- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.840
- 38
5+1 ,6.hafta demek iste ama sanırım gec döllenmeSon adet tarihinize göre 5+1 de olmanız gerekmiyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+1 ,6.hafta demek iste ama sanırım gec döllenmeSon adet tarihinize göre 5+1 de olmanız gerekmiyor mu?
Progestan hap olarakmi kullanıyorsun cnmBende progestana başladıktan 3gün sonra çok rahatsız etmeyen ama geçmeyen mide bulantısı yaşıyorum
Yaaa sende mi hamilesin cnm hayirli olsun sağlıkla kucağına al insAllahbenide ekler misiniz lütfennn 20 nisan yaşım 27 1. bebiiiş
Cnm hamilelik alerjisiymis ben arastirmistim öyle yazıyordu internettemerhaba benimde sürekli tıkalı bende nezle değilim, hiç nefes alamıyorum tamamen tıkalı. bu hamilelikle alakalı mı ? kbb ye gitmeyi düşünüyordum
Evet cnm hamilelik alerjisiymisBndede var dediğiniz gibi ama ben progestan içeren bi ilac kullanmıştım ondan olabilir demişlerdi
Ama bebisten dolayı galiba tikaniklik
Ilk defa duydumEvet cnm hamilelik alerjisiymis
Benim gorumcem hamile doğum yapmak üzere yeni hamileyken sürekli nefes almakta sikintinyasiyordu araştırırken gördüm cnm onunki de burun tikanikligida hamilelik alerjisiymisIlk defa duydum
Allah razı olsun sizlerde inşallah daha kese oluşmamış. Perşembe tekrar gidicem. KüçücükkYaaa sende mi hamilesin cnm hayirli olsun sağlıkla kucağına al insAllah
InsAllah bu defa görürsün keseyibende daha gitmedim biraz daha geçsin gideyim diyorum sanırım benimkide 5 haftalıktır sat 19 temmuzdu 24 temmuzda temizlendigimde ilişki oldu o zaman olmuştur diye dusunuyorumAllah razı olsun sizlerde inşallah daha kese oluşmamış. Perşembe tekrar gidicem. Küçücükk
Sonra kendiliğinden açılmış mı ? Doktora gitmek gerekir mi acaba. Aquanose okyanus suyu burun spreyi almış eşim geceleri bir fıs kullanıyorum ama pek etkisi yokBenim gorumcem hamile doğum yapmak üzere yeni hamileyken sürekli nefes almakta sikintinyasiyordu araştırırken gördüm cnm onunki de burun tikanikligida hamilelik alerjisiymis
Valla onun sıkıntısı hala devam ediyo cnm eylülün 10 unuda doğacak bebisi insAllah ama burun tıkanıklığı geçer diye dusunuyorumSonra kendiliğinden açılmış mı ? Doktora gitmek gerekir mi acaba. Aquanose okyanus suyu burun spreyi almış eşim geceleri bir fıs kullanıyorum ama pek etkisi yok
Benim 70 ti beta 340 a çıkmış 3 günde doktorum normal dedi. Perşembe gel keseye bakalım dediği için mecbur bekliycem perşembeye kadar 3.5/4 hafta sanırım benimde.InsAllah bu defa görürsün keseyibende daha gitmedim biraz daha geçsin gideyim diyorum sanırım benimkide 5 haftalıktır sat 19 temmuzdu 24 temmuzda temizlendigimde ilişki oldu o zaman olmuştur diye dusunuyorum
Yas çok şükürKızlar ben kalp atışını duydum bugün
Çok şükür Rabbime
Yaaa maşallah cnm sağlıkla ilerlesin hamileliğin insAllahben kan vermedim valla çok aşırı halsizim hiç takatim yok öyle başım yerde gibi akşam saat dokuz buçukta uyku moduna geçiyorum ama uyuyamiyorum iki gebelik geçirdim bu kadar halsizlik olmadı üstelik 2. Hamileligimde ikizlere hamileydim bu biraz zorluyo beniBenim 70 ti beta 340 a çıkmış 3 günde doktorum normal dedi. Perşembe gel keseye bakalım dediği için mecbur bekliycem perşembeye kadar 3.5/4 hafta sanırım benimde.
MasAllah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllahKızlar ben kalp atışını duydum bugün
Çok şükür Rabbime
MasAllah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllahMerhabalar benim bugün kontrolüm vardı ve kalp atışını duyduk çok şükür. Şuan hamileliğin farkına vardım.Acayip korktum duymayacağım için çünkü önceki gebeliğimde kalp atışı hiç olmadığı için 9. Hafta aldırmak zorunda kaldım haliyle yine aynısını yaşar mıyım korkusu vardı. Çok şükür olmadı normalde 6+4 çıkıyor uygulamalarda ama bugün 6+1 dedi doktorum . söyledim birkaç gün oynaması normal dedi herşey yolunda tedbir amaçlı progestan kullanıyorum coraspirin ve folik asite devam etmemi istedi ve haftada bir gün D vitamini içeceğim . Darısı bu anları bekleyen herkese olsun. Sizin de güzel haberlerinizi almak dileğiyle.