- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
evet gözükmemesi normal demi o zaman. çarşamba görülür müÖzellikle bakmadık kanda ama en başımdan beri 2.5 kat artarak ilerliyordu tahmini olarak 1700 küsürdü 338 çok erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gözükmemesi normal demi o zaman. çarşamba görülür müÖzellikle bakmadık kanda ama en başımdan beri 2.5 kat artarak ilerliyordu tahmini olarak 1700 küsürdü 338 çok erken
Şu an yok,gerci su an hic bi belirtim yok,doktora gitsem nafile cunku hic birsey goremeyiz cok kucuk.Kasik agrim basladi az evvel regl olacak gibi,her an sokulecem sanki inanasim gelmiyor hamile olduguma canim sıkkın o yuzden birazKefir hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim kefir alayım. Doktor randevum Çarşamba. O zamana geçer belki.
Şu an olmadınız mı :) kabız olmaktann iyidir gibi bilemedim ki. Bunda karnın ağrıyor ben mide bulantısı baş dönmesi falan biliyordum. Burun tıkanıklığı ve ishalde gebelik belirtileri arasındaymış.
kan testi vermediniz mi ? olumlu düşünün , zaten o tarz ağrıların olması normal değil mi gebelikte ?Şu an yok,gerci su an hic bi belirtim yok,doktora gitsem nafile cunku hic birsey goremeyiz cok kucuk.Kasik agrim basladi az evvel regl olacak gibi,her an sokulecem sanki inanasim gelmiyor hamile olduguma canim sıkkın o yuzden biraz
Evet normal diyorlar.Verdim 2 kez 2 gun arayla ilki 101 ikinci 312 cikti hamile olduguma dair elimde ki tek sey de bu zaten,he birde regl olmadimgogus hassasiyetim cok fazlaydi 2 gundur o da yok oldubilmiyorum beklemekten baska elden bisey gelmiyorkan testi vermediniz mi ? olumlu düşünün , zaten o tarz ağrıların olması normal değil mi gebelikte ?
ptesi tekrar verin içiniz rahat eder. göğüs hassasiyeti nasıl oluyor. ağrıyor mu ? bendede hiç öyle şeyler yok.Evet normal diyorlar.Verdim 2 kez 2 gun arayla ilki 101 ikinci 312 cikti hamile olduguma dair elimde ki tek sey de bu zaten,he birde regl olmadimgogus hassasiyetim cok fazlaydi 2 gundur o da yok oldubilmiyorum beklemekten baska elden bisey gelmiyor
Kaç gün sürdü canım ve mıktarı ne kadardı rengi nasıldıBen 6.haftada yaşadım canm yerleşme kanaması dedi doktor ama emin olamadı kist vardı bbde 7cm 6 cm e düşmüş belki de o dağılıyor emin değiliz ama düşük olmasın diye ilaç verdi kullanıyorum bol bol yatıyorum
Merhabalar benimde tup bebek 2 ağustos transferim gününüzü doktor son regl tarihinibaz alarak mi hesapladiacabaBenim de inşallah 6+6 bugün . Tüpbebek .doğum Nisan görünüyor. Çok var daha yaaa inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızzz
Hassas oluyor dokunmak bile aci veriyor,icten ice sizliyor,gunes yanigi gibi bi aciptesi tekrar verin içiniz rahat eder. göğüs hassasiyeti nasıl oluyor. ağrıyor mu ? bendede hiç öyle şeyler yok.
2 gün sürdü kahverengi ilk gün çok ikinci gün azdıKaç gün sürdü canım ve mıktarı ne kadardı rengi nasıldı
Benim de kasık ağrım cok fazla ve benimde perşembe 20 cikti değerim, hem korkuyorum hem gitsem birsey cikmaz diyorum,perşembe inşallah gidecwgimŞu an yok,gerci su an hic bi belirtim yok,doktora gitsem nafile cunku hic birsey goremeyiz cok kucuk.Kasik agrim basladi az evvel regl olacak gibi,her an sokulecem sanki inanasim gelmiyor hamile olduguma canim sıkkın o yuzden biraz
Benim de yumurtlamadan beri sağım da hissediyorum ve kız istiyorumoyleymis canim cok merak ediyorum yaaa :) sag taraftaysa kiz sok taraftaysa erkek olabilir deniyor. benim bidik sag tarafta acaba kiz mi ki
Degerimi en son gecen hafta cuma 312 gordum 3 kat artmisti bir daha yaptirmadim.5.haftamin icindeyim gitsem de gorunmez o yuzden bekliyorum ben deBenim de kasık ağrım cok fazla ve benimde perşembe 20 cikti değerim, hem korkuyorum hem gitsem birsey cikmaz diyorum,perşembe inşallah gidecwgim
Hay allahım bu doktorları anlamak mümkün değil. Ne demek gebelik sayılmaz ne demek sağlıksızda ilaç versemde tutmaz. Bence doktorunuzu değiştirin doktorlukta bu kadar kadercilik olmaz başından sağar gibi. Değeriniz 761 olmuş maşallah hiç öyle şey olur mu? Gebesiniz endişe etmeyin lütfen. Çoğumuzun oluyor gerçekten kasık ve bel ağrıları bende yaşıyorum ve bunun normal olduğu söyleniyor. Lütfen yarın başka bir doktora gidin, lekelenmenizi söyleyin size muhtemelen progestan vericek belki kesenizi bile görebilirsiniz, göremesenizde üzülmeyin 2-3 güne görüceksinizdir. Sakın gitmeyi ihmal etmeyin ama lekelenmeniz varmış ve kendinizi üzmeyin ne olurMerhaba hanımlar İnsallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Pazartesi günü beta 12 çıktı Çarşamba 79. Cuma 214 Pazar 761 Aşırı bir kasık ağrım var kahverengi yoğun lekelenmelerim oluyor. Doktorum ilaç Vermedi “sağlıksızsa ilaç versem de tutunmaz” dedi. Acile gittim sancım çok var dedim “gebelik bile sayılmaz” dedi. Bekliyorum bakalım ne zaman gebelikten sayacaklar insallah o zamana kadar kaybetmem bebeğimi. kasık ağrım çok zorluyor adetim sökülüyormuş gibi. Sizlerin de kasık ağrısı varmış umarım normaldir bu ağrılarımız
Harikasın ben de bu tarz kitaplar arıyorum hem bilgilenmek hem kendimi oyalamak için kuruntularımdan.. kızlar bunun gibi bildiğiniz önereceğiniz kitaplar, videolar varsa paylaşalım birbirimizle. Mesela ben Ceyda Düvencinin 4 sene önce açtığı youtube kanalını yeni keşfettim. Her haftaya özel yanında uzmanla video çekmiş. Bu hafta neler olabilir, özellikle bu hafta neler yemeliyiz gibi gibi. O zaman kendisi de oğluna hamileymiş bire bir çekip devam etmiş. Açıkcası çok hoşuma gitti tavsiye ederim. Anne tv idi kanalın adı sanırım.Kızlar bu kitabı okumaya başladım . Kafamızdaki bütün soruların cevabı içinde mevcut.644 sayfa muhteşem bir kitap ben çok faydalı buldum, tavsiye ederim .
Simdi benimde icime bir şüphe düştü,gittim bir daha test yaptırmaya, 2 saate çıkar dedi,hayırlı haber alırım inşallqhDegerimi en son gecen hafta cuma 312 gordum 3 kat artmisti bir daha yaptirmadim.5.haftamin icindeyim gitsem de gorunmez o yuzden bekliyorum ben de
Çok üzücü, inşallah içerideki yavrunuzu rabbim bağışlarKızlar merhaba, kötü bir haberle geldim.. Bir kaç gündür karın ağrısı şikayetim vardı. Dün kontrole gittim ve Bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim.. Ama bir tanesi rahim duvarında olduğundan dış gebelik olarak değerlendirildi. İkisi de haftasıyla uyumlu ikisi de sağlıklı ve ikisinin de kalp atışını duydum.. Ama rahim duvarına yakın olan bebeğimin alınması gerekiyor ve çok riskli diğerini de kaybetme riskim var.. Ne yapacağımı şaşırdım dünden beri kendimde değilim. 40000 kadından birinde olabilecek, Heterotopik gebelik adı verilen nadir bir durum..