- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Maşallah 4. Sanırım. Allah yardımcın olsun. Bakmada kolaylıklar dilerim. Benim hiç belirtim yokYaaa maşallah cnm sağlıkla ilerlesin hamileliğin insAllahben kan vermedim valla çok aşırı halsizim hiç takatim yok öyle başım yerde gibi akşam saat dokuz buçukta uyku moduna geçiyorum ama uyuyamiyorum iki gebelik geçirdim bu kadar halsizlik olmadı üstelik 2. Hamileligimde ikizlere hamileydim bu biraz zorluyo beni
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunMasA
MasAllah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah
Evet cnm dördüncü 3 prensesim var Rabbim nasip etse birde hayirli saglikli oğlum olsun istiyorum tabi kismetMaşallah 4. Sanırım. Allah yardımcın olsun. Bakmada kolaylıklar dilerim. Benim hiç belirtim yok2 şey var burun tıkanıklığı ve beyazımsı yoğun akıntı. Küçük olduğu için mi acaba
Öyle olduğunu bilmiyordum5+1 ,6.hafta demek iste ama sanırım gec döllenme
Evet yatmadan önce hap olarak alıyorumProgestan hap olarakmi kullanıyorsun cnm
Progestani ben mayista kullanmistim bas donmesi halsizlik yapiyorduEvet yatmadan önce hap olarak alıyorum
Evet biliyorum yumurtlama günüm 15 agustos ama 18 inde çatladıÖyle olduğunu bilmiyordumyumurtlama gününü biliyor musunuz?
Ben de hiç bişi almayı düşünmüyorum son aylara kadar.Kızlar aranızda hiç alışveriş yapan var mı? Ben daha bir şey almayı düşünmüyorum ama bilemedim
Benim ki 0.49 cm yazıyor normal mi bilmiyorum sizin kaç çıktıKalp atışını duyanlar baş popo mesafesi kaç çıktı sizde ?
Hayirli olsun, 4. Mu geliyorInsAllah bu defa görürsün keseyibende daha gitmedim biraz daha geçsin gideyim diyorum sanırım benimkide 5 haftalıktır sat 19 temmuzdu 24 temmuzda temizlendigimde ilişki oldu o zaman olmuştur diye dusunuyorum
Evet cnm sagol hayırlısıyla sağlıkla insAllah Rabbim kısmet ederse test yaptım pozitifHayirli olsun, 4. Mu geliyor
Ne güzel, insallah tüm bekleyenlerin ki gelsin sagliklaEvet cnm sagol hayırlısıyla sağlıkla insAllah Rabbim kısmet ederse test yaptım pozitif
Amin cnm Rabbim tüm isteyen herkese tattirsin annelik duygusunuNe güzel, insallah tüm bekleyenlerin ki gelsin saglikla
Hesabiniza girince bebegin tahmini dogum yeri olan yere tarihi yazın, eger otomatik çıkmıyorsa, siz kendi klavyenizden deneyinKızlar gebelik haftanizi nasıl eklediniz ben deniyorum bebeğin doğacagi tarih 1918 li yıllar var sonrası çıkmıyor
Aminn, insallahAmin cnm Rabbim tüm isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu
Ne güzel, insallah tüm bekleyenlerin ki gelsin saglikla