2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yaa korkuyorum bu ameliyat işlerinden ondan duygularım karışık yoksa hamilelik yetti canima 😅
Sezeryan olacak ne ilk ne de son kadinlariz canim. Iyi tecrube yasayanlar da var kotu de. Ben kendimi iyiye hazirladim. Doktorun tecrubesi, anestezi doktorunun verecegi dozu ayarlayabilmesi vs bunlar cok onemli. E tabi sonra kisinin bunyesi de onemli. Doktorumuza guvenelim 💕
Hem bizim buradaki kizlar bebisleri kucaklarina alinca herseye degdigini soyluyolar. 😍😍 9 ay karnimizda olan minigin bi anda koynumuzda olmasi rabbimin bi mucizesi 🙏🙏

Kızlar biz de kontrole gittik bugün. Nst de sancı çıktı, çatı muayenesi yapıldı pazartesiye kadar normal doğum bekliyoruz gelmezse pazartesi sabahı sezaryen ile kavuşacağız oğlumla. Ne hissedeceğimi bilemiyorum 🥺
Hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıkla kavuş pasana😊benle senin imzamız aynı ben cumartesi kavuşacak insAllah paşama sağlıkla gelsinler bebisler🥰

Benim de pek umudum yok aslında da hareket olur diye yapıyorum bişeyler. Yarın 5. Kata çıkıp inmeyi planlıyorum birkaç kez🤗 ya annemi de getirttim erkenden, önceden tek başıma sıkılıyodum, şimdi beraber sıkılıyoruz😅

Bizde de durum ayni birlikte sıkılıyoruz 😅 esim arabayi birakayim cikin gezin diyor ama Allah korusun yolda suyum falan gelirse bu sefer telas yaparim diye cikmiyoruz, bi koltukta annem diger koltukta ben ay zaman gecmiyo ay sıkıldık diyip duruyoruz 😅
Bisey olmaz kızlar azıcık kaldı kendinizi motive edin güzel düşünün ve sonrada bi bakmışsınız ki gelmiş bebeler göz acip kapatana kadar geciyo zaman😊
Merhaba hanımlar. Biz kavuştuk kızımla çok şükür. 11 Nisan'da dünyaya geldi. Ama çok zorlu bir sezeryan geçirdiğim için ancak toparlanıp yazabildim. Darısı tüm bekleyen anne adaylarına inşallah. Sağ salim kavusmanizi diliyorum🥰
Gözün aydın cnm Rabbim.saglikla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun insAllah🥰

Sorma ya, çocuk doğcak hadi artık diyorlar😁 e doğmadan adı belli olsa da bir önemi yok sonuçta. Şuan en önemli şey sağlıkla kucağıma alabilmek🙏
Aman boşver cnm bizde 4 kizimin ismini hiç konuşmadık doğuma kadar doğumdan sonra karar verip koyuyorduk bundada ölen dedemizin ismini koyacağız ondan belli eşim çok istiyordu her zaman diyordu birgün oğlum olursa babamın ismini koyacağım diye önemli olan sağlık başka bişeyin önemi yok valla😊

Aman boşver cnm bizde 4 kizimin ismini hiç konuşmadık doğuma kadar doğumdan sonra karar verip koyuyorduk bundada ölen dedemizin ismini koyacağız ondan belli eşim çok istiyordu her zaman diyordu birgün oğlum olursa babamın ismini koyacağım diye önemli olan sağlık başka bişeyin önemi yok valla😊
sezeryanmı canım seninde 4. ye

Öyle tabi, kız olsa aklımda vardı bir iki seçenek ama erkek çocuğa isim bulmak zormuş. İlk benim de aklıma dedelerin isimleri geldi ama tamam kesin o olsun diyemedik. Bakalım artık doğduktan sonra kesinleştiririz. Şuan doğum telaşı var bir de onu düşünemicem😅

Öyle tabi, kız olsa aklımda vardı bir iki seçenek ama erkek çocuğa isim bulmak zormuş. İlk benim de aklıma dedelerin isimleri geldi ama tamam kesin o olsun diyemedik. Bakalım artık doğduktan sonra kesinleştiririz. Şuan doğum telaşı var bir de onu düşünemicem😅
Valla ben oğluma ve kızıma rahat isim bulmuştum,bu sefer kızıma secemiyorum

Valla ben oğluma ve kızıma rahat isim bulmuştum,bu sefer kızıma secemiyorum
Ben biraz bilindik isim olsun istiyorum. Mesela bu ara aras, araz, uras, Uraz çok meşhur o yüzden hiç düşünmedim. Bazı isimler çok yaramaz oluyor, onları da eledim. Bir şekilde bulunur çok zorlamıyorum😅 kız olsa asya, aylin olabilirdi😊

Bencede cnm zaten her halükarda konulacak isim sağlıkla dogsunlarda isim kolay😊

Çok yok onu soran şimdilik ama adı belli değil mi daha diyor herkes. Değil diyorum inanmıyolar😒 yakıştıramadık napalım. Diyorum doğunca koyarız, şimdi Mahmut deriz çocukta Orçun tipi vardır olmaz. Tipine bakar koyarız bişey acelesi yok😅
Bizde babası karar verdi ismine evdeki herkesin bir fikri vardı ama

X