğumda bu urtikerden temelli kurtulurum geçer gider yoksa dayanacak takatim.kalmadi valla
Göbüşler taş gibi kalçalar yamuk yumuk yürüyüşler paytak paytakGünaydın kızlar nasilsiniz
Cok az kaldi canim yarin her sey bitecek insallah mis kokuluyu kucağına alınca dert tasa kaşıntı kalmayacak
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm sağlıkla alalım da kucagimiza bebisleri sonrasında fıstık gibi olucaz insAllahGöbüşler taş gibi kalçalar yamuk yumuk yürüyüşler paytak paytakNormal doğumu bekleyenler olarak herşey muallak. Bekliyoruz diyelim
Hahyırlı doğumun olsun inş,kaçıncı haftadasınKızlar yarın saat 6.30 da yarışım yapılacak hayırlısıyla sezeryana alincak umarım herşey yolunda olur dualarınızı bekliyorum
Hadi bakalim hayirlisi olsun dualarimiz seninle. Yarin bu saatlerde oglunla koyun koyunasinizKızlar yarın saat 6.30 da yarışım yapılacak hayırlısıyla sezeryana alincak umarım herşey yolunda olur dualarınızı bekliyorum
38+5 oluyo cnmHahyırlı doğumun olsun inş,kaçıncı haftadasın
Allah razı olsun cnm insAllah cnmHadi bakalim hayirlisi olsun dualarimiz seninle. Yarin bu saatlerde oglunla koyun koyunasiniz
Oooh sen de kavuşuyosun bebişineKızlar yarın saat 6.30 da yarışım yapılacak hayırlısıyla sezeryana alincak umarım herşey yolunda olur dualarınızı bekliyorum
Dualarım seninle , çok güzel doğumun olur inşallah hemen süt gelirKızlar yarın saat 6.30 da yarışım yapılacak hayırlısıyla sezeryana alincak umarım herşey yolunda olur dualarınızı bekliyorum
Offfff benimki de .. daha 4 günlük diye düşünüyorum ama sanırım sürüyor bu huzursuzlukBütün gece dalıp uyuyamadı15 _20 dakikalık uykulara sabah ettik
Aaa dogum yaptin miOfffff benimki de .. daha 4 günlük diye düşünüyorum ama sanırım sürüyor bu huzursuzluk
Oooh sen de kavuşuyosun bebişinekolay bir doğum olsun inşallah darısı biz bekleyenlerin başına
Sagolun kızlar Allah razı olsunDualarım seninle , çok güzel doğumun olur inşallah hemen süt gelir
Gerçi sen deneyimlisin ama ben 4 gündür süt savaşı içindeyimHer kafadan bir ses çıkıyor inş sen rahat rahat geçirirsin süreci
Zaten ağzı olan konusuyo cnm tecrübesi olmayan evli olmayanlar bile insana nasihat vermeye calisiyoDualarım seninle , çok güzel doğumun olur inşallah hemen süt gelir
Gerçi sen deneyimlisin ama ben 4 gündür süt savaşı içindeyimHer kafadan bir ses çıkıyor inş sen rahat rahat geçirirsin süreci
11 Nisan da bebeğimin düşük doğum ağırlıklı olacağını söyledikleri için sezeryan ile doğum kararı alındı . Spinal olacaktım tutmadı , ameliyathane de genel anesteziyle bebişimi aldık ve ilginçtir düşük doğum ağırlıklı değildiAaa dogum yaptin miGozun aydin Allah anali babali buyutsun Hersey yolundadir umarim
Evet “ ya sabır “ çekerek geçiyorum .. benim gerilmeme sebeb olan tek şey bebeğimin çok fazla ağladığı sıra gelip yardımcı olmak yerine alakasız soru sormaları oluyor .. ama geçecek bugünler gün sayıyorum ..Zaten ağzı olan konusuyo cnm tecrübesi olmayan evli olmayanlar bile insana nasihat vermeye calisiyo
Canımm gözün aydın doğum yapmışsın , allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahEvet “ ya sabır “ çekerek geçiyorum .. benim gerilmeme sebeb olan tek şey bebeğimin çok fazla ağladığı sıra gelip yardımcı olmak yerine alakasız soru sormaları oluyor .. ama geçecek bugünler gün sayıyorum ..