2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadaslar henüz doktora gitmedim kesenin ve kalp atiminin oluşmasını bekliyorum.Kasik ağrılarım yoğun, sizlerde de kasık agrisi var mi acaba ?Bu arada benim 2.bebisim ama aradan 7 yıl geçmiş hatirlamiyorum🤣

merhaba benimde sürekli tıkalı bende nezle değilim, hiç nefes alamıyorum tamamen tıkalı. bu hamilelikle alakalı mı ? kbb ye gitmeyi düşünüyordum
Cnm hamilelik alerjisiymis ben arastirmistim öyle yazıyordu internette

Allah razı olsun ❤️ sizlerde inşallah 🤲 daha kese oluşmamış. Perşembe tekrar gidicem. Küçücükk 😍😍
InsAllah bu defa görürsün keseyi🤲🥰bende daha gitmedim biraz daha geçsin gideyim diyorum sanırım benimkide 5 haftalıktır sat 19 temmuzdu 24 temmuzda temizlendigimde ilişki oldu o zaman olmuştur diye dusunuyorum

Benim gorumcem hamile doğum yapmak üzere yeni hamileyken sürekli nefes almakta sikintinyasiyordu araştırırken gördüm cnm onunki de burun tikanikligida hamilelik alerjisiymis
Sonra kendiliğinden açılmış mı ? Doktora gitmek gerekir mi acaba. Aquanose okyanus suyu burun spreyi almış eşim geceleri bir fıs kullanıyorum ama pek etkisi yok 🤷

Sonra kendiliğinden açılmış mı ? Doktora gitmek gerekir mi acaba. Aquanose okyanus suyu burun spreyi almış eşim geceleri bir fıs kullanıyorum ama pek etkisi yok 🤷
Valla onun sıkıntısı hala devam ediyo cnm eylülün 10 unuda doğacak bebisi insAllah ama burun tıkanıklığı geçer diye dusunuyorum

InsAllah bu defa görürsün keseyi🤲🥰bende daha gitmedim biraz daha geçsin gideyim diyorum sanırım benimkide 5 haftalıktır sat 19 temmuzdu 24 temmuzda temizlendigimde ilişki oldu o zaman olmuştur diye dusunuyorum
Benim 70 ti beta 340 a çıkmış 3 günde doktorum normal dedi. Perşembe gel keseye bakalım dediği için mecbur bekliycem perşembeye kadar 😍 3.5/4 hafta sanırım benimde.

Merhabalar benim bugün kontrolüm vardı ve kalp atışını duyduk çok şükür. ❤️ Şuan hamileliğin farkına vardım.Acayip korktum duymayacağım için çünkü önceki gebeliğimde kalp atışı hiç olmadığı için 9. Hafta aldırmak zorunda kaldım haliyle yine aynısını yaşar mıyım korkusu vardı. Çok şükür olmadı normalde 6+4 çıkıyor uygulamalarda ama bugün 6+1 dedi doktorum . söyledim birkaç gün oynaması normal dedi herşey yolunda tedbir amaçlı progestan kullanıyorum coraspirin ve folik asite devam etmemi istedi ve haftada bir gün D vitamini içeceğim . Darısı bu anları bekleyen herkese olsun. Sizin de güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

Eklentiler

• IMG_20210828_102627.jpg
    IMG_20210828_102627.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210828_102606.jpg
    IMG_20210828_102606.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 39
Benim 70 ti beta 340 a çıkmış 3 günde doktorum normal dedi. Perşembe gel keseye bakalım dediği için mecbur bekliycem perşembeye kadar 😍 3.5/4 hafta sanırım benimde.
Yaaa maşallah cnm sağlıkla ilerlesin hamileliğin insAllah🤲ben kan vermedim valla çok aşırı halsizim hiç takatim yok öyle başım yerde gibi akşam saat dokuz buçukta uyku moduna geçiyorum ama uyuyamiyorum iki gebelik geçirdim bu kadar halsizlik olmadı üstelik 2. Hamileligimde ikizlere hamileydim bu biraz zorluyo beni

19 ağustosta adet olacam diye beklerken olmadım 20 sinde sabah ilk idrarla kaset test yaptım hemen 2.çizgi belirdi 20210820_082130.jpg

MasA
Merhabalar benim bugün kontrolüm vardı ve kalp atışını duyduk çok şükür. ❤️ Şuan hamileliğin farkına vardım.Acayip korktum duymayacağım için çünkü önceki gebeliğimde kalp atışı hiç olmadığı için 9. Hafta aldırmak zorunda kaldım haliyle yine aynısını yaşar mıyım korkusu vardı. Çok şükür olmadı normalde 6+4 çıkıyor uygulamalarda ama bugün 6+1 dedi doktorum . söyledim birkaç gün oynaması normal dedi herşey yolunda tedbir amaçlı progestan kullanıyorum coraspirin ve folik asite devam etmemi istedi ve haftada bir gün D vitamini içeceğim . Darısı bu anları bekleyen herkese olsun. Sizin de güzel haberlerinizi almak dileğiyle.
MasAllah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah 🤲

X