2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gozun aydinnn doğurmuşsun haberimiz yok kimseyi dinleme senin iç güdülerin sana yol gösterir. Sütünü de dert etme o kadar yeterki sağlıklı olsun bebisin de sen de
Spinal tutmadı yazmışsın bir yerde o nasıl oldu be canim?

Iki farkli doktora gidiyordun ve ikisinin de ultrason olcumleri tutmadi desene. Iyi yonde tutmamis en azindan Kac kilo dogdu peki ?
Sut icin arastirdigim kadariyla en temel sey kafa rahatligi ve bol su icmekmis. Ek olarak hurma, dereotu, dut kurusu hosafi, rezene falan iyi yonde etkiliyormus.
Sen veya esin evdekilerle guzelce konusun bu surecte seni gereksiz yere uzmesinler. Maalesef annenin huzursuzlugu bebege yansiyor. Ve hatta anne huzursuz anindayken bebegini emzirmesin, biraz sakinlesip oyle emzirsin diye okumustum. Mama kotu bisey degil iyi ki var, sen mama takviyesi yap ama bu surecte goguslerini uyarmaya calis. Burada dogum yapan kizlar hep sagdilar ve baya ise yaradi.

Geçecek cnm az daha sabir valla neler geçmişimi hayırlısıyla bi toparlanda sende bebisinde iyi olun onlarda gider elbet evlerine

3050 gr doğdu miniğim , pozisyonu ölçüme uygun değildi söylemişti perinatolog ama kendi dr muz riske atmayalım dedi .
Yazdığın her şeyi yapıyorum ve eşim bu konuda inanılmaz sabırlı dün onlara küçük kibar bir ders verdi saat 2 gibi beni ve bebeğimi evden aldı emzirme eğitimine götürdü ( bütün çıkılmaz demelere rağmen) eve gelince onlara videoları gösterdi .. bebek bizim işimiz siz evde rahatınıza bakın dedi , bugünde süt sağım makinesi kiraladık inanılmaz büyük rahatlık ağrısız sızısız sağım yapıyorum..

4melek1anne canim benim sağlıkla al kucağına inşallah

Bütün dualarım seninle canım, sağlıkla al kucağına insallah her şey mükemmel olsun sizin için
Çok çok sağolun kızlar Allah razı olsun stres yaptim çocukları eşim.annemlere götürdü az önce onları yollarken arkalarından ağladım sabah hastahaneye saat 6 da gidicez annemide alıcaz o yüzden kızlarıma kız kardeşlerim bakacak zaten burada genelde 1 gece tutuyorlar hastahanede bir sıkıntı çıkmadığı müddetçe bakalım hayırlısıyla güzel geçer inşallah hersey

Masallah kilosu cok guzel Esini de tebrik ederim bilincli davranmasi ne guzel, aslinda bazen kizsakta en buyuk destekcilerimiz eslerimiz Sut konusunda O Obayram baya uazmetti ve masallah sutu guzel geliyor mamasiz devam ediyor nazar degmesin o musait vaktinde sana neler yaptigini anlatabilir
Senin zaten dogum yapali 4 gun olmus zamanla artacagina inaniyorum. Ben mesela sezeryan olacagim icin ilk 2-3 gun gelmeyebilir kafana takma sonra gelecektir diye kendimi motive ediyorum. Malum sezeryanda hemen gelmeyebiliyor. Tum annelerin bol sutleri olsun insallah

Maşallah cnm kilosu guzeliyi yapmış esintebrik ediyorum anlayışlı eşleri ayakta alkışlıyorum valla

S Shinem 1er gun arayla doguracagiz. Ben kendimi bakima aldim. Haftasonu kendiliginden gelmek isterse arada kaynamamasi adina bugun kuafor islemlerimi tamamladim. Annemle hosaf falan yaptik. Sezeryan sonrasi icin kayisi hosafini cok oneriyolar aklinda bulunsun bi kavanoz hastaneye goturecegim, yeme icme serbest olunca bol su ve hosafimi icecegim. Sonra biraz yuruyus ve gaz cikarma islemi Basim agrirsa bitter cikolata esliginde nescafe icecegim. Sende durumlar nasil
Oyle kendimce hazirlaniyorum ama hicbir sey planladigim gibi gitmeyecek diye korkmuyor degilim, yine de tedbiri elden birakmamak gerek.
Pazertesi aksam guzel bi dus ve tekrar kuafore gidip fon falan cektirecegim cok cok heyecanliyim

Ahhhh inşallah .. en büyük sıkıntı açlık krizi .. ama bana sütün yok dediler meğerse sütüm varmış sadece emzirme yöntemim yanlışmış , dün eğitimde sütü görünce çok şaşırdım ve üzüldüm saçma sapan yöntemler göstermişler bana memelerim bezelenmişti elle sağımı öğrettiler bebeğin pozisyonunu da tabi bi an da her şey değişti
O Obayram paykaşırsa sevinirim

Sezeryan olup hemen sütü gelen çok yakın arkadasım var , ben mama desteği aldım ama üzülmüyorum olan oldu .. evet eşim bebek ve benim için sakin ve kararlı .. bana kalsa ağlama krizlerine girmiştim ..

Valla bende bugün kuaföre falan gittim bütün işlerim bitti gece uyumadan öncede bir düşümü alırım.oh mis

Gercekten ohhh miss guzelce de uyuyabilirsen ne guzel olur ama heyecandan uyku tutmayabilir musait zamaninda hikayeni bekliyoriz
Valla son zamanlarda öksürük ve alerjim kaşıntıdan saat 6 oluyo anca uyuyabiliyorum bakalım insAllah bu gece herşey güzel.olur tabi yazarim yarın hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş kendimi toparladigim gibi yazicam size

Çok güzel bir doğum olsun inşallah sağlıkla al oğlunu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…